vineri, 14 decembrie 2018

Maria Julianna, mesajul din 27 septembrie 2018

 Domnul Isus ...
"Dragii Mei copii!  A sosit ceasul! Fiul Omului va fi predat în mâinile păcătoșilor. Ceasul este aproape, deja este aici, când și pe voi vă așteaptă același lucru. Haosul a devenit atât de răspândit în lume încât se poate întâmpla în orice moment. Îngerii Mei Sfinți sunt gata să-i pedepsească pe păcătoși. Când păcatul este foarte mare și harurile sunt foarte mari. Până acum ați primit foarte multe haruri și amânări. Însă doar un procent foarte mic dintre oameni s-a convertit . Marea majoritate s-au adâncit mai tare în păcat. Tatăl Meu pedepsește acestă națiune precum a făcut mai demult cu Israel. Dumnezeu este același ieri, astăzi și în vecie. Tatăl Meu într-adevăr pedepsește dacă aceasta este spre binele comunității și a individului. Acum a sosit acest timp când vorba frumoasă, mesajele, avertismentele au întalnit urechi surde și contradictorii și nu a mai rămas nimic altceva decât pedeapsa. Până acum ați primit o mulțime de amânări. Într-adevăr, și câte o catastrofă promisă a fost lăsată pe dinafară. Puteți vedea cât de milostiv sunt Eu. Dar, din nefericire, nu toată lumea vrea să se convertească, de aceea  profețiile se vor  împlini.  
Copiii Mei! Voi, care împliniți legile Mele, nu aveți de ce să vă temeți. Pe voi vă scot din această lume păcătoasă ca mai demult  pe Lot și pe Noe. Doar păcătoșii sunt pedepsiți, aceia care merită. Voi, indiferent dacă trăiți sau muriți, o să vă bucurați de iubirea Mea milostivă  pentru că fericirea veșnică va fi premiul vostru .
Micuții Mei ! Ceasul este aici! Trăiți neîncetat gata de plecare !
Eu vă binecuvântez cu Inima Mea minunată, cu iubirea Mea infinită care întrece orice înțelegere umană și întărită cu  binecuvântarea Mea,  în numele Tatălui, Fiului și Duhului Sfânt.

Confirmări biblice : Matei 17, 20-22-23: "Isus a spus"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu