joi, 27 decembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 25 NOIEMBRIE 2018


SĂRBĂTOAREA LUI CRISTOS REGE

Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, VĂ IUBESC CU IUBIRE VEȘNICĂ.
Rămâneți în Inima Mea unde vă păstrez ca să acționați cu discernământ și să nu vă îndepărtați de înfăptuirea Voinței Divine.
VÂNTUL A AJUNS LA OMENIRE ȘI, ÎN FAȚA NEGLIJENȚEI OMULUI CARE S-A SUPUS RĂULUI, CURENȚII MODERNISMULUI VĂ DUC DEPARTE DE A FI TEMPLE DEMNE ALE DUHULUI SFÂNT.
Câți nu-L cunosc pe Fiul Meu și, fără să-L cunoască, Îl resping, Îl scuipă și Îl predau în mâinile celor nedrepți!
Câți dintre cei care spun că-L cunosc pe Fiul Meu Îl trădează și Îl predau în mâinile sectarilor și al celor ce-l idolantrizează pe diavol!
Văd crescând numărul de suflete care se abat de la calea Mântuirii, înnoroindu-se în apele viciilor de tot felul. V-am anunțat despre realitățile acestui timp care va fi precedat de acceptarea modernismelor satanice ce pregătesc drumul anticristului. NICIODATĂ OMUL NU A SUFERIT ATÂT DE MULT CUM VA SUFERI ÎN MÂINILE ANTICRISTULUI!
Iubiți copii, este foarte important să vă rugați pentru Biserica Fiului Meu, pentru fiecare dintre voi, pentru preoți, credincioși și credincioase ca să păstrați credința, chiar și atunci când priviți la frații voștri apostazând credința sau la unii dintre copiii Mei preferați care cad pentru că nu au rămas fideli îndeplinători ai Cuvântului Divin pe care îl predică.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, implorați-L pe Duhul Sfânt să vă aducă în memorie tot ce considerați a fi păcate mici pentru ca omiterile să nu fie din omisiune dorită sau gestionată de voi.
CEI CARE DORESC SĂ RĂMÂNĂ ÎN PICIOARE CA FII FIDELI AI FIULUI MEU TREBUIE SĂ LUCREZE PENTRU RĂSPÂNDIREA ÎMPĂRĂȚIEI LUI DUMNEZEU ÎN MIJLOCUL DISPREȚULUI OMULUI.
Răul avansează cu pași gigantici și copiii Mei rămân muți, orbi și temători în timpul acesta; răul înaintează, iar Poporul Fiului Meu păstrează o liniște osânditoare.
Diavolul  îi înșeală cu ușurință pe copiii Mei păstrându-i într-o pasivitate amăgitoare; rugându-vă Sfântul Rozariu în fiecare zi fără să-l meditați sau rugându-vă doar cu buzele, credeți că așa sunteți niște creștini buni, fabricând un dumnezeu după măsura lui. Nu, copiii Mei, așa nu ajungeți la Dumnezeu și nici nu găsiți Mântuirea.
ÎN ACEST TIMP, COPIII MEI TREBUIE SĂ SE APROPIE DE FRAȚII LOR PENTRU A NU AVEA TEAMĂ DE A VĂ APROPIA DE DUMNEZEU; SĂ AVEȚI TEAMĂ DE PIERDEREA MÂNTUIRII VEȘNICE CA SĂ NU VĂ ÎNȘELE DIAVOLUL FĂCÂNDU-VĂ SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CONFORTUL DE A FI CĂLDUȚI.
POPORUL FIULUI MEU A RĂMAS MUT....
ESTE MOMENTUL SĂ VĂ RECUPERAȚI VOCEA ȘI SĂ-I ANUNȚAȚI PE TOȚI FRAȚII VOȘTRI CĂ MOMENTUL MOMENTELOR A VENIT.

Copiii Mei trebuie să lucreze, trebuie să fie în acțiune și să profite de tehnologie și de toate mijloacele posibile pentru ca cel mai mare număr de frați să fie conștienți că este urgentă o schimbare radicală a fiecăruia. Nu e timp pentru conformism, ci pentru a vă aventura într-o relație mai strânsă cu Fiul Meu, dispuși să fiți puternici, fermi și deciși lucrând pentru Împărăția lui Dumnezeu, renunțând la tot ce vă face să vă simțiți deasupra celorlalți, renunțând la orgoliu și la mândrie, sursa tuturor relelor.
IUBIȚI COPII, COMITEȚI GREȘELI GRAVE NEACCEPTÂND DOCTRINA SĂNĂTOASĂ ȘI CONDIȚIONÂND-O DUPĂ PROCEDURA PERSONALĂ. Câți dintre copiii Mei apostaziază credința și conviețuiesc cu doctrinele diabolice promovând astfel creșterea numărului celor care-l așteaptă pe anticrist pentru a face parte din rândurile lui, anesteziați de posesia diabolică a cărui obiect sunt! Sufăr pentru ei, Inima Mea sângerează pentru acești copii neascultători care s-au dăruit satanei și au decis să-l slujească, deși trebuie să acționeze împotriva celor din familia lor.
Copiii Mei necredincioși semnalelor și semnelor acestui timp, continuă să meargă fără să privească nici la dreapta, nici la stânga, nici în față, nici în spate, ci în comoditatea păcatului și a uitării de Dumnezeu; în totală indiferență, merg absorbiți de noutățile răului de care se agață în urmarea curentului lumii și al păcatului.

Copii, rugați-vă pentru Italia, suferă în fața privirii lumii, duhoarea păcatelor omului se răspândește pe Pământ.
Eu vă chem să vă rugați pentru Nigeria, însoțiți-i pe frații voștri cu rugăciunile voastre.

IUBIȚI COPII AI INIMII MELE IMACULATE, ACESTA NU ESTE MOMENTUL ÎN CARE COPIII MEI SĂ SE RIDICE UNII ÎMPOTRIVA CELORLALȚI, CI ESTE MOMENTUL CA ÎN COMUNIUNEA SFINȚILOR SĂ VĂ AJUTAȚI, SĂ FIȚI FRATERNI; POPORUL FIULUI MEU NU TREBUIE SĂ SE CONFORMEZE CU O CREDINȚĂ PASIVĂ, CI FIECARE SĂ SE ANGAJEZE A DUCE MAI MULTE SUFLETE CĂTRE FIUL MEU.

Rămâneți atenți, timpul se accelerează și, prin intermediul Naturii și a omului însuși, suferința ajunge la copiii Mei care cu mare laudă se fălesc cu puterea armelor pe care le au și vor acționa din cauza amenințărilor.
Iubiților, fiecare trebuie să rămână în refugiul lui personal pe care îl găsiți în Inima Mea Imaculată; cei care doresc și au posibilitatea să rămână acolo, fără a ieși din ea, fără să se despartă de familiile lor, să dispună la formarea de mici refugii unde Cuvântul exprimat în Sfânta Scriptură să fie normă de viață, iar Trupul și Sângele Fiului Meu, să fie Lumină și suport pentru ca toți să trăiască în fraternitate și, uniți, să vă protejați și să vă ajutați unii pe alții, trăind în comunitate.
Să nu fie acesta motiv de nesiguranță pentru cei care nu participă la nici un refugiu. Familiile se pot pregăti pentru a înfrunta momentele dificile și astfel să lucreze pentru a forma un refugiu familial. Să apară dorința în inimă, copii, restul va fi adăugat pe deasupra.
CONSACRAȚI-VĂ CĂMINELE SFINTEI INIMI A LUI ISUS ȘI INIMII MELE IMACULATE. VOI SUPUNEȚI-VĂ CUVÂNTULUI DIVIN, lucrați fără oprire pentru ca frații voștri să se trezească și să privească la întunericul la care se supune omul când se îndepărtează de Fiul Meu.
Nu vă temeți, Eu rămân cu voi, Apostoli ai ultimelor timpuri. Vă binecuvântez.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților:
Cum ne amintește Mama noastră Preasfântă, o parte a Omenirii se revoltă într-o formă sau alta împotriva Iubirii Divine. Mama noastră ne cere ca fiecare să aducă alte persoane ca să se înmulțească numărul lor, pentru a lucra pentru Împărăția lui Dumnezeu. În fața unei mari pasivități a Poporului lui Dumnezeu, răul corupe de fiecare dată mai mult, un mare număr de suflete.
Descurajarea să nu ajungă la inimile copiilor lui Dumnezeu, dar așa cum ne cere Mama noastră Preasfântă, să ne amintim că și alții înaintea noastră au găsit  Omenirea oarbă, surdă și mută și persecutată de cel rău; chiar și așa nu continuăm singuri, ci în fraternitatea copiilor lui Dumnezeu care au decis să împartă CHEMAREA LUI DUMNEZEU și unii s-au convertit. Să nu fim pasivi, să nu ne fie jenă să vorbim despre Dumnezeu că nici El nu se va rușina de noi, ”EL ESTE FIDEL ȘI ADEVĂRAT” (Apoc. 1,5). Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu