miercuri, 26 august 2020

VENIREA MEA ESTE APROAPE! Carbonia,18.07.2020


Scrie poporului Meu, o, femeie!
Sardinia urmează să fie investită de Har!
Sfânta Maria, ca Femeie înveşmântată în Soare, va coborî pe acest Pământ și își va ghida poporul spre victorie. O va urma Fiul ei Isus. Ea va pregăti calea pentru a doua Sa venire.
Sfântul Mihail Arhanghelul, trimis de Dumnezeu, își va pune puterea în Dumnezeu pentru a distruge nelegiuirea. Ați ajuns la sfârșitul unui timp, Noua Epocă în Dumnezeu este pe cale să intre.
AURORA BOREALĂ VA APĂREA PE PĂMÂNT
ȘI O VA ADUCE PE MARIA ÎN LUMINA MISTERULUI DIVIN, EA ÎL VA PRECEDA PE FIUL EI ISUS.
Miracolul este pregătit să apară lumii, nimic nu-l va opri pe Dumnezeu să-și îndeplinească misiunea de salvare. Ȋmpreunați-vă mâinile și rugați-vă, adorați-L pe Isus în inima voastră și așteptați venirea Lui. Cerul și Pământul sunt pe cale să fie unite, Dumnezeu Tatăl strigă dreptate!
Mângâiaţi-Mi Inima, poporul Meu, veniți să Mă vizitați în Preasfântul Sacrament, umpleți-vă de Mine, PARTICIPAŢI LA SFÂNTA LITURGHIE ȊN LOCURILE UNDE RITUL SE CELEBREAZĂ ȊN VALIDITATEA MEA.
PUNEŢI-VĂ ÎN FAȚA CRUCIFIXULUI ȘI IMPLORAŢI MILOSTIVIREA MEA, TIMPUL CARE VINE VA FI TERIBIL PENTRU CEI CARE SE VOR GĂSI DEPARTE DE MINE.
Bucurați-vă de iubirea Mea, o, oameni, săturaţi-vă cu Cuvântul Meu Sfânt, nu renunțați la Mine, CĂUTAŢI-MĂ ACOLO UNDE ESTE ȊNCĂ POSIBIL SĂ MĂ GĂSIŢI și hrăniți-vă cu Sfânta Euharistie, hrăniți-vă cu Mine, fortificați-vă în Mine.
Sunt pe cale să spun: Gata, voi încheia această istorie cu păcatul pentru totdeauna, pentru a reda viața adevărată poporului Meu.
CAPCANA ASUPRA UNUI LIDER ESTE PE CALE SĂ FIE ȊMPLINITĂ!
Durerile încep, copiii Mei, nu-Mi întoarceți spatele, dar fiți mai uniți ca niciodată cu Mine. Eu sunt singurul vostru Bine, sunt singura vostră salvare, cine crede în Mine este în siguranță.
MORMÂNTUL LUI PETRU SE VA DESCHIDE ȊN OCHII PREOŢILOR MEI, ÎNVIEREA LUI ESTE IMINENTĂ.
BISERICA LUI ISUS VA REÎNCEPE DE LA ORIGINI.
UN FULGER VA CĂDEA PE BISERICA ROMEI DIN VATICAN ȘI SE VA MANIFESTA MIRACOLUL.
PETRU SE ÎNTOARCE SĂ PREIA CONDUCEREA BISERICII, ALĂTURI DE BENEDICT AL XVI-LEA  VA STRIGA ÎNTOARCEREA MEA ȘI O CRUCERE VA APĂREA ÎN CER!
Suntem în pragul noii zile, deschideți-vă inima către Mine ca Eu să pot locui în voi și să vă salvez.
TOŢI PREOȚII, PĂSTRAȚI-VĂ CURAJUL ȘI UNIŢI-VĂ PENTRU CA SĂ VĂ POT RECUNOAȘTE CA FIIND AI MEI... Doresc salvarea tuturor copiilor Mei!
Copiii Ierusalimului, uniți-vă în rugăciune și imploraţi milostivirea lui Dumnezeu!
... Iată că Eu vin. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu