vineri, 7 august 2020

CERUL VA TUNA TARE ŞI O VOCE VA STRIGA DREPTATE! Carbonia, 04.07.202

Scrie, femeie, scrie ultimele Mele intenții pentru poporul Meu.
Poporul Meu iubit, încă îți spun voia Mea pentru mântuirea ta.
Vin vremuri foarte grele, iar voi nu sunteţi pregătiţi să le înfruntați. Ȋntr-adevar, să știţi că nu vă voi putea ajuta pentru că nu M-aţi recunoscut și nu vreţi să Mă recunoașteţi ca fiind Dumnezeul vostru: LIBERI EU V-AM CREAT ȘI LIBERI VĂ LAS ÎN ALEGERILE VOASTRE. DAR, ÎN DRAGOSTEA MEA DE TATĂ, VĂ TOT CER ȊNCĂ ''CONVERTIREA VOASTRĂ IMEDIATĂ... CONVERTIREA VOASTRĂ ESTE URGENTĂ! NU ȊNTÂRZIAŢI, NU FIŢI NESĂBUIȚI."
Va începe pe neaşteptate: un vânt puternic va prăbuși totul, mulți vor înțelege că a venit vremea anunțată de profeți, dar alții, ignoranţi, nu vor înțelege pentru că nu au vrut să asculte mesajele Cerului. Își vor primi recompensa!
VA TUNA TARE CERUL ŞI O VOCE VA STRIGA DREPTATE! Gata cu cruzimea, destul, ajunge cu păcatul! Eu sunt Dumnezeul vostru, acum Mă veţi recunoaște pentru că nimeni nu poate ceea ce pot Eu!
Sclavi ai Satanei, ce veți face acum, veți striga după ajutor la el? ...
Săraci oameni, v-aţi ieșit din minți sub dictatura diavolului, veți fi striviți de greutatea păcatelor voastre.
DUMNEZEU EXISTĂ, OAMENI! EL ESTE! NIMENI NU ESTE CA EL!
EL ESTE UNICUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU!
Veți striga disperarea mai departe pentru că nu vă va ajuta nimeni, aţi rămas singuri cu păcatul vostru:... ACEASTA A FOST ALEGEREA VOSTRĂ, AŢI URMAT UN DUMNEZEU ȊNŞELĂTOR, UN DUMNEZEU AL MORŢII, CU EL VEŢI MURI.
SERVITORI AI LUI SATAN, ȘERPI BLESTEMAŢI!
VOI, CARE AȚI ȊNĂLŢAT IDOLI ÎN CASA MEA, IATĂ CĂ VOI PRĂBUŞI PESTE VOI IADUL ACUM!
Vipere nenorocite, vă încurcați între dureri groaznice și înjurături Mie... DAR ESTE DESTUL! Dreptatea Mea a venit! Ceasul este în Mine, în revelațiile Mele veți intra și veți muri cu toții, voi, blestemaților!
ITALIA URMEAZĂ SĂ FIE INVADATĂ DE DUŞMAN, ROMA VA ARDE ŞI VATICANUL VA CĂDEA, ZIDURILE LUI SE VOR ZGUDUI ACUM PÂNĂ LA PRĂBUŞIRE.
Dumnezeu este! Mânia Lui va fi mare asupra celor care nu au respectat Cuvântul Lui, Poruncile Lui, asupra cărora i-au jurat credință Lui și apoi L-au trădat.
Pământul va tremura așa cum nu s-a mai zguduit vreodată și se va deschide un cuptor aprins și gura lui va înghiți tot ceea ce va ține deasupra lui.
Veţi fi bine răsplătiţi pentru răutatea voastră mare.
Iată, fac dreptate copiilor Mei, iată Eu spun GATA! Totul este împlinit. Amin!
https://www.facebook.com/photo?fbid=3988219371220169&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu