joi, 27 august 2020

ACEASTĂ IARNĂ VA FI TERIBILĂ PENTRU CEI CARE NU VOR FI PROTEJAȚI ÎN DUMNEZEU! Carbonia, 04.08.2020


Duhul Sfânt va coborî peste toți oamenii în Dumnezeu.
Pregătiți-vă pentru coborârea Duhului Sfânt, oameni, credeți în Isus Cristos Fiul lui Dumnezeu și înaintați ca soldați ai Săi în această luptă împotriva Satanei.
Lucraţi alături de Isus și Maria pentru a fi victorioși. Sunteţi pe cale să intraţi în marea bătălie, duhul vostru va fi slab dacă nu va fi întărit de Duhul Sfânt.
Ferocitatea diavolului se va năpusti asupra tuturor oamenilor, iar dacă ei nu vor fi protejați în Dumnezeu vor fi pradă ușoară.
Puneți haina nouă în voi, consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei și fugiți de păcat pentru ca Dumnezeu să intervină și să vă salveze.
Dușmanii Bisericii lui Dumnezeu încep să se cunoască, inima lor este neagră ca smoala, sângele lor este otrăvit de rău! S-au corupt cu Lucifer și vor fi forțați în Gheennă cu el.
COPIII MEI, ACEASTĂ IARNĂ VA FI TERRIBILĂ PENTRU CEI CARE NU VOR FI PROTEJAȚI ÎN DUMNEZEU! ... OMUL CARE NU VA FI CONVERTIT VA TRECE PRIN IAD PE PĂMÂNT.
Strigaţi ajutorul Duhului Sfânt, cereţi să fiţi investiţi de El, închinaţi-vă Lui, alegeţi IUBIREA SUBLIMĂ, îmbrățișați-L pe  DUMNEZEUL vostru Iubire pentru a fi înviaţi în El.
Sfânta Mamă este la ultima ei luptă împotriva bestiei cu șapte capete și zece coarne. Maria luptă cu mizeria acestei biserici.
Sfânta Fecioară cheamă la Ea pe toți copiii ei, Armata ei este cu Ea.
Ea, ca Co-Mântuitoare, conduce bătălia spre victorie în Cristos Isus Fiul Ei.
Treziți-vă, oameni, intrați în comuniune cu Isus dăruindu-vă complet Lui. Nu vă închinaţi în fața răului, renunțați la Satana, copiii mei! Viața vostră va fi frumoasă doar dacă veţi fi cu Isus, Cristos Iubire, Dumnezeul cel viu!
ADUNAȚI-VĂ TOŢI LA MINE.
EU, CA REGINĂ A IUBIRII, VĂ VOI CONDUCE LA IUBIRE, VĂ VOI EDUCA ȊN IUBIRE CA SĂ TRIUMFAŢI ÎN EL ȘI CU EL SĂ TRĂIŢI PENTRU TOTDEAUNA.
Înainte, copii ai Ierusalimului, porțile Iadului sunt deschise, dar niciunul dintre copiii lui Dumnezeu nu va intra în el pentru că Dumnezeu îi va lua în El însuși și îi va pune în Noul Său Paradis.
Vă iubesc, tânjesc după voi! Pregătiți-vă!
A VENIT TIMPUL ȊNĂLŢĂRII PENTRU COPIII LUI DUMNEZEU. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu