luni, 10 decembrie 2018

Mesajul din 13 noiembrie 2018 primit de John Larry


Isus a spus: “Poporul meu, când vă gândiți la supraviețuirea din timpul tribulațiunii, va trebui să vă planificați depozitarea de alimente, apă și combustibil.
Nu vă îngrijorați pentru că voi multiplica ceea ce aveți în credință, așa încât oamenii care vor veni la refugiul vostru vor avea destulă mâncare să mănânce. Voi trimite căprioare/cerbi sau alte animale de vânat la refugiul vostru, iar ele vor muri pentru ca voi să le puteți tăia pentru hrana voastră proteică/ proteinele voastre. Pentru combustibili, veți putea tăia copaci pentru lemne de foc.
Apa este aprovizionată de fântâna voastră când vă porniți pompele. Probabil nu veți avea destulă apă pentru duș/spălat, dar veți folosi bureți de baie. Puteți crește cereale în grădina voastră, iar Eu voi înmulți hrana voastră deshidratată, hrana voastră gata preparată (MRE’s - Meals ready to eat), și conservele voastre. V-am spus câți vor muri fără electricitate, însă cei care fac provizii de mâncare vor supraviețui. Puteți avea panouri solare care vor procura energie pentru pompele de carter, pompele de apă și iluminat.
Veți avea nevoie de cuptoarele voastre cu gaz și de lemne de foc pentru gătit. Să procurați destule paturi și cadre de pat pentru ca oamenii să doarmă, alături de necesarele perne și cuverturi. Să aveți, de asemenea, apă curentă la baie, sau un closet dacă se umple canalul de scurgere. Puteți să  înlăturați și o parte din zăpada căzută peste panouri iarna, pentru ca acestea sa va dea energie. Aveți încredere în Mine că vă voi acorda protecție față de cei răi prin intermediul îngerilor Mei și voi avea grijă și de celelalte voastre nevoi.
Oamenii voștri nu vor pleca dincolo de perimetrul proprietății voastre unde îngerul vostru vă va proteja. V-am dat proiecte pentru a ajuta oamenii, și tot ce veți avea nevoie este să munciți și să vă înțelegeți bine unii cu alții, în rugăciune. Veți primi Împărtășania zilnică de la îngeri pentru supraviețuirea voastră spirituală, și fiecare dintre voi va avea zilnic o oră de Adorație. Veți începe rugându-vă în tribulație, cu cât veți veni mai aproape de Mine după Avertisment.”
Isus a spus: “Poporul meu, vă arăt o peșteră tăiată dintr-un munte/ săpată într-un munte, și acesta este refugiul sau ascunzișul credincioasei Mele rămășițe. Va veni o vreme, când oamenii răi vor încerca să-i ucidă pe Creștini și pe profeții Mei. De aceea, constructorii Mei de refugii construiesc refugii pentru a va ascunde,  ce sunt pline cu provizii de mâncare, apă și combustibili necesari supraviețuirii. Când viețile voastre sunt în pericol, voi trimite un cuvânt interior către toți cei care Îmi sunt sunt credincioși pentru a Mă invoca, și Eu voi trimite îngerul păzitor pentru a vă conduce la cel mai apropiat refugiu în douăzeci de minute. Îngerul vostru păzitor vă va conduce cu o flacără și un scut invizibil va fi deasupra voastră, când vă veți părăsi casa. Odată ce ajungeți la refugiile Mele, numai oamenilor care cred în Mine, și care au o cruce pe frunțile lor li se va permite să intre. Veți vedea o cruce luminoasă pe cer deasupra refugiilor mele, iar când veți privi către ea, veți fi vindecați de toate bolile voastre. Veți sta la refugiile Mele mai puțin de trei ani și jumătate iar după aceea veți păși în Era Mea de Pace.

* tribulatie -necazul cel mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu