joi, 6 august 2020

PLANETELE SE VOR MIȘCA ACUM! EU CREEZ UN NOU CER! Carbonia, 02.07.2020


Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, cine crede în Mine este salvat.
Vor începe durerile pentru această Omenire păcătoasă care nu vrea să se întoarcă la Dumnezeul său Creator. Mânia Tatălui este gata să se manifeste față de oameni.
Oh, oameni! Oh, voi! Acum nu vreţi să-Mi acceptaţi cuvintele, în curand Mă veţi implora, dar va fi prea târziu! A venit ceasul purificării, omul va suferi calvarul său.
Asteroidul mult menționat este gata de a fi văzut în ochii voştri, oameni păcătoşi. Ȋmi veţi cere ajutor, dar urechile Mele nu vor auzi plânsul vostru pentru că aţi încălcat toate regulile Mele :... așa cum nu M-aţi recunoscut ca Dumnezeul vostru, așa Eu nu vă voi recunoaște, veţi culege ceea ce aţi semănat.
PLANETELE SE VOR MIȘCA ACUM! VOR ARĂTA VOINȚA MEA!
CREEZ UN NOU CER!
Totul Ȋmi aparține, Eu creez și distrug ceea ce nu-Mi aparține.
CHEIA VIEȚII ESTE ÎN MINE, cine nu Mă va recunoaște ca Dumnezeu Unic și Adevărat nu va avea viață pentru că nu va putea intra în Viață.
Dumnezeu este Iubire Veșnică, El este cel care vă iubește infinit și vă cheamă înapoi la El în aceste ultime momente înainte de intervenția Sa, înainte de a spune ca timpul s-a încheiat.
TU, OMULE, UNDE CREZI CĂ MERGI FĂRĂ DUMNEZEUL TĂU CREATOR? FĂRĂ CEL CĂRUIA ÎI APARȚII, FIINDCĂ TE-A CREAT PENTRU EL?
CUI TE VEI ADRESA PENTRU A AVEA VIAȚĂ?
TU, OMULE, AI FOST CREAT PENTRU ETERNITATE, PENTRU A TE BUCURA DE TOATE ALE LUI DUMNEZEU.
DAR, ÎNTR-O ZI NEFASTĂ TE-AI LĂSAT CUPRINS DE MINCIUNĂ, ŢI-AI ÎNTORS SPATELE LA VIAȚĂ, TE-AI PUS ÎMPOTRIVA VIEȚII, TE-AI DAT LA MOARTEA VEȘNICĂ!
NU MAI BLESTEMA, OMULE,...URGENTEAZĂ-ȚI CONVERTIREA, DUMNEZEU SE GRĂBEȘTE, NU-I PERMITE SATANEI SĂ TE IA DEPARTE CU EL.
Pocăieşte-te acum, nu mai aștepta, întoarce-ți inima către Mine, ai milă de tine. Moartea pândește, nu te lăsa surprins fără Mine, nu pierde șansa de a trăi veșnicia în Mine.
Acel moment teribil care va veni va fi pentru mulți mortal:... cine nu şi-a pus Scutul, adică protecția Mea, va fi luat de Diavol, va fi târât cu el în prăpăstiile adânci ale Gheenei.
VOI ŞOCA BISERICA MEA... ȘI ÎNTREAGA LUME!
Aveţi doar câteva momente disponibile pentru convertirea voastră, oameni, TIMPUL ESTE PECETLUIT, ÎN CURÂND VA FI SUFICIENT LUI DUMNEZEU!
CONVERTIȚI-VĂ, VOI OAMENI, CONVERTIȚI-VĂ ! Nu fiţi nesăbuiți, renunțaţi la Satana, întoarceţi-vă la Cel ce v-a creat, tânjiţi după viață, nu după moarte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu