sâmbătă, 15 decembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 13 NOIEMBRIE 2018



Iubitul Meu Popor:
VĂ CHEM SĂ TRĂIȚI IUBIREA TREIMII NOSTRE.
Este necesar ca în Lume să existe creaturi conștiente de responsabilitatea pe care o au de a repara,  din proprie voință, abuzul pe care omenirea l-a făcut Creației primite din Mâinile lui Dumnezeu, creând haos.
Multe dintre progresele Omenirii sunt mari și benefice și asta este bine, dar omul a folosit liberul arbitru rău atunci când pe unele dintre ele le-a pus în slujba răului. Poporul Meu nu este înlănțuit, ci în libertate deplină,  ca fiecare să aleagă direcția drumului său. Eu nu-l oblig pe om să apuce pe un drum sau pe altul; de aceea este important ca baza cunoașterii omului să fie în Biserica Mea.
Poporul Meu nu ascultă. Știind că nu toți liderii națiunilor vor găsi consensul necesar pentru a reuși unitatea în lume, se dăruiesc puțin câte puțin în mâinile celor care, cu puterea răului, au ajuns să se simtă indispensabili pentru supraviețuirea popoarelor, oferind soluții economice, de sănătate sau de educație contaminate și ele sunt acceptate de cei care vor să mențină națiunile supraviețuinde.
OMUL TINDE SĂ SE BUCURE DE INDEPENDENȚA LUI. DE ACEEA TOATĂ IUBIREA NOASTRĂ POATE FI DESTINATĂ DISPARIȚIEI ȘI TREBUIE CĂUTATĂ UNIUNEA SPIRITUALĂ CU TREIMEA NOASTRĂ PENTRU CĂ CEEA CE RĂMÂNE ÎN SUFLET NU VĂ POATE FI LUAT ȘI ACEASTĂ IUBIRE ESTE CEEA CE EU VIN SĂ  CAUT DE ATÂȚIA ANI.
Omenirea accelerează spre libertate și marea majoritate se apropie de acea tendință pe care o consideră eliberare. Această eliberare înseamnă îndepărtarea de chemarea Mea, aceea de a rămâne în interiorul unei ordini, discipline, respect, morală, ordine...
Această generație a cumulat toate greșelile lăsate moștenire de generațiile anterioare, răzvrătindu-se împotriva Mea și făcându-și propria ei doctrină liberală. Mare parte dintre copiii Mei s-au dăruit răului și altă mare parte se găsește pe marginea prăpastiei. 
POPORUL MEU, DORIȚI CA RĂUL SĂ VI SE ARATE ÎN FAȚA VOASTRĂ, DAR NU ESTE AȘA: RĂUL ACȚIONEAZĂ ÎN ÎNTUNERIC, ÎN ÎNȘELĂTORIE, ÎN CONFUZIE, ÎNTR-O ORDINE CONTRARĂ CELEI STABILITE, DAR CARE APARENT PARE A FI ADEVĂRUL. DE ACEEA, VOI TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI ADEVĂRUL, PENTRU A NU CĂDEA ÎN ÎNȘELĂTORIE.
Nu uitați să vă rugați, nu fiți statici, ci acționați în favoarea fraților voștri pentru ca să nu fie conduși de tentaculele răului. Fiți fermi împotriva opresorului rău al sufletului.
COPIII MEI SUNT CHEMAȚI SĂ-ȘI MENȚINĂ CONȘTIINȚA CĂ SUNT TRUP, SUFLET ȘI SPIRIT (Cfr I Tes 5,23) ȘI SĂ-ȘI SALVEZE SUFLETELE. TREBUIE SĂ ȘTIȚI CĂ, PRIN UNIUNEA CU MINE ȘI TRĂIND PERMANENT CU NECESITATEA DE A NU SIMȚI GREUTATEA MUNCII  CARE VI S-A ÎNCREDINȚAT, VEȚI RECUNOAȘTE BUCURIA PREZENȚEI MELE ÎN FRAȚII VOȘTRI.
Cel care Mă cunoaște, știe că trebuie să–și ofere disponibilitatea pentru frații lui, că nu trebuie căutată salvarea personală, ci să se dorească ca cel mai mare număr de suflete să ajungă la cunoașterea Adevărului.
DORESC SĂ FIU IUBIRE PRIN CĂUTAREA IUBIRII...
POPORUL MEU NU ESTE CONDAMNAT SĂ SE PIARDĂ PE VECIE...
POPORUL MEU NU POATE GĂSI MÂNTUIREA DACĂ NU ESTE CĂUTATĂ PRIN INTERMEDIUL IUBIRII MELE....
Vă chem la salvarea sufletului, dar veți reuși să fiți fii ai lui Dumnezeu dacă veți conștientiza faptele și acțiunile voastre.
 Iubitul Meu Popor, Natura se mișcă în conformitate cu Voința Divină, dar omul merge în Voința Divină? DORESC CA POPORUL MEU SĂ-ȘI RĂSPUNDĂ SIEȘI ÎNTREBÂNDU-SE DACĂ TREBUIE SĂ FIE CHEMAT LA IUBIREA MEA CU SEVERITATE PENTRU A FI CU ADEVĂRAT POPORUL MEU.
Natura își schimbă acțiunea ei naturală. Omenirea este martora unei iminente modificări a Naturii, nefirească mediului ei natural. Copii, întrebați-vă: cui se datorează? ÎN ACEST FEL, RĂSPUNZÂNDU-VĂ, VEȚI RECUNOAȘTE CĂ CEVA NU ESTE CORECT ÎN VOI ȘI ACEST CEVA ESTE LIPSA DE IUBIRE A POPORULUI MEU FAȚĂ DE MINE.
Ceea ce s-a creat, se cutremură datorită neglijenței și lipsei de respect a omului a blasfemiilor și ereziilor care se propagă permanent în lume și sunt aplaudate de o mare majoritate. Ce a rezultat din uniunea cu răul?
Apa dorește să purifice Pământul de atâta rău, de atâta sânge pe care omul l-a vărsat peste El fără motiv, dorește să purifice Pământul  de cadavrele descompuse ale inocenților despuiați de viață.
Poporul Meu, pământul se cutremură înaintea iminenței îndeplinirii Profețiilor Mele și ale Mamei Mele. Omul nu mai crede că Eu trimit suferința în lume pentru ca voi să vă convertiți, nu din teamă, ci din iubire și pentru salvarea sufletelor.
Pământul crapă și vulcanii se activează. Eu vă chem să vă rugați pentru America Centrală.
Eu îi chem pe copiii Mei columbieni să se îndrepte și să se lipească de Adevărul Cuvântului Meu.
Îi chem pe copiii Mei să se roage pentru Chile ca suferința să se diminueze și ea să nu fie luată ca o îndepărtare de Mine, ci pentru a se apropia de Mine.
Indonezia trebuie să fie inclusă în rugăciunile voastre, suferința se apropie de Italia și Eu solicit rugăciuni pentru ea.
Pământul se cutremură de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Statele Unite suferă din interior.
Corpurile cerești rământ într-o constantă mișcare amenințând Pământul.
Eu vă chem să vă rugați pentru Argentina. Veți recunoaște că atunci când Eu chem, trebuie să răspundeți Chemării Mele.
Iubitul Meu Popor:
VENIȚI LA MINE, LA ÎNCEPUTUL VIEȚII, LA MIJLOCUL VIEȚII, LA FINALUL VIEȚII, VENIȚI LA MINE. Dar nu așteptați ultimul moment cu scopul de a vă salva, VENIȚI ACUM LA MINE și veți găsi adevărata fericire.
Omul trebuie să-și folosească conștiința pentru mântuire și Adevărul pentru a găsi fuziunea sufletului cu al său Creator.
VENIȚI LA MINE CEI CARE DORIȚI SĂ MERGEȚI ȘI SĂ FIȚI CEEA CE LUMEA DISPREȚUIEȘTE: IUBIRE, IUBIREA MEA.
VENIȚI LA MINE, COPII. EXCESUL ȘI DEPENDENȚA DE CELE MATERIALE ȘI DE PLĂCERI PARE FRUMOASĂ ȘI FRAPANTĂ, DAR NU VĂ VA DA MÂNTUIREA VEȘNICĂ.
Rămâneți cu Mine ca să supraviețuiți cu credință celor care vi se vor trimite.
BINECUVÂNTEZ PE CEI CARE PREȚUIESC ACEASTĂ CHEMARE A MEA CU IUBIRE ȘI DORESC SĂ SE CONVERTEASCĂ.
Iubirea Mea vă cheamă să aveți conștiința urgenței Mântuirii Veșnice.
Poporul Meu, nu vă temeți, Eu rămân cu voi.
Vă iubesc.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI

Fraților, Domnul nostru ne cheamă să privim în interiorul nostru și să nu căutăm în afară ceea ce locuiește în interiorul nostru.
El îmi spune că insistă în Adevăr pentru că în acest timp omul folosește Adevărul Divin după cum îi convine. De aceea, Adevărul este luat ca niște idei ale creaturilor umane.
Îmi spune Domnul nostru că omul nu dorește să trăiască Adevărul acestui timp, ci trăiește în felul său, în plăceri și dorințe umane, în lipsa de căutare a spiritualității, mulțumindu-se cu firimiturile pe care le poate oferi omul în lume.
Îmi menționează Domnul nostru că, în marea majoritate, Omenirea, dintr-un motiv sau altul, percepe că ceva se apropie de ea și omul o intuiește, dar totodată nu vrea să acționeze conform cu Legea lui Dumnezeu și asta face ca omul să meargă către Purificare.
Totodată Domnul nostru îmi spune că în acest timp El ne vorbește cu promtitudinea întâmplărilor care este promtitudinea în timpul omului.
El îmi spune că omul a reușit cele mai mari progrese, dar totodată cea mai mare îndepărtare de El și cea mai mare negare a Puterii Sale.
În concluzie Domnul nostru se retrage spunându-mi:
” Îi protejez pe cei care doresc să se convertească, spune-le să nu se teamă, că Mama Mea și Eu îi ținem în Palmele Noastre pentru ca drumul să le fie mai suportabil.”
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu