vineri, 7 decembrie 2018

Am refuzat să ascultăm, Luz de Maria



Din Voința Divină continuați să primiți această Revelație, în ciuda faptului că sunteți puțini cei care primiți, luați în serios și mulțumiți pentru cât v-a fost revelat.
Preasfânta Fecioară 5.10.18
Fraților, împărtășesc cu voi câteva teme pe care Domnul nostru și Preasfânta noastră Mamă mi le-a revelat.
Privind retrospectiv în istoria omenirii, la trecerea ei prin glorie și durere, în căutarea ei dornică de Dumnezeu pe care omul a avut-o mereu, greșind în anumite ocazii, iar în altele lovind prin constanță și ascultare, putem vedea cu claritate că atitudinea omului a fost cea care a  dus la purificarea lui însuși sau la câștigarea libertății, adevărata libertate pe care o ating copiii lui Dumnezeu după o anevoioasă perseverență.
Prin intermediul Sfintei Scripturi, cunoștem faptele și reacția omului în diferitele etape ale istoriei Salvării.
Domnul nostru Isus Cristos, OMUL DUMNEZEU, a acceptat să fie Mielul Divin care s-a jertfit pe Cruce pentru fiecare dintre noi, fiii Lui, dar înainte, Mama Sa a spus ”Da” Voinței Tatălui pentru ca Domnul nostru să vină și să ne dea infinita binecuvântare a iertării și într-un final, Mântuirea.
Am meditat cu inima chinuită de remușcări, ultimele mesaje pe care le-am primit și într-adevăr pare o analogie între generația care a trăit potopul și a noastră. Citim cu atenție ostentația omului acelei epoci pentru a-L atinge pe Dumnezeu fără efortul spiritual, fără schimbarea vieții, fără convertire. Și această generație actuală acționează într-un libertinaj ostentativ ce o va face să cadă în aberație.
Atât Domnul nostru cât și Mama noastră au chemat în mod repetat la convertire această generație anticipând venirea marilor calamități, cum ar fi să trăiești sub un guvern unic, o religie unică, o globalizare total supusă  acestor puteri ce sunt dominate de anticrist.
Cum să-i facem pe frații noștri să înțeleagă că iau în derâdere Cuvântul Domnului nostru și Cuvântul Matern? Anticipând finalul dureros al acestor copii ai Lor, insistă în a  ne face să vedem faptele și acțiunea omenirii care se îndepărtează de fiecare dată mai mult de poruncile Divine și de Iubirea Îndurătoare.
Cu bună știință, deși diverse surse furnizează informații prin intermediul mediilor de comunicare masive anticipând evenimentele viitoare pentru a ne converti,  totuși indiferența continuă să-și facă locuință în inima omului, în gândirea lui, în mintea lui. O adormire a conștiinței unora este ceva normal azi; ei  continuă să-i dea diavolului locul cuvenit lui Dumnezeu.  
Mi-a spus Domnul nostru că Preasfânta Lui Inimă a fost aspru trădată de om, care fără nici o pregătire corectă, nu cunoaște calea reîntâlnirii cu El. Nu ajung rugăciunile, ci trebuie să fim acțiune pentru ca cel rău să nu se extindă cu libertatea lui înfricoșătoare. Îmi zice Domnul nostru că nu dorește să fim încă unul în Trupul Lui Mistic, ci trebuie să recunoaștem că suntem Imaginea și Asemănarea Divină, că fiecare este unic în ochii lui Dumnezeu și că asemănarea are nevoie de fapte față de cei neprotejați și lipsiți de apărare pentru care trebuie să ridicăm vocea și să nu dormim. A fi un bun creștin înseamnă a merge mai departe de ceea ce gândim în comun, a crește nu doar pentru salvarea sufletului meu, ci pentru salvarea majorității sufletelor.
Domnul ne privește constant, îmi vorbește de tristețea Sa văzând că pentru anumite guverne este mai important să țină mari firme exportatoare decât să se îngrijească de sănătatea locuitorilor. Îmi spune că alimentele sunt intoxicate de substanțe chimice, pesticide, ierbicide care sunt derivate ale arsenicului, hormoni și, chiar dacă în cantități mici, sunt adăugate în antibiotice pentru a evita plăgile, în  alimente ca să crească mai repede, fără a neglija bovinele, și celelalte animale pentru consumul uman.
Continuu Domnul îmi vorbește despre acest timp în care un cimitir de creaturi umane  abundă peste tot care în marea lor majoritate sunt nevinovați.
Omul, s-a obișnuit să trăiască fără să gândească, s-a transformat într-un prădător al propriei sale specii și s-a îndepărtat de Asemănarea cu al Său Creator, având înclinare spre răul care a venit pentru a lua în stăpânire sufletele.
Îmi spune Domnul nostru că noutatea Evangheliei ar trebui să fie o pemanentă Veste Bună care motivează credincioșii să iasă din monotonie și să trăiască mai mult în căutarea acelei fuziuni cu Cristos. În locul Lui, tineretul aderă la tot ce-i nou, în  premieră, care se numește a apuca pe căi greșite și a fi suporterul ideologiilor fără Dumnezeu, preocupat de experiențe false și de moment, care îi înclină spre a căuta fenomene și nu la căutarea unei schimbări interioare în spirit.
M-a dus Preasfânta noastră Mamă cu Ea să văd câteva persoane care distrugeau imaginile Domnului nostru Isus Cristos și ale Mamei noastre și chiar făceau și acte foarte dureroase cu Sfânta Cruce. Mama noastră se simte dezolată și din Ochii Ei se varsă Lacrimi și îmi zice: ”Unele dintre acele creaturi sunt goale, altele au crescut în mari conflicte și nu permit să fie chemați. În acele inimi unde domnește tristețea, se deschide răzvrătirea și gândesc că nu pot trăi decât încălcând Legea Divină și legile pământului; acele creaturi dacă nu se convertesc, vor fi  asupritori înrăiți ai Poporului Fiului meu și urmăritori ai anticristului.”
Aceste mentalități sărace sunt executorii a ceea ce se organizează la nivel global și trimise clandestin de ordinea mondială către națiunile care sunt subjugate prin intermediul împrumuturilor pentru ca țările lor să-și stabilizeze economia.
Ceea ce copiii Mei trec cu vederea și nu iau în calcul este că nici o economie nu va reuși să supraviețuiască când toate vor cădea și asta nu este departe.
Tot ce este instituție va fi ținta dușmanul celui rău; de aceea, căsătoria, guvernele, Biserica și celelalte instituții vor fi eliminate și luate de ceea ce se numește puterea mondială.
Ignoranța duce la încăpățânare, iar încăpățânarea îl face pe om să respingă ceea ce nu cunoaște sau ce știe el că este adevărat, dar de frică, neagă. Acestea vor face ca unii dintre copiii Mei să se alieze răului pentru siguranță.
Poporul Fiului Meu nu cunoaște profețiile care se vor împlini și, din lipsă de cunoaștere, se năpustește peste hoardele înfricoșătoare ale răului pentru a face parte dintre ele, iar din lipsa informării lor în această privință, nu-și vor putea trezi conștiința pentru salvarea sufletului.
Îmi spune Mama noastră că semnele sunt permanente, semnalele nu se lasă așteptate și că gradul de alterare a activității solare asupra pământului este una dintre cauzele alterării minții creaturii umane și, odată cu ea, a declanșării atâtor boli psihice. Tot așa și schimbarea axei pământului cauzează topirea ghețarilor la poli și coastele sunt amenințate de creșterea nivelului apelor oceanelor.
Domnul nostru spune că Poporul Lui nu a crescut spiritual așa cum trebuia, că s-a transformat într-un Popor pasiv și conformist, fără să se sacrifice prin detașarea de gusturile excesive, plăcerile și apetiturile dezordonate, că  nu mai ispășesc prin post și astfel nu mai cresc spiritual.
De asemenea, îmi arată Durerea Lui față omul care manipulează știința modificând clima, producând cutremure și alte fenomene. Nu toate câte se întâmplă vin de la natură, ci, în același timp, omul dorește să-și arate puterea lui creând sau modificând cicloni și producând cutremure, așa îi va confuza și pe cei care  nu sunt informați cu apariția imaginii care Îl reprezintă pe Domnul sau pe Mama noastră pe cer (holograme).
Îmi spune: ”copila Mea, nu cunoașteți până unde a ajuns știința rău implementată și cât de rău îmi pare că același om nu simte mustrări de conștiință provocând suferință fraților săi!”
Preasfânta noastră Mamă mi-a vorbit  insistent despre fraternitate și necesitatea de a ne reuni în comunități sau grupuri pentru a înfrunta presecuțiile care nu sunt numai din cauza credinței pe care fiecare o mărturisește, ci și din cauza celor care vor refuza să atace ordinele emise de organismele înalte pentru a-L nega pe Dumnezeu, fără să-i intereseze o religie sau alta. Acestea au legătură cu controlul economiei și a foametei la care vom fi supuși de schimbările climatice, de modificarea activității solare și de marea contaminare la care vom fi expuși de războiul pe care îl vor declara marile puteri.
Îmi menționează Mama noastră neglijența în care trăim, că nu ne pregătim cu niște alimente neperisabile. Ea îmi spune: OMUL TREBUIE SĂ ACȚIONEZE ȘI SĂ DEPUNĂ EFORT, RESTUL ÎL VA ÎNMULȚI FIUL MEU. Sunteți ca în zilele potopului, total preocupați de treburile lumii.
Îmi spune că fiecare trebuie să se transforme într-un mesager al Cuvântului Divin și acest MESAJ TREBUIE SĂ FIE IUBIRE FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI DE APROAPELE. CELELALTE VI SE VOR ADĂUGA PE DEASUPRA.
CU RESPECT FAȚĂ DE CELELALTE EVENIMENTE CARE SE APROPIE, ÎMI SPUNE MAMA NOASTRĂ CĂ PREGĂTIREA TREBUIE SĂ FIE  ÎN PRINCIPAL SPIRITUALĂ ȘI CĂ NU TREBUIE SĂ UITĂM CĂ NI SE VA CERE SOCOTEALĂ CUM ȘI CÂT AM ÎNMULȚIT  TALANȚII PE CARE NI I-A DAT FIECĂRUIA: TALANȚII DE IUBIRE, DE COMPASIUNE, DE MILOSTENIE, DE SENINĂTATE, SPERANȚĂ, CARITATE, SOBRIETATE, DISPOZIȚIE, DĂRUIRE....
Creșterea spirituală trebuie să ne facă să trăim o adevărată convertire și o adevărată durere pentru faptele noastre păcătoase. Să ne amintim că sufletul nostru trebuie să-l salvăm fiecare în particular pentru că nimeni nu se va salva prin faptă și comportament străin. Această creștere spirituală trebuie să ne facă să trăim împotriva curentului lumii și, dacă este necesar, să ne izolăm din cauza disprețului ce ni se arată. Acceptați totul cu Iubire și din Iubire pentru Dumnezeu.
Avem ceva ce este al nostru: personalitatea, deciziile, egoul...și acesta trebuie transformat pentru a fi mai mult pe placul lui Cristos, pentru binele nostru și salvarea sufletului și așa să cooperăm cu frații noștri.
Mama noastră mi-a vorbit despre frații noștri care nu se mulțumesc cu mesajele pe care le primim din Cer și caută mai mult, căzând astfel în practici care nu sunt conforme cu normele în care trebuie să trăiască un adevărat creștin.
Domnul nostru și Mama noastră îmi spun că după atâta suferință și purificare care începe, cei care vor persevera vor fi cei care trăiesc Cerul de dinainte și că în acest moment cei care perseverează sunt călăuziți de Sfântul Duh după ÎMPLINIREA CUVÂNTULUI DIVIN ȘI ÎNAPOIEREA PĂMÂNTULUI LUI DUMNEZEU.
Eforturile de a rămâne în comuniune cu Voința Divină par prea multe, dar din zi în zi, ni se dă oportunitatea de a învinge piedicile, fără a cădea în vechile greșeli. Acest timp este pentru a trăi în constanta noutate a sufletului care își găsește mulțumirea unit cu Cristos și în mijlocirea Mamei Presfinte. Fiecare zi este o victorie asupra ocaziilor de vinovăție sau de cădere,  dar și de ridicare și propunere de a nu ne întoarce în vechile greșeli, este un act de curaj, eroic, este ceea ce dorește Cristos de la fiecare dintre noi. În deznădejde, în deșert spiritual, în singurătate, nu suntem singuri NICIODATĂ.
Fraților, nu dețin tot adevărul, dar am credința că ceea ce primesc și trăiesc vin de la Preasfânta Treime și Mama noastră. DA,  EI AU ADEVĂRUL ȘI NI-L TRANSMIT.
Amin.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu