luni, 3 august 2020

VENIŢI LA MINE SĂ PRIMIŢI DARURILE DUHULUI SFÂNT! Carbonia, 29.06.2020


Credeți în Mine, oameni, abandonați repede minciuna, Cerul deja se întunecă în întunericul morții!
Atenție, oameni buni, aveți grijă! Cautați-Mă înainte de intervenția Mea Divină. În viitoarea Mea manifestare, Cerul va fulgera în puterea Mea :... Voi sfâşia întunericul cu Lumina Mea!
Eu sunt Lumina lumii, cine este cu Mine va fi în Mine, în frumusețea tuturor lucrurilor Mele.
COPII AI IERUSALIMULUI, VENIȚI LA MINE SĂ PRIMIȚI DARURILE DUHULUI SFÂNT!
Ușile infernului se deschid pentru trecerea demonilor, Pământul este infestat! Copiii Mei, rugați-vă pentru acele suflete aflate departe de Mine, rugați-vă pentru toți cei care nu Mă cunosc încă.
Această umanitate nu este conștientă de ce se va întâmpla în curând, o viziune teribilă va avea în faţa ochilor: a preferat să rătăcească în întuneric, în alegerea sa liberă a făcut-o, a ales să-l urmeze pe Lucifer în locul Meu, Dumnezeu Iubire,... va primi răsplata lui.
Treziți-vă, oameni, treziți-vă,... grăbiți-vă!
ACEST APEL AL MEU STRIGĂ URGENȚA CONVERTIRII VOASTRE!
Nu fiți nesăbuiți, oameni, deschideți-vă inimile pentru Iubire, lăsați-L pe Isus să intre în voi şi să vă elibereze de rău,... îmbrățișați Sfânta Evanghelie și strigați-i Lui cinste și glorie.
MĂRTURIA UNUI LIDER CONVERTIT LA CREȘTINISM VA PRODUCE MARE AGITAŢIE.
Copiii Mei, acum e târziu, timpul s-a sfârşit, întunericul e deja deasupra voastră, dacă nu vă deschideți inima Dumnezeului vostru Creator vă veți pierde viața.
V-am spus în mod repetat că sunt pe cale să ajung la voi în a Doua Mea Venire,... și acesta este adevărul veșnic. Ați ajuns la ultimele clipe de viață pe acest Pământ în aceste condiții de mizerie, nu mai așteptați... timpul s-a sfârşit!
Sunetul ultimei trâmbițe e cel care va dicta venirea Mea printre voi. Staţi în rugăciune, cereţi iertare pentru păcatele voastre, alegeţi Viața în locul Morții, tânjiţi să vă bucuraţi de viața veșnică în Iubirea Veșnică.
Dumnezeu este cu voi și așteaptă trezirea voastră, dar nu mai poate aștepta pentru că s-a ajuns la finalul cursei.
MARELE MUNTE TUNĂ, RĂGETUL LUI ESTE CA CEL AL UNUI LEU ȊNFURIAT, VA SPERIA ÎNTREAGA LUME.
Îngenuncheaţi la picioarele Crucifixului și cereţi cu umilință iertare pentru întoarcerea acestei Omeniri care nu vrea să se convertească. Satana îi are pe copiii Mei în mâini, cei care s-au dat pe mâna lui, fascinați de minciunile lui, au căzut în ghearele lui.
TREZIȚI-VĂ, TOŢI OAMENII, TREZIȚI-VĂ!
ÎNTOARCEŢI-VĂ LA DUMNEZEUL VOSTRU IUBIRE,
TIMPUL RECOLTEI ESTE APROAPE,
MUSTUL VA FI LĂSAT ȊN TIMP CE VA FI LUAT VINUL BUN.
Lăsați-mă să vă iau pe voi, copiii Mei, abandonați Moartea, îmbrățișați Viața din nou.
Sunt alături de voi în timp ce aștept urgent semnul convertirii voastre.
DUMNEZEU ESTE IUBIRE.

Un comentariu: