miercuri, 12 august 2020

ACUM VA TUNA PUTERNIC VOCEA LUI DUMNEZEU. VOI IERTA PE ORICINE ÎMI VA CERE AJUTOR ȘI SE VA UMILI MIE Carbonia, 10.07.2020


Isus cu tine. Fiica mea binecuvântată, scrie poporului Meu iubit caritatea Mea. Scrie fără oprire, acesta este momentul pe care l-am ales pentru Marea Mea Milostivire.
Acum va tuna puternic vocea lui Dumnezeu peste această Omenire împietrită în păcat.
Astăzi omul și-a făcut alegerea în lucrurile lumii,... viața lui se sfârșește aici, în iluziile sale va muri.
Înainte, voi cei care credeți cu tărie în Mine, voi cei care Mă sărbătoriți în inimile voastre!
Trăiesc în voi și vă hrănesc cu Ființa Mea Sfântă, Dumnezeu.
Copii binecuvântați, moartea pândește, cu gura ei otrăvitoare atrage multe suflete rebele lui Dumnezeu. Omul în libera alegere va pierde oportunitatea vieții veșnice pentru că, liber la sânul Satanei, nu mai raționează cu mintea sa.
Lipsit de harul lui Dumnezeu trăiește în orbirea dorită de Satana. Bătălia e grea, copiii Mei, dar cu Mine alături veți fi victorioși. Căutaţi-mă mereu în inima voastră și invocaţi ajutorul Meu sfânt, cereţi-mi harul eliberării. Rugați-vă stând împreună, iubiți-vă unii pe alții, fiți o singură inimă, un singur suflet, astfel încât Tatăl să vadă în voi amprenta Lui.
COPACUL VIEȚII VĂ AȘTEAPTĂ SĂ VĂ BUCURAŢI DE TOATĂ IUBIREA, DE TOT CE ÎI APARȚINE; în viața adevărată veţi fi plini de tot binele Său și veţi fi iubire în Cel ce este Iubire!
Dumnezeu cheamă această Omenire la convertire, o cheamă la pocăinţă urgentă, nu mai este de glumă, lăsaţi lumea și cufundaţi-vă în rugăciune, rugaţi-L pe Cel Preaînalt ca ceea ce urmează să se întâmple să fie atenuat pentru rugăciunile voastre, pentru alegerea voastră abandonându-l pe Satana.
Încă puțin și ne vom întâlni față în față și Eu vă voi da din Mine și vă voi face să străluciţi în Lumina Mea și în imensitatea Mea veţi fi.
Dumnezeu își iubește creatura și vrea să o aducă înapoi la Sine în măsura iubirii perfecte.
VOI IERTA PE ORICINE ÎMI VA CERE AJUTOR ȘI SE VA UMILI MIE CERÂND CU POCĂINȚĂ IERTAREA PĂCATELOR LUI.
Haideți, copiii Mei, Eu sunt un Dumnezeu Bun, apropiați-vă de Mine cu încredere, abandonați-vă Mie și vă voi face oameni noi.
Vă binecuvântez, copiii Mei, nu renunțați la Mine, nu renunțați la viața veșnică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu