sâmbătă, 1 august 2020

ESTE TIMPUL PENTRU MAREA REVELAȚIE! Carbonia, 26.06.2020

Eu Dumnezeu, în iubirea Mea infinită vin să-Mi ridic copiii... E TIMPUL PENTRU MAREA REVELAȚIE!Copiii Mei, fiți gata, paharul inimii voastre să fie plin de iubire pentru Mine, voi ridica la Mine doar pe ai Mei și îi voi respinge pe toți cei care M-au respins. Binecuvântat este cel ce vine în numele Domnului pentru că el va fi plin de bunuri infinite și veșnice.Bucurați-vă, copiii Mei, că a venit ceasul mult așteptat pentru voi:... vin să judec lumea;... vin să elimin răul de pe acest Pământ blestemat de Satana;... vin cu Armata Mea Cerească să iau în Mine tot ce-mi aparține și să arunc în foc ceea ce este rău.
Măreția Mea este infinită, oameni, dar nu puteți înțelege pentru că sunteți prea departe de Mine. Săraci copii, înșelați cum sunteți, vă daţi seama de ceea ce se întâmplă pe acest Pământ! Umanitatea asta s-a pierdut, a surzit,... nu aude,... nu-Mi bagă în seamă solicitarile, s-a îmbătat cu veninul Satanei!
Acum voi pune capăt îndrăznelii voastre, oameni.
Cu această intervenție Divină a Mea, voi lua cu Mine doar copiii Mei și voi arunca copiii Satanei înapoi în Gheennă.
Săracii Mei copii, și nu mai sunteţi ai Mei prin alegerea voastră liberă, ați trădat pe Dumnezeul vostru Creator ca să urmaţi ticăloasa ființă a infernului,... cu el aţi rămas,... v-aţi pierdut în înșelăciunea lui și acum veţi fi striviţi de greutatea Iadului lui.
Sfânta Fecioară Maria, Mama lui Isus, este pe cale să intervină pentru a-și lua toți copiii în Ea și a-i aduce victorioși la Mine.Iată, e timpul să punem capăt acestei nenorocite istorii a păcatului!
Este timpul pentru lucruri noi, în iubire și bucurie pentru copiii lui Dumnezeu, în timp ce copiii Satanei vor avea strâmtorări nesfârșite.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă neîncetat.
Dumnezeu vă iubește și vă binecuvântează.
https://www.facebook.com/photo?fbid=3958965660812207&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu