vineri, 7 decembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA ÎN TIMPUL UNEI MANIFESTĂRI A UNUI CRUCIFIX, CALIFORNIA, 30 OCTOMBRIE 2018


Iubitul Meu Popor:
Aici este Sângele Meu….. Aici este Uleiul Iubirii Mele care se varsă pentru toată Omenirea, în fața atâtor ofense,  în fața atâtor păcate cu care omul continuu Mă biciuie, Mă rănește și Mă crucifică.
EU MĂ MANIFEST COPIILOR MEI CU IUBIREA MEA PENTRU CA SÂNGELE MEU PREAPREȚIOS SĂ ACOPERE PE TOATE ACELE CREATURI UMENARE CARE, ÎN CELEBRAREA OFERITĂ DIAVOLULUI DE HALLOWEEN, GÂNDESC SĂ SE CONSACRE ÎNTUNERICULUI ȘI SĂ PARTICIPE CU LEGIUNILE RĂULUI.
MĂ MANIFEST PENTRU CA SĂ RENUNȚAȚI SĂ VĂ DĂRUIȚI RĂULUI.
Sângele Meu Preprețios este Scutul ce întărește Poporul Meu pentru ca nici un suflet să nu se piardă…
Uleiul Meu să fie în fiecare dintre voi apărare pentru ca să nu vă scufundați pentru o zi de festivitate și de acolo înainte să continuați dăruindu-vă mai mult și mai mult desfrâului pe care diavolul l-a plantat în Omenire.
POPORUL MEU TREBUIE SĂ REPARE, TREBUIE SĂ-MI OFERE IUBIREA LUI ȘI TREBUIE SĂ SE ROAGE UNII PENTRU ALȚII PENTRU CA NICI UNUL DINTRE FRAȚII VOȘTRI DIN JURUL ÎNTREGII LUMI, SĂ NU SE PIARDĂ.
Rugați-vă ca Preasfântul Meu Sânge să apere pe acele creaturi umane de a cădea în mâinile acelor copii ai Mei care s-au dăruit diavolului.
POPORUL MEU, AICI SUNT EU, EU TE IUBESC ȘI TE BINECUVÂNTEZ.
Al vostru Isus.
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu