joi, 20 august 2020

John Leary, joi, 23 iulie 2020 - fragment


Textul alternativ merge aici
Isus a spus: „Fiul Meu, vreau să citiți cele șapte trâmbițe așa cum sunt date în Cartea Apocalipsei. (Cap. 8, 9, 10) V-am pus să citiți - despre aceste trâmbițe pentru că sunteți pe punctul de a le vedea căzând pe pământ.
Pentru prima trâmbiță, primul înger a suflat în trâmbiță și a urmat grindină și foc amestecate cu sânge, și au fost aruncate pe pământ; și a treia parte a pământului a fost arsă, a treia parte a copacilor a fost arsă și toată iarba verde a fost arsă.
Pentru cea de-a doua trâmbiță, cel de-al doilea înger a suflat în trâmbiță și așa cum era un munte mare arzând cu foc a fost aruncat în mare; iar a treia partea mării a devenit sânge, iar acolo a murit a treia parte din acele creaturi care au viață în mare, iar a treia parte a vaselor a fost distrusă.
Pentru a treia trâmbiță, cel de-al treilea înger a suflat în trâmbiță și a căzut din cer o mare stea arzând ca o torță, și a căzut peste a treia parte a râurilor și peste fântânile apelor. Numele stelei este Absinth (Pelin).
Pentru a patra trâmbiță, al patrulea înger a suflat în trâmbiță, iar a treia parte a soarelui a fost lovită și a treia parte a lunii ,și a treia parte a stelelor, pentru ca a treia parte din ele să se întunece și ziua, ca cea de-a treia parte a ei să nupoată străluci, iar noaptea la fel.
Pentru a cincea trâmbiță, îngerul a chemat afară scorpioni pe pământ din iad. Și li s-a spus să nu rănească iarba pământului și niciun lucru verde sau vreun copac, ci doar oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe fruntea lor. Scorpionii erau de mărimea cailor și au înțepat oamenii timp de cinci luni fără să-i omoare.
Pentru a șasea trâmbiță, cei patru îngeri legați la marele râu Eufrat au fost dezlegați. Aveau să ucidă a treia parte a omenirii cu foc, fum și sulf.
Pentru a șaptea trâmbiță, un înger a dat un mic sul ( o carte mică ) Sfântului Ioan să o mănânce și i-a lăsat un gust amar.

Un comentariu:

  1. John Leary nu este autentic! Nu este vizionar! Copie si improvizeaza. Nu este recunoscut.

    RăspundețiȘtergere