joi, 6 decembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA 29 OCTOMBRIE 2018

Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
CU MANTIA MEA PROTECTOARE ACOPĂR POPORUL FIULUI MEU, PROTEJÂNDU-L ȘI CĂLĂUZINDU-L PENTRU A DISCERNE ÎNTRE BINE ȘI RĂU.
NU VOI RĂMÂNE ÎN TĂCERE LĂSÂNDU-I PE COPIII MEI SĂ SE PIARDĂ ȘI SĂ-ȘI OFERE SUFLETELE DIAVOLULUI!
Este esențial să hrăniți credința fiecăruia dintre voi continuu, reînnoind conștiința pentru a nu se ofili; și așa, conștiința reînnoită în uniunea cu Fiul Meu, să fie aproape de Voința Divină și să vă conducă cu fermitate, ca sursă a Harului, pe drumul corect.
Mențineți permanent responsabilitatea de a fi copii ai lui Dumnezeu și, ca și copii ai Regelui, duceți o viață în Dumnezeu și pentru Dumnezeu, ca principiu fundamental. Poporul Fiului Meu trebuie să fie puternic pentru a înfrunta, în special, ceea ce niciodată nu a ajuns să vadă: PE BOLTA CERULUI VEȚI PRIMI UN SEMNAL CARE VĂ VA FACE SĂ TREMURAȚI.
Iubiți copii, voi nu realizați faptul că Fiul Meu suferă pentru cei care Îl uită…..Fiul Meu nu s-a înălțat la Cer și a uitat de voi, Fiul Meu continuă să sufere pentru Poporul Său, El vă vrea împreună, în unire cu Voința Sfintei Treimi.
Trăiți în lume, dar nu sunteți ai lumii….(Cfr. Rom 12,2)
Trăiți în lume, dar nu pentru a vă pierde….
VIAȚA ÎNSEAMNĂ MAI MULT DECÂT A EXISTA ȘI OCUPA UN LOC….OMUL TREBUIE SĂ DEPĂȘEASCĂ ȘI SĂ AIBE CONȘTIINȚA VIEȚII VEȘNICE ÎN CARE TREBUIE SĂ INTRE DE PE ACUM.
Nu vă pot ascunde timpul plânsetelor și al încercărilor în care trăiți și care se vor înmulți peste tot. Omul va plânge permanent și fermitatea în credință trebuie să fi fost întărită în așa fel  încât să nu cădeți.
Iubiți copii:
NU VĂ TEMEȚI SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI. FIȚI ADEVĂRAȚI, FIȚI CONSTANȚI, NU ȘOVĂIȚI ÎN IUBIREA FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE.
Nu vă chem să-i înfruntați pe frații voștri, dar nu trebuie să rămâneți tăcuți în fața greșelilor teribile care se comit împotriva Domnului vieții, împotriva respectului templelor dedicate slujirii Fiului Meu. NU TREBUIE SĂ FIȚI CREATURI CĂLDUȚE CARE PRIVESC CU INDIFERENȚĂ SACRILEGIILE ORIBILE CARE, PRIN INTERMEDIUL LIBERALISMULUI, AU INTRAT ÎN BISERICA FIULUI MEU.
Copiii Mei se vor tot muta invadând națiuni, care apoi vor permite să-i apărați pe cei care v-au primit; datorită lor mișcările din țări vor începe puțin câte puțin până când agitația crește și încep invaziile în diferite țări.
Ca Mamă, vă invit să nu uitați în rugăciunile voastre de Italia care va suferi.
Oferiți post, cei cărora sănătatea le permite, pentru Rusia.
Fiți fraterni și rugați-vă pentru Europa, invaziile vor fi o realitate și străzile sale se vor păta de sânge.
Iubiții Mei copii, vă cer zilnic rugăciunea sfântului Rozariu. Vă rog să nu uitați să aduceți reparație pentru cei care îl adoră pe satana și în acest final de lună se vor dărui lui cu rituri inumane și de neimaginat, dedicândudu-se tuturor ereziilor și profanărilor care le-au fost cerute, precum și să promită să omoare pe frații lor în ritualurile întunericului.
DIAVOLUL EXISTĂ, prin urmare, lucrează pentru a ameți și a confuza creaturile umane cu abilitățile sale negre și malefice.
Această generație se îndepărtează de Fiul Meu și se pregătește să-l slujească pe anticrist.
CÂND OMUL SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE DUMNEZEU, CREATURA UMANĂ DECADE SPIRITUAL PÂNĂ ÎN LOCURILE CELE MAI ÎNTUNECATE PE CARE NICIODATĂ NU LE-A CUNOSCUT.
Îndeletnicirile răului sunt practicate de o serie de creature umane ridicând așa o forță care a fost minimalizată, dar în acest moment revine prin contaminarea cu răul ei la unii din Poporul Fiului Meu.
Iubiții Mei, trebuie să fiți fermi, puternici și să luați decizia de a vă reîntâlni cu Fiul Meu penteu ca nimic să nu reușească să vă despartă. Lipsa Iubirii din interiorul omului face ca iubirea să fie marea necunoscută în acest moment.
VĂ ROG SĂ FIȚI FRATERNI, SĂ AVEȚI CONȘTIINȚA NECESITĂȚII AJUTORULUI RECIPROC ȘI A FAPTULUI CĂ TREBUIE SĂ VĂ SPIRITUALIZAȚI.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate: treziți-vă ca Popor al Fiului Meu!
Răul invadează ceea ce este al Fiului Meu pentru a contamina tot în drumul lui și voi, în lipsa unei adevărate dăruiri, uitați ceea ce este Viața Veșnică (Cfr. In 17,3)
VĂ MULȚUMIȚI CU ASCULTAREA SLUJBEI O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ ȘI CONTINUAȚI SĂ FIȚI CĂLDUȚI. CE MULT GREȘIȚI, COPIII MEI! ASTA NU ÎNSEAMNĂ SĂ FII MEMBRU AL POPORULUI FIULUI MEU, CI SĂ FACI PARTE DIN NEGHINA CARE ESTE TĂIATĂ ȘI ARUNCATĂ ÎN FOC…..(Cfr. Mt 13,30).
FIECARE SĂ SE EXAMINEZE PE EL ÎNSUȘI! EXAMINAȚI-VĂ ÎN ADEVĂR! Nu vă mințiți pe voi înșivă și nu uitați că, fiind oameni, cădeți mereu;  asta nu înseamnă să continuați în greșeală fără a o corecta și lăudându-vă cu ea, slujindu-i răului.
VENIȚI, COPII, VĂ IAU DE MÂINI ȘI VĂ PREZINT ÎNAINTEA FIULUI MEU, VĂ CĂLĂUZESC CĂTRE CEL CE ESTE IUBIREA IUBIRILOR ȘI BINELE ABSOLUT.
Vă binecuvântez.
Mama Maria

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCATBUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCATBUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților:
Mama noastră ne chemă să fim atenți în fața nebuniilor umane care duc la participarea la ceea ce este rău și astfel să introducem inocenții într-o practică care nu este pentru Dumnezeu. Să nu dăm atenție obiceiurilor care provin de la păgâni, nu participați la ”Halloween”.
Fraților, să luptăm pentru a găsi acea comoară care se găsește în fiecare dintre noi, acea comoară a Iubirii Divine cu care să dea mărturie de cum trăiește fiecare și cum acționează un fiu al lui Dumnezeu.
Să ne decidem să fim Poporul care merge înainte și nu știe ce înseamnă a se opri pentru a fi distras de banalul și trecătorul, în eroare și fals.
Să reparăm, în special în ultima zi a lunii octombrie, pentru toate fărădelegile pe care omul le face față de ceea ce trebuie să fie învățătura cea mai sfântă: LEGEA IUBIRII DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE APROAPELE. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu