marți, 18 decembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA CA PREGĂTIRE PENTRU ACEST 24 DECEMBRIE 2018. Mesaj primit in 17 DECEMBRIE 2018

Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
APROPIINDU-SE COMEMORAREA NAȘTERII FIULUI MEU, DORESC CA AI MEI COPII SĂ SE UNEASCĂ ÎNTR-O SINGURĂ INIMĂ, CU UN SINGUR SCOP ȘI ASTFEL ÎNTR-O FORȚĂ SPIRITUALĂ MAJORĂ.
Unitatea Poporului lui Dumnezeu este indispensabilă în acest moment, cunoașterea este necesară, a voastră înșivă cu mizeriile voastre, și totodată este necesară cunoașterea Cuvântului Divin pentru ca să nu fiți confuzați.
Trebuie să lăsați scuzele cu care veniți înaintea Fiului Meu pentru a nu simți vina în fața neglijenței atașamentelor lumești.
Iubiți copii, calea este lungă în acest moment aproape veșnic...
CA MAMĂ ȘTIU CĂ CREDINȚA FIECĂRUIA DINTRE VOI CREȘTE PRIN DROJDIA IUBIRII FAȚĂ DE FIUL MEU, ÎN MIJLOCUL AȘTEPTĂRII, APROAPE DE FINALUL EI.
Casa Tatălui privește cum ai Săi copii continuă fără să aștepte, de aceea ÎN ACEST INFINIT A LUI DUMNEZEU, SĂ PARTICIPAȚI LA HRANA EUHARISTICĂ PENTRU CA FIECARE DINTRE VOI SĂ INTRE ÎN COMUNIUNE CU ADEVĂRATA IUBIRE DIVINĂ INFINITĂ ȘI ÎN EA, SĂ REUȘIȚI SĂ INTRAȚI NU DOAR ÎN AȘTEPTAREA FĂRĂ TIMP, CI NUMAI ÎN AȘTEPTAREA ADEVĂRULUI.
Ca și creaturi umane, în unele ocazii așteptați cu răbdare și în altele cu nerăbdare, îndeplinirea a tot ceea ce Fiul Meu și Eu v-am revelat. Întrebările abundă, curiozitatea unora ajunge să fie un rău sfătuitor, căutarea de altceva vă duce pe drumuri greșite și tot ceea ce aveți nevoie este în interiorul fiecăruia.
Inima trebuie să știe să iubească așteptarea în credință și credința în speranță. De aceea, pentru ca așteptarea să nu vă ducă la disperare, trebuie să fiți apostoli care lucrează continuu, fără oprire, aducând binele aproapelui. Creatura umană duce lipsă de atâta iubire că nu aduce recunoaștință... A fi recunoscător este ceva din trecut pe care omul l-a uitat, ambiția acaparează mințile, sentimentele, dorințele, aspirațiile, valorile și omul a adormit în golul interior.
MAI ÎNAINTE VIN SĂ VĂ CER VOUĂ, COPII AI INIMII MELE, CA ÎMPREUNĂ CU NOI, ÎN ACEA IESLE, TABERNACOL DE IUBIRE, SĂ PĂTRUNDEȚI ÎN PRIVIREA MICUȚULUI MEU COPIL ȘI SĂ PERMITEȚI SĂ FIȚI ATINȘI DE CEL CARE SE VA NAȘTE ȘI ÎNCĂ NU VORBEȘTE, DAR FĂRĂ A VORBI, ESTE CUVÂNTUL VEȘNIC.
De aceea pătrunzând în Iesle, unde se naște Fiul Meu, pătrundeți în umilința celui care cunoaște și recunoaște, dar nu este mândru nici nu acceptă lingușiri, știind că sufletul se umflă și din umilință, este ușor ca omul să treacă la a avea mândrie.
În Iesle totul capătă sens spiritual: fiecare bucată de lemn, fiecare fir de pai, fiecare piatră, fiecare rază de lumină care pătrunde, fiecare plantă care crește în mijlocul pietrelor, totul transcede într-un prezent unde Fiul Meu este hrănit de Mine pentru că în viitor, EL VA FI PÂINEA DIVINĂ COBORÂTĂ DIN CER, DESFĂTAREA ÎNGERILOR ȘI HRANA SUFLETELOR.
Este atât de fragil Copilul Meu, că Iosif se teme să-L i-a în brațe și va fi și cu trecerea anilor căci Iosif îl va învăța să lucreze lemnul ca mai apoi să ajungă să fie Lemnul Sfânt unde se va dărui pentru toată Omenirea.
Cel care este adorat în acest moment, va fi disprețuit ca în acest moment.
Se naște în anonimat și moare în fața celor care Îl condamnă pentru salvarea neamului omenesc.
Ieslea este mister de umilință și de grandoare, de la  Rege la slujitor și de la slujitor la Rege, pururea și în vecii vecilor.
Iubiți copiii ai Inimii Mele Imaculate:
ÎN ACESTE ZILE, 22, 23 ȘI 24 DECEMBRIE DORESC CA VOI SĂ PĂTRUNDEȚI ÎN MISTERUL IUBIRII DIVINE CARE UNEȘTE PE TOȚI OAMENII ȘI ÎNTR-O SINGURĂ INIMĂ. ACESTE ZILE LA ORA 3 DUPĂ MASĂ ÎN FIECARE ȚARĂ, OFERIȚI 15 MINUTE DE LINIȘTE INTERIOARĂ ÎN CARE SĂ VĂ GÂNDIȚI LA MUNCA ȘI FAPTA VOASTRĂ.
Apoi, în ziua de 22 decembrie:
IEȘIȚI SĂ CĂUTAȚI UNUL SAU MAI MULȚI ÎNFOMETAȚI ȘI OFERIȚI-LE ALIMENTE ÎMPREUNĂ CU FRAZA SCRISĂ: ISUS SE VA NAȘTE ȘI TE IUBEȘTE.
Ziua de 23 decembrie:
DUPĂ MOMENTUL DE LINIȘTE ȘI DE PRIVIRE A LUMINII ADEVĂRULUI, ÎN NUMELE FIULUI MEU, VEȚI MERGE ÎN CĂUTAREA UNUI OM PRIVAT DE LIBERTATE ȘI VEȚI FACE SĂ AJUNGĂ LA EL UN ALIMENT SPECIAL, (O DELICATESĂ) ÎMPREUNĂ CU FRAZA SCRISĂ: ISUS SE VA NAȘTE ȘI ARE NEVOIE DE TINE.
Ziua de 24 decembrie:
DUPĂ MOMENTUL DE LINIȘTE ȘI PRIVIND FĂRĂ BANDAJE ȘI MĂȘTI:
-         DACĂ TREBUIE SĂ CEREȚI IERTARE VREUNUI FRATE, O VEȚI FACE DIN INIMĂ, ÎN CAZ CONTRAR, NU O FACEȚI.
-         DACĂ AȚI SIMȚIT INVIDIE FAȚĂ DE UN FRATE, DACĂ AȚI RESPINS UN FRATE ȘI SUNTEȚI PREGĂTIȚI PENTRU ASTA, IEȘIȚI ÎN CĂUTAREA ACELUI FRATE ȘI SPUNEȚI-I CĂ ÎL IUBIȚI.
APOI, MERGEȚI ÎN CĂUTAREA ACELOR INOCENȚI CARE SUNT DESPUIAȚI DE TOT, ȘI OFERIȚI-LE UN ADĂPOST, FIULUI MEU I-A FOST REFUZAT. VOI DAȚI UN ADĂPOST, ÎNVELIȚI SAU HRĂNIȚI PE UNUL SAU PE UNII COPII ȘI SPUNEȚI-LE CĂ FIUL MEU ISUS ȘI ACEASTĂ MAMĂ VĂ IUBESC.
ȘI DAȚI-LE UN SĂRUT, PĂSTORII I-AU DAT FIULUI MEU PENTRU CA SĂ REPARE TRĂDĂRILE CU CARE OMENIREA L-A OFENSAT PE FIUL MEU.
PENTRU ACEST TRIDUUM, VĂ ROG SĂ VĂ PREGĂTIȚI SPIRITUAL ȘI SĂ VĂ ÎMPĂCAȚI CU CASA TATĂLUI. PARTICIPAȚI LA EUHARISTIE CEI CARE POT ȘI CEI CARE DORESC. ÎN FAȚA PREASFINTEI TREIMI, FACEȚI PROMISIUNEA FERMĂ DE A LUPTA CU TOATE FORȚELE, PUTERILE ȘI SIMȚURILE PENTRU A SCHIMBA ȘI A RENAȘTE ÎNTR-UN OM NOU PENTRU TOTDEAUNA.
LA 12 NOAPTEA ÎN FIECARE ȚARĂ, CU UMILINȚĂ SINCERĂ, FIECARE SĂ-I VORBEASCĂ COPILULUI MEU DIVIN ÎN FAȚA IESLEI SAU UNDE SE AFLĂ ȘI SĂ SE DĂRUIASCĂ LUI CA ȘI COPIII LUI ASCULTĂTORI ȘI FIDELII LUI SLUJITORI.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, acest Crăciun să nu fie încă un mijloc în plus de compromisuri, uitând de Fiul Meu.
Isuse adorat, care în iesle păstrezi liniștea,
privind cu Iubire Divină la cei care ajung să Te adore,
Vin să te implor și eu ca mintea mea să nu umbrească greșelile mele,
mintea mea să nu fie un cuibar al răului, ci să fie lumina care izgonește întunericul.
Nu doresc să strălucesc, ci să strălucești Tu cu Iubirea Ta în viața mea și în toată Omenirea. Amin.

Vă păstrez în Pântecele Meu, ca Mama a Omenirii; din dispoziție Dumnezeiască vă dau Mâna Mea pentru a vă susține.
Iubirea Mea sunteți voi....
Mama Maria 
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu