vineri, 28 decembrie 2018

MARIA JULIANNA, 3 noiembrie 2018, mesaj de la Domnul Isus


 Domnul Isus ...
"Deschideți Sfânta Scriptură!" În această parte s-a deschis: 21 Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. " (Matei 24: 21-22)
Isus a continuat: "Dragii mei copilași! Acest timp deja este aici. Pregătiți-vă! Va exista o asemenea strâmtorare cum nu a existat de când lumea. Al treilea război mondial stă să înceapă. Totul este pregătit.  Acesta va fi un război nuclear. Se vor împlini Cuvintele Sfintei Scripturi :
" 9 Domnul nu întârzie [împlinirea] promisiunii, după cum consideră unii întârzierea, ci el este îndelung răbdător faţă de voi, întrucât nu vrea să se piardă cineva, ci ca toţi să ajungă la convertire. 10 Dar ziua Domnului va veni ca un hoţ; [în ziua aceea], cerurile vor dispărea cu vuiet, principiile elementare se vor distruge în foc, la fel şi pământul cu toate lucrurile care vor fi găsite.
11 Deci, dacă toate acestea se vor distruge astfel, cât de sfântă şi evlavioasă trebuie să fie purtarea voastră, 12 aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu în care cerurile vor fi distruse în foc, iar principiile elementare, arzând, se vor topi! 13 Dar noi aşteptăm, după promisiunea lui, ceruri noi şi un pământ nou în care va locui dreptatea. "(2 Petru 3: 9-13)
Copiii mei! Pregătiți-vă pentru moarte care este doar moartea trupului. De fapt, socoteala faptelor voastre personale se află înaintea scaunului Meu de judecată. Timpul este aici. Eu ( Isus ) vă vorbesc. Pregătiți-vă! Trăiți gata pentru moarte! Pe cei care trăiesc sub legile Mele îi aștept cu brațele deschise. Dar cei care sunt în păcat ar trebui să se convertească încă astăzi pentru că dacă moartea îi găsește în această stare, ei se vor pierde pentru totdeauna. Vă binecuvântez cu iubirea infinită a Inimii Mele întărită cu binecuvântarea Mea, în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt.
Confirmarea Scripturii: Matei 24: 4 "Isus a răspuns"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu