duminică, 9 decembrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA DUPĂ MANIFESTARE CALIFORNIA, USA, 3 NOIEMBRIE 2018

Iubitul Meu Popor:
PRIVIȚI-MĂ AICI CUM CERȘEC IUBIRE ÎN FAȚA FIECĂRUIA DINTRE VOI...
Cât vă iubesc, cât vă iubesc, Poporul Meu!
Deși Mă priviți, Mă refuzați și câți doriți să reduceți la tăcere Cuvintele Mele!
De veți reduce la tăcere instrumentele Mele, Eu Mă voi manifesta Poporului Meu în Felul Meu, pentru că vă iubesc și am nevoie ca ai Mei copii să fie conștienți de urgența Chemării Mele, de necesitatea fuzionării cu Preasfânta Treime în Iubire în aceste timpuri.
Câți ignorați Chemările Mele! Continuați să vă rupeți hainele în aparență, dar în fața celui mai mic obstacol renunțați la a mai crede  și pierdeți credința în Treimea Noastră. CÂT DE VOLATILĂ ESTE IUBIREA UMANĂ... ÎNTR-O RESPIRAȚIE MĂ IUBEȘTE ȘI ÎN ALTĂ RESPIRAȚIE NU MĂ MAI IUBEȘTE!
EU CA ȘI TATĂ AM NEVOIE DE VOI, DAR VOI CA ȘI COPII, AVEȚI NEVOIE DE MINE MAI MULT...
ESTE URGENT, POPORUL MEU, SĂ RELUAȚI CALEA DREAPTĂ CU SERIOZITATE; cei care continuă să rătăcească dintr-o parte în alta, nu se gândesc că le va fi mai greu să depășească toată încercările la care vor fi supuși.
Cum trăiți, numindu-vă  frați, dacă în acest moment mii și mii de copii mor de foame în lume? Și voi lăsați să treacă neobservat.
 Câte și câte milioane de copii inocenți sunt avortați din dispreț față de Darul vieții de cele care îi poartă în pântecele lor? Și asta este ceea ce duce la haos Omenirea: disprețul față de cel mai mare Dar pe care Tatăl Meu l-a dat omului.
Iubitul Meu Popor, mare suferință se apropie în lume, mai mult decât voi cunoașteți, mai mult decât voi ați ajuns să trăiți, suferința care va ajunge până în măruntaiele creaturii umane și asta pentru dezobediență, pentru că v-ați dăruit răului. Nu înțelegeți că diavolul ia în posesie Poporul Meu și se ridică în Poporul Meu pentru că i-ați dăruit Locul Meu? Încă sunteți atât de inconștienți că deși priviți marile greșeli pe care le comiteți, marile erezii și profanări pe care le comiteți Împotriva Mea și împotriva a tot ceea ce poate însemna Prezența Mea, Iubirea Mea, Chemarea Mea, încât toți priviți ca și cum ar fi  ceva normal.
UNDE ESTE CONȘTIINȚA VOASTRĂ CA ȘI POPOR AL MEU CÂND ZÂMBIȚI ÎN FAȚA UNUI SPACTACOL DECADENT ȘI IMORAL PÂNĂ ȘI ÎN INTERIORUL UNOR TEMPLE ALE MELE? Ca Popor al Meu, nu ar trebui să fiți prezenți în fața acestor profanări.
Sunt atâtea suflete care nu aud Chemările Mele și continuă să rămână în anturajul mașinăriilor satanei și Eu, ca un nebun de Iubire pentru Poporul Meu, vă chem încă o dată, și încă o dată, pentru a lua cunoștință de greutatea acestor acte și a sacrilegiilor care se comit în Biserica Mea, care zice că Ma iubește. Este grea atâta încăpățânare umană ce vă scufundă, Poporul Meu!
CÂȚI ÎȘI BAT JOC DE CHEMĂRILE MAMEI MELE ȘI ÎN FAȚA ACESTOR MANIFESTĂRI ALE MELE!
Iubitul Meu Popor, trebuie să vă rugați tot timpul, dar totodată trebuie să transformați rugăciunea într-o constantă evanghelizare cu mărturia Iubirii.
Nu doresc ca în Poporul Meu să vă prefaceți că vă iubiți unii pe alții, nu doresc ca Poporul Meu să fie ipocrit, să se prefacă înaintea celorlalți, să Mă iubească când nu este adevărat.
Unii vor privi Manifestările Mele de departe, gândind că acolo unde Mă manifest este pentru că suferința va fi numai în acea țară.
Înțelegeți că marii monștri vulcanici adormiți se trezesc, înțelegeți că marile cutremure vor avea loc într-un loc sau în altul.
ESTE NECESAR CA OMUL SĂ RÂVNEASCĂ SĂ FIE SPIRITUAL, SĂ DOREASCĂ DIN PROPRIA SA INIȚIATIVĂ ȘI ÎN DEPLINĂ CONȘTIINȚĂ SĂ FIE SPIRITUAL CĂCI NU NUMAI FIIND RELIGIOS SE AJUNGE LA MINE. EU SUNT ÎN FAȚA POPORULUI MEU ȘI DORESC SĂ FIȚI MAI SPIRITUALI PENTRU CA ASTFEL SĂ REUȘIȚI SĂ DEPĂȘIȚI ATÂTA ÎNCERCARE ȘI SĂ IEȘIȚI VOIOȘI DIN MÂNA MAMEI MELE; DA, DIN MÂNA MAMEI MELE, A FEMEII ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE, CEA PLINĂ DE HAR, A PORȚII CERULUI, ȘI DIN MÂNA MEA.
Câtă durere trăiește  Poporul Meu și câte se vor generaliza în toată Omenirea! Natura vă va biciui puternic.
AICI SUNT, COPII, ÎN FAȚA VOASTRĂ, PREZENT ÎN FIECARE. NU MĂ CĂUTAȚI AFARĂ. AM NEVOIE, DA, AM NEVOIE SĂ ÎNVĂȚAȚI SĂ MĂ CĂUTAȚI ÎNĂUNTRU.
V-am avertizat că  mari semnale vor avea loc pe Bolta Cerească și au loc, unii dintre voi le-ați trăit și alții va trebui să așteptați.
Iubiții Mei, Natura flagelează constant omul, dar totodată veți fi martori ai spactacolului ce nu a fost văzut de om niciodată înainte pentru a avea cunoștință că  Eu sunt cu voi și că nu există imposibil pentru Treimea Noastră. Fiți atenți, copiii Mei, fiți atenți, comportamentul unor mari lideri de pe Pământ va duce la haos, la suferință și la distrugere, duc la haos Omenirea.
VOI, LIPIȚI-VĂ DE EVANGHELIE...
VOI FIȚI ADEVĂRAȚI, LIPIȚI-VĂ DE EVANGHELIE, TRĂȚI-O ÎN SPIRIT ȘI ADEVĂR ȘI PRIVIȚI-MĂ AICI, CA UN CERȘETOR DE IUBIRE ÎN FAȚA FIECĂRUIA DINTRE VOI.
Vă iubesc, vă binecuvântez.
Al vostru Isus.

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu