marți, 11 decembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 8 NOIEMBRIE 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
VĂ OFER APĂ DIN IZVORUL  ÎNDURĂRII DIVINE PENTRU CA SĂ VĂ CONVERTIȚI ȘI SĂ NU VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE CALEA CORECTĂ.
Copiii Mei trebuie să persevereze căci deși apele sunt furtunoase și nu vedeți orizontul clar, Credința reușește să facă minuni de nedescris și de neimaginat.
COPIII MEI TREBUIE SĂ FIE UMILI ȘI SĂ SE PROSTERNEZE ÎNAINTEA PREASFINTEI TREIMI CÂND SUNT TULBURAȚI. Actul de umilință deschide ușa și-l luminează pe om pentru a merge în direcția potrivită, la momentul potrivit, ca să nu ia decizii pripite care nu sunt din Voința Divină.
 Iubiții Mei, știți bine că diavolul și acoliții lui nu își pierd resursele când fac să cadă pe câte unul dintre copiii Mei; știți deja de dinainte că acela care se încredințează grijii Mele, Eu îl port în Mâna Mea înaintea Prezenței Divine.
Trăiți în mijlocul furtunilor care ajung de la o extremă la alta în toate mediile în care omul se dezvoltă. Mintea este continuu atacată pentru ca să vă abateți de la simțurile spirituale facându-vă să răbufniți împotriva Fiului Meu și împotriva a tot ceea ce se referă la sfințenie.
Efervescența răului proliferează pretutindeni și, câți copii ai Poporului Fiului Meu trudesc ca sufletele lor să nu se piardă?
Sunt atât de puțini, sunt atât de puțini și atâția care devin  lupi feroce împotriva Poporului Fiului Meu!...
IPOCRIT ESTE ACELA CARE SPUNE CĂ-L IUBEȘTE PE FIUL MEU ȘI REFUZĂ SĂ ÎNDEPLINEASCĂ LEGEA DIVINĂ.
IPOCRITĂ ESTE ACEA CREATURĂ UMANĂ CARE SPUNE CĂ MĂ IUBEȘTE ȘI SE TRANSFORMĂ ÎN PERSECUTOAREA PROPRIILOR EI FRAȚI, CÂND EGOUL EI NU ÎMPĂRTĂȘEȘTE ACELAȘI GÂND, SENTIMENT SAU ACEEAȘI CUNOAȘTERE.
Sunt atâtea piedici în jurul copiilor Mei, atâtea tentații în toate mediile... în acest timp toți sunt încercați: în Credință, în umilință, în Speranță, în Caritate. Este încercată și familia întrucât diavolul vrea să distrugă instituția familiei pentru a rupe leagănul iubirii de Dumnezeu.
AU INTRODUS CEL MAI FEROCE ARTEFACT CU CARE AU MODERNIZAT OMENIREA: TELEVIZORUL și căminele se transformă în locuri  de perversiuni grave, în săli de sport unde fiecare individ este instruit pentru a face pe plac cererilor pe care diavolul, prin intermediul acestui mijloc, îl face pe om să cadă, făcându-l  ambițios, fără control, fiind o marionetă în mâinile diavolului care, cu viclenie a evoluat prin intermediul tehnologiei rău implementată, dăunând sufletelor copiilor Mei.
Totul a fost prezis: omul va adora falși dumnezei creați de el și va trăi fără Dumnezeu - Creatorul  Cerului și al Pământului, se va alimenta din păcat și din abominațiile sale, va crește în erezii și se va angaja în eliminarea tuturor semnelor Iubirii Divine, începând cu Crucea; astfel crește puterea diavolului împotriva Omenirii, subminând inima omului pentru a-l împietri și omul se va distruge fără să se teamă de ceva.
MINTEA OMULUI NU SE OPREȘTE, FIIND ATRASĂ DE MINCINA ȘI IGNORANȚA  ÎN CARE S-A SCUFUNDAT  CÂND L-A DAT DEOPARTE PE DUMNEZEU ȘI A  DAT PRIORITATEA LUMESCULUI ȘI PĂCATULUI. PRIN URMARE, COPII, NU TREBUIE SĂ FIȚI NEGLIJENȚI NICI UN MOMENT PENTRU CA SĂ NU-L  REFUZAȚI PE DUMNEZEU CÂND VĂ ARATĂ CĂ VĂ IUBEȘTE MAI PRESUS DE TOATE LUCRURILE ȘI FIȚI ADEVĂRAȚI. Lumea este în mâinile regelui minciunii și al înșelătoriei. Câți dintre ai Mei vor cădea și Mă vor refuza în fața  cuvintelor pricepute ale celor care nu vor ca Omenirea să se trezeacă!
OMUL CREDINCIOS VA FI PERSECUTAT ȘI, PENTRU CREDINȚA SA, VA SUFERI, DAR NU UITAȚI CĂ CELUI CARE I SE DĂ MULT, MULT I SE VA CERE ȘI LA FEL, CEL CE DĂ MULT, PRIMEȘTE COROANA GLORIEI VEȘNICE.
Nu uitați să vă rugați pentru frații voștri din Mexic și Statele Unite, fiți perseverenți.
Fiți conștienți că trebuie să vă ajutați unii pe alții. Trebuie să rămâneți uniți pentru fi puternici în a face binele pe Pământ și să nu-l abandonați în mâinile răului. Voi, Popor al Fiului Meu, nu trebuie să vă sustrageți, ci să creșteți și să înștiințați pe toți frații voștri că binele adevărat îl veți găsi numai uniți cu Fiul Meu.
Așteptați cu răbdare. Fiul Meu vă va trimite Îngerul Său de Pace când veți avea mai multă nevoie de jutor.
Iubiți copii, Omenirea este înrădăcinată în economie, de aceea pentru Ordinea Mondială este esențial să destabilizeze Omenirea prin cădere economică. Permanenta nesiguranță a economiei mondiale face parte din planul celui care dictează tuturor țărilor. Această nesiguranță a făcut ca națiuni se să se pregătească pe ascuns pentru a cutremura lumea, invadând-o într-un mod neașteptat.
Poporul Fiului Meu va fi purificat, biserica Fiului Meu va trăi neașteptatul fiind zdruncinată.
Fiul Meu i-a cheamat pe toți, dar nu toți L-au ascultat....
Vocile răului vă vorbesc la ureche pentru a vă separa de bine. Fiți slujitorii binelui, nu întoarceți cu rău binele făcut, fiți mesageri ai Iubirii.
CA MAMĂ A OMENIRII, VĂ CHEM PE TOȚI SĂ FIȚI SLUJITORII FRAȚILOR VOȘTRI ȘI NU UITAȚI CĂ TREBUIE SĂ ASPIRAȚI CĂTRE SFINȚENIE, CLĂDIND LUCRĂRI BUNE.
CREȘTEȚI, COPII, CREȘTEȚI!
Vă binecuvântez din Inima Mea Imaculată. MANTIA MEA VĂ ACOPERĂ, NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT AICI.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților, suntem Poporul care umblă, Poporul lui Dumnezeu....
Iubirea lui Dumnezeu pentru noi nu se îndoiește, nici Îndurarea Lui pentru fiecare dintre copiii Săi. Omul, folosind prost liberul său arbitru, este cel care s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și a creat un abis care îl face să sufere pe același om pentru actele sale rele.
Dumnezeu este Dumnezeu și noi creaturile Lui.
Mama noastră subliniază purificarea Omenirii.
Ne previne pentru că omul nu crede în avertismentele Cerului până când nu se va găsi în fața lor. Dumnezeu a tot amânat evenimentele și umanul intervine deoarece face parte din viața de zi cu zi, uitând de avertismentele ce i-au fost adresatea ...
Și unde se găsește Dumnezeu și Chemările Sale, ca și ceea ce citim acum? Nu este o fabulă ceea ce citim, este realitatea care o așteaptă pe ființa umană. De aceea, Mama noastră ne cheamă să ne regăsim cu Dumnezeu, cel care niciodată nu ne va refuza Îndurarea Sa, și să mergem cu adevărat căiți și dispuși să ne transformăm. Amin.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu