duminică, 2 august 2020

VIAȚA PE ACEASTĂ PLANETĂ ESTE LA SFÂRȘIT! Carbonia 27.06.2020


E timpul pentru gloria Mea, e timpul pentru înălţarea voastră la Mine.
Copii ai Ierusalimului, iată Dumnezeul vostru deja se arată pe Pământ, deschide Raiul și coboară în mijlocul copiilor Săi. Iată-l pe Cel care v-a dăruit viața, iată-l pe Cel care vă va da viața veșnică în iubire și bucurie.
Fiți bucuroşi, copiii Mei, timpul acordat vouă a ajuns la sfârșit, munca voastră a fost bună, veți primi răsplata copiilor lui Dumnezeu. Iată, Tatăl Veșnic se manifestă acestei Umanităţi lipsită de iubire, fără  inimă, El se deschide iubirii. Inima omului a devenit de piatră, seamănă cu cel pe care îl urmează în locul Meu.
Bucurați-vă, copiii mei, Dumnezeul vostru vine să vă ia în El. Iată e răsăritul noii zile, soarele nu va mai apune și lumina va fi veșnică.
Iată-Mă aici, stele ale Inimii Mele Sfinte, datorită vouă voi interveni înainte de vreme pentru a curăţa viața pe acest Pământ.
Iubiții Mei, iubiții Mei copii, Cel pe care Îl iubiți și după care tânjiți, iată că își deschide Pieptul să vă primească pe toți la El. Sfânta Maria este deja cu voi, mantia ei vă apără de rău, vă învăluie cu dragostea ei maternă și vă protejează de cataclismele care acum vor coborî unul după altul.
Fiți atenți, oameni, căci acesta este cuvântul lui Dumnezeu și Dumnezeu nu dă greș. Aţi avut destul timp pentru convertirea voastră, nu aţi crezut apelurile Mele, aţi râs de profeții Mei, de Sfânta Mea Maică, dar vine timpul când o să plângeţi pentru aceste fapte de răutate.
Nu voi mai aștepta, intervenția Mea este la timpul ei, totul se va deschide intervenției Mele, când voi striga Destul acestei generații perverse.
Iubiţii Mei, sunt Isus, Isus care s-a născut în Betleem într-o peșteră săracă, iată că astăzi se întoarce în slava Lui și, în marea Lui splendoare, vă va îmbrățișa și vă va lua în El.
Cerul se va colora de albastru, albastrul din Betleem, când în noapte Eu m-am născut în sărăcie, dar lumina Domnului Dumnezeu, Tatăl Meu, M-a luminat ziua. Peștera și toți cei care M-au vizitat au avut marele Meu dar de Iubire și binecuvântarea Mea.
Am ajuns deja la întoarcerea Mea. Această peșteră se va deschide la trecerea Mea și tot ceea ce știți astăzi nu va mai fi așa, pentru că Templul va străluci cu iubirea Mea și va fi decorat cu pietre prețioase, ochii voștri îl vor vedea pe cel PreaȊnalt și se vor bucura de El.
Adevăr vă spun vouă, bateți clopotele de sărbătoare pentru că Domnul se întoarce să binecuvânteze poporul Său și să-l pună în Orașul Său sfânt, un Templu sfânt unde copiii Săi, Sfinții, vor locui cu Cel Sfânt.
PUNEȚI-VĂ ȊN FAŢA CRUCII CA COPIII CU INIMĂ INOCENTĂ, CEREȚI IERTARE PENTRU PĂCATELE ACESTEI UMANITĂȚI ȘI SPUNEŢI-MI DA-UL VOSTRU SINCER ÎN IUBIREA MEA. Veţi găsi ușa deschisă, o lumină infinită, un leagăn iluminat de Soarele viu, o îmbrățișare gingașă de la Maica Cerească pentru voi toți cei care M-ați urmat și numit Tată.
În natura Mea divină Mă veţi cunoaște și veţi intra la Mine și veţi fi divini în Mine.
Iată-Mă aici la voi, micuții Mei, Isus al vostru, Mântuitorul vostru își îndeplinește promisiunea. În acest timp vine să-și viziteze poporul și să-l ducă la lăcaşurile Sale cerești unde vor locui în har.
VIAȚA PE ACEASTĂ PLANETĂ ESTE LA SFÂRȘIT! În această condiție a păcatului, Dumnezeul Iubirii deschide noul Paradis, totul va fi purificat și transfigurat în dragostea lui Dumnezeu Iubire.
Sunteți lumina ochilor Mei, micuții Mei, iată că Eu vă voi marca pe frunte cu simbolul apartenenței Mele.
Sunteţi ai Mei acum, niciun rău nu vă mai poate străpunge. Iată-vă ajunşi la destinația pe care v-ați dorit-o atât de mult.
Istoria voastră va fi scrisă în Cer și toţi vor cunoaște viața voastră, istoria voastră. E istoria pe care v-a spus-o Dumnezeu, pe care o veți spune noii generații, copiilor voștri, copiilor copiilor voștri, și așa să fie. Ca Avraam veţi fi mari și ca Avraam veţi genera, veţi fi ghidul noilor Națiuni și totul va fi în iubirea, milostenia, unirea și împărtășirea lui Dumnezeu.
Nimeni nu va fi mai mare decât celălalt, pentru toată lumea va fi egalitate, cu aceeași mărime. Veţi gestiona lucrurile, veţi lucra pentru Împărăția lui Dumnezeu. Veți fi oamenii lui Dumnezeu și veți paște în Raiul Lui și veți fi mari în dimensiunea Lui de iubire, și veți cunoaște întregul Univers. Toți veți fi așa cum Dumnezeu s-a gândit la voi de la început și apoi creați să fiți ai Lui pentru totdeauna. Docili iubirii Sale, mari în dragostea Lui.
Astăzi veţi cunoaște măreția Tatălui vostru, a Celui care v-a creat pentru că veţi intra în El. Veţi fi mâinile Lui, veţi fi picioarele Lui, veţi fi noul Său corp pe noul pământ și veţi fi minunaţi pentru totdeauna.
Bucuraţi-vă de ceea ce Eu vă spun astăzi, fixaţi-le în inima voastră pentru că sunt cuvinte de iubire, sunt cuvinte de bucurie, sunt cuvinte de dulceață infinită.
DUMNEZEU ESTE CU VOI, COPIII MEI, DACĂ DUMNEZEU ESTE CU VOI, CINE ESTE ÎMPOTRIVA VOASTRĂ? NIMENI!
CINE ESTE ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU? CINE ESTE MAI MARE DECÂT DUMNEZEU? NIMENI! DUMNEZEU ESTE.
MERGEŢI ÎNAINTE! ȊN SĂRBĂTOARE INTRAŢI ÎN IERUSALIMUL CERESC.
Haideți, ușa aceasta e pe cale să se deschidă, vă veți bucura de un nou farmec, de o nouă frumusețe. Veţi fi îmbrăcaţi în lumină, veţi avea haine strălucitoare de iubire și veţi fi în iubire pentru totdeauna.
Vă binecuvântez, copiii Mei, și vă primesc în Inima Mea. Fiţi așa cum vă cere Dumnezeu. Doar câteva clipe și apoi veţi trăi o nouă eternitate.
În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Dumnezeu este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu