vineri, 31 mai 2024

RUGAȚI-VĂ PENTRU NAPOLI, RUGAȚI-VĂ PENTRU ITALIA, RUGAȚI-VĂ PENTRU EUROPA, RUGAȚI-VĂ PENTRU INSULELE CANARE, RUGAȚI-VĂ PENTRU VENEȚIA. – Carbonia, 26.05.2024

Bucură-te, Steaua Iubirii, Dumnezeu este cu tine.

Continuă Lucrarea, nu renunța, Satana tulbură inimile copiilor Mei, dar voi interveni înainte ca el să-i ia cu el.

Lucifer este cel care a pornit un război împotriva Cerului. În timpul care i-a fost alocat, el a întors omenirea cu susul în jos, ...a reușit să pună mâna pe multe inimi și astăzi încearcă lovitura finală, cea mortală, iar dacă Dumnezeu nu intervine, va fi sfârșitul tuturor lucrurilor.

Iubita Mea fiică, doresc să țin creaturile aproape de Mine, voi anticipa momentul intervenind pentru a purifica Umanitatea și a face ordine în ceea ce Satana a murdărit cu păcate.

Iubiți copii, pregătiți-vă, a sosit ora divizării: ...cei care M-au recunoscut ca Dumnezeu Creator și M-au urmat conform Legilor Mele, vor avea harul de a intra în Noua Eră pentru a se bucura de Binele Meu infinit, în timp ce aceia care M-au negat pentru a prefera lumea și a-l urma pe Lucifer, iată că vor merge în locuința lui de foc etern.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Napoli, ea se va trezi în marele foc.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Italia, ea va suferi un mare cutremur, ...va fi traversată de la o mare la alta.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Europa, a sosit ceasul marii sale suferințe.

Rugați-vă pentru Insulele Canare: ele vor fi scufundate de mare.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Veneția, marea o va înghiți.

Rugați-vă, copiii Mei, Antihristul este pe cale să se prezinte lumii! El, cu farmecul său, va captiva mulți oameni. Se va prezenta sub înfățișarea unui miel, dar să știți că el este lupul cel rău.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă Sfântul Rozariu, consacrați-vă Inimii Neprihănite a Preasfintei Fecioare Maria, ea este Coredemptrița în Lucrarea de mântuire.

În curând veți auzi o mare zarvă venind din cer: ... pregătiți-vă, îmbrăcați-vă cu puritate pentru ca Dumnezeu să vă reînnoiască în duh și în adevăr.

Lucrurile dintâi vor dispărea pentru a face loc lucrurilor lui Dumnezeu! Oamenii vor cunoaște o altă viață, vor fi transformați în copii ai lui Dumnezeu și se vor bucura de Lucrurile lui Dumnezeu.

Abandonați lucrurile deșarte, îmbrăcați-vă cu haina cea nouă din voi, pregătiți-vă pentru răpire!!!

Veniți la Mine, oameni, convertiți-vă! EU SUNT!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/05/27/pregate-per-napoli-pregate-per-litalia-pregate-per-leuropa-pregate-per-le-isole-canarie-pregate-per-venezia/

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Amin Facă se voia ta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere