miercuri, 19 decembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 20 NOIEMBRIE 2018


Iubitul Meu Popor:
VĂ IUBESC PE TOȚI FĂRĂ EXCLUDERE, TOȚI SUNTEȚI COPIII MEI, PE TOȚI V-AM RĂSCUMPĂRAT.
Privesc constant:
Câte creaturi umane se proclamă mântuite, proclamă că dețin adevărul, Adevărul Meu!
Câți își însușesc Cuvântul Meu pentru a confuza pe Poporul Meu!...
POPORUL MEU SUNT TOATE  CREATURILE UMANE.
DAR CINE SUNT FIII MEI ȘI FIICELE MELE? ACEIA CARE ÎNDEPLINESC, TRĂIESC, ÎNFĂPTUIESC ȘI ACȚIONEAZĂ ÎN VOINȚA PREASFINTEI NOASTRE TREIMI.

Câți spun că au atins Darul de a trăi în Voința Noastră și încă le mai lipsește atâta!...
Câți proclamă că au atins Mântuirea și încă le mai lipsește atâta!...
Câți asigură că dețin un loc la Banchetul Veșnic și încă le lipsește atâta!...
Iubitul Meu Popor, doresc ca toți să aprofundeze cunoașterea Adevărului și acel Adevăr îl găsiți împlinind Legea Divină. O Lege există, un început a fost dat rasei umane: Isus a spus:
Prima poruncă este: Ascultă Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn. Să-L iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău și din toată puterea ta.” (Cfr Mc 12, 29-31).
IUBIȚI VOI PE APROAPELE VOSTRU CU ADEVĂRAT SAU TRĂIȚI ÎNTR-O ARMURĂ UNDE NU PĂTRUNDE IUBIREA ȘI CU ATÂT MAI PUȚIN IERTAREA?
SUNTEȚI VOI CU ADEVĂRAT MESAGERI AI PĂCII?

Câți dintre copiii Mei vorbesc de pace, dar inima lor se găsește saturată de propriul orgoliu, de gândurile proprii, de voința lor proprie și acea pace nu este guvernată de Voința Noastră!
Iubiții Mei:
Câtă diviziune în Poporul Meu!
Câtă interpretare a Poruncilor Mele Divine!
Cât libertinaj locuiește în acest moment în Poporul Meu!...

PRIVESC LA ATÂȚIA CARE ȘI-AU CREAT UN DUMNEZEU DUPĂ BUNUL LOR PLAC, O LEGE DUPĂ BUNUL LOR PLAC, PÂNĂ ȘI UNII DINTRE CEI CARE MĂ REPREZINTĂ ȘI TREBUIE SĂ FIE IUBIREA MEA PENTRU A GHIDA BISERICA MEA... CUM SUFERĂ PENTRU ASTA INIMA MEA! DAR CÂT MĂ OFENSEAZĂ ȘI CÂT PĂCAT CARĂ PE UMERII LOR!
De aceea, Eu vin să-i chem pe toți oamenii la convertire, la adevărata credință, vin să vă chem pe toți, nu exclud pe nici unul căci  Îndurarea Mea este infinită și cel care se căiește cu adevărat, cu o fermă propunere de îndreptare este primit în Inima Mea. De aceea, unii nu înțeleg Iubirea Mea, alții nu pătrund în ceea ce este Îndurarea Mea nici cu gândurile lor cele mai mici și nici până unde poate ajunge fapta și acțiunea în favoarea sufletelor.
Mintea omului s-a structurat atât de liniar că nu concepe că Eu extind Îndurarea Mea la toate creaturile umane, ignoră că Eu doresc salvarea tuturora (Cfr. I Tim 2,4). Aceia care se simt superiori Mie, în mândria lor nu se uită la ei înșiși și poate păcătuiesc în continuare, comit acte de sacrilegiu și erezii constant și spun că dețin Viața Veșnică.
Nu privesc numai la cei mai mari în lume, ci și la aceia care se simt mici, la aceia care trăiesc constant acționând în favoarea celorlalți, la aceia care luptă constant pentru a fi îndeplinători ai Cuvântului Meu, la aceia care, fără să privească la ei înșiși, se oferă să lucreze pentru Împărăția Mea.
 POPORUL MEU, TREBUIE SĂ LUPTAȚI PENTRU A FI MÂNTUIȚI, PENTRU A AJUNGE LA MÂNTUIRE ȘI LA SFINȚENIE, DAR NU PUTEȚI SĂ VĂ NUMIȚI POSESORI AI  VIEȚII VEȘNICE.
Iubitul Meu Popor, o mulțime de boli se cern peste Omenire și vă menționez și vă aduc la cunoștința voastră pentru a vă proteja. Virușii mișună prin aer și voi trebuie să vă protejați. De aceea, Mama Mea v-a dat și continuă să vă dea medicamentele naturale necesare pentru ca voi să le puneți în practică, întrucât unii viruși au fost deformați în laboratoare pentru ca ei să nu reacționeze față de medicamentele oamenilor. Când necredincioșii, trebuind să facă uz de ceea ce se găsește în Natură, și Mama Mea v-a menționat, vor privi surprinși cum sănătatea se recuperează dacă este Voința Noastră, vor înțelege.
Văd pe alți copii ai Mei preocupându-se prea mult, mai mult decât e necesar, de cele materiale, iar în fața voastră se cern dăunători care pot extermina popoare întregi.
COPIII MEI, ACEST TIMP ESTE UNUL PUTERNIC, DUR, ȘI UN TIMP DE PURIFICARE, DAR PURIFICAREA NU MEREU TREBUIE SĂ O LUAȚI CA O DURERE, CĂCI EU PERMIT PURIFICAREA PRIN INTERMEDIUL IUBIRII MELE ȘI ÎNDURĂRII MELE.
Nu uitați că trebuie să evitați aglomerările, acestea sunt ușor de transformat în boli. Nu uitați că există interese ca să fie exterminați mare parte dintre copiii Mei. De ce? Pentru ce doresc exterminarea celor care cred și au credință în Mine? Pentru ca adoratorii satanei să fie mai mulți la număr, să agite apele Omenirii și să micșoreze numărul celor fideli Mie.
Iubitul Meu Popor, EU NU VĂ PEDEPSESC, VOI VĂ PEDEPSIȚI PE VOI ÎNȘIVĂ ÎN FAȚA NEASCULTĂRII CUVÂNTULUI MEU, ÎN FAȚA NEASCULTĂRII PORUNCILOR MELE, ÎaN FAȚA LIPSEI DE IUBIRE CARE EXISTĂ ÎNTR-O MARE PARTE DE SUFLETE.
Lipsa de iubire este cauza mândriei și a lipsei de umilință, lipsa de iubire este cauza invidiei care-i macină pe copiii Mei și îi divide. Câtă nevoie am să fiți fermi și uniți, ca toate sufletele să se salveze și să împartă Banchetul Veșnic. Dar să aveți în vedere că sunteți voi cei care în esență aveți nevoie de Mine.
Vă invit s-o păstrați în rugăciune pe Germania. Omul când deține puterea uită de toate principiile de bază întru fraternitate și devine crud și nemilos.
Iubitul Meu Popor, vă chem să vă rugați pentru Japonia, rugați-vă tot timpul. Continuați rugându-vă pentru Statele Unite și vă cer să nu  lăsați din rugăciunile voastre pe Argentina, suferința se apropie. Și nu încetați să vă rugați pentru țările mici. Țineți cont de Chile.
Iubitul Meu Popor, Eu vă invit să vă rugați, iar voi doriți să se împlinească ”ipso facto” (n. trad. prin însuși faptul) acela pentru care Eu vă invit să vă rugați, dar nu puteți cere o împlinire în timpul uman, ci cu trecerea evenimentelor pe care Eu le-am menționat, trebuie să aveți în vedere că al Meu Cuvânt se îndeplinește.
NU SUNTEȚI SINGURI, O AVEȚI PE MAMA MEA CARE PERMANENT VĂ POARTĂ DE MÂNĂ, aveți acest Ajutor Matern al Celei pline de Har, a Celei Binecuvântate, a Celei Imaculate și fără de pată. Este Mama Mea și Mama întregii Omeniri. Fără îndoială, ea este Trupul Meu Mistic și Biserica Mea nu-și amintește de Ea, o privește de departe și ignoră iubirea pentru Mama Mea. Nu este făcută cunoscută și Poporul Meu nu este chemat s-o iubească pe Mama Mea. Aceasta se întâmplă mai mult decât voi puteți imagina.
Ce este sfințenia pentru voi?...
Ce înseamnă să Mă iubiți mai presus de toate lucrurile?...
Ce înseamnă a-l iubi pe aproapele?...
Ce înseamnă a onora Numele Meu?...
Ce înseamnă a Mă cunoaște?...
Ce înseamnă pentru poporul Meu să Mă primească în Trupul și Sângele Meu?...
CARE ESTE POPORUL MEU? ACELA CARE ÎNDEPLINEȘTE VOINȚA TATĂLUI MEU.
Chem cu iubire tineretul, văd cum atât de puțini își amintesc de Mine, cum străzile mișună de creaturi umane care, ghidați în marea majoritate de adulți, țipă înflăcărați și înnebuniți în favoarea avortului, în favoarea practicilor care ofensează imaginea și asemănarea pe care omul o are cu Treimea Noastră.
BISERICA MEA TREBUIE SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ OMUL ESTE TEMPLUL ȘI TABERNACOLUL DUHULUI NOSTRU SFÂNT, DAR NU, NU AȚI FOST ÎNVĂȚAȚI SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ TRĂIȚI ACEST MARE ADEVĂR ȘI DE ACEEA VĂ VĂD URMÂND DOCTRINE STRĂINE DE MINE, IDEOLOGII STRĂINE DE VOINȚA MEA.
Iubiții Mei, întoarceți-vă repede, căci voi măsurați totul cu timpul omului și aceia care spun că totul este departe, vor fi surprinși.
VENIȚI LA MINE, CEL CARE CU IUBIRE ȘI ÎNDURARE INFINITĂ VĂ PRIMESC PENTRU A FI UN SINGUR POPOR, POPORUL MEU, CEL CARE MĂ IUBEȘTE, CEL CARE MĂ ADORĂ, CEL CARE MĂ RESPECTĂ, CEL CARE CONTINUU MĂ BINECUVÂNTEAZĂ ȘI ÎMI MULȚUMEȘTE.
Binecuvântarea Treimii Noastre este revărsată peste voi.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTURMENTULUI
Frațior:
Este bine să avem în vedere măreția lui DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT, când Domnul nostru Isus Cristos ne spune în Mesaj: ”ofensează imaginea și asemănarea pe care omul o are, imaginea și asemănarea Treimii Noastre”, poate unii se vor mira că ni se vorbește la plural, când în Geneză 1,26-27 citim:
”Și Dumnezeu a zis: ”Să-l facem pe om după chipul și asemănarea noastră și să stăpânească peste peștii mării și peste păsările cerului, peste animale, peste tot pământul și peste toate reptilele care se târăsc pe pământ! Și l-a creeat Dumnezeu pe om după chipul Său. După chipul lui Dumnezeu l-a creat; bărbat și femeie i-a creat.”
Este revelare pentru noi că Dumnezeu vorbește la plural când El este cel care spune ”SĂ FACEM”. Este revelare datorită faptului că  Dumnezeu clar anticipă Revelarea Misterului Trinitar și vorbește cu Fiul Său și cu Duhul Sfânt. Datorită faptului că într-un moment al istoriei Mântuirii Fiul lui Dumnezeu făcut trup, se va ridica la Cer și în uniune cu Tatăl Veșnic ne va trimite pe Duhul Sfânt.
O mare chemare pentru Omenire, pentru toți: este Înțelepciunea infinită a lui Dumnezeu care permite ca Fiul Său să conducă Poporul Său pentru ca a ne face umili, pentru a nu ne teme și să renunțăm la a ne mai ascunde ca Popor al lui Dumnezeu și să-i captivăm  pe cei ce se găsesc departe de Dumnezeu cu Iubirea Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt.
Fraților, având în vedere că Domnul nostru ne amintește că mâine 21, sărbătorim Prezentarea Fecioarei Maria în Templu, care a fost dusă la 3 ani, este de o mare importanță pentru noi ca fii ai Mamei lui Isus Cristos și Mama noastră să ne consacrăm Doamnei noastre ca viața noastră să fie un exemplu al Dăruirii Ei, Iubirii Ei, Înțelepciunii Ei, Fraternității Ei și o constantă revelare a acelei Iubiri a Cuvântului Tatălui Veșnic.
Fraților, nu putem să obținem Cerul fără a ne strădui să dăm totul căci dacă am fost răscumpărați de Cristos nu avem mântuirea asigurată, ci trebuie să  ne facem  demni de această mântuire pentru a ajunge la Viața Veșnică. De aceea, să facem din această așteptare momentul cel mai profitabil pentru a aduce roade ale Vieții Veșnice. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu