luni, 17 august 2020

DORIŢI-VĂ SĂ INTRAŢI ÎN NOUL EDEN - Carbonia, 15.07.2020

Grăbiți-vă la Mine copiii Mei, a venit timpul pentru întâlnirea noastră, acum veți vedea pentru voi minuni și veți fi în dimensiunea iubirii infinite.
V-am pregătit Grădina Mea plină cu parfumuri delicioase care nu așteaptă altceva decât să se unească cu voi într-un singur parfum de iubire.
Doriţi-vă să intrați în noul Eden, copiii Mei, să vă doriți din toată inima. Imploraţi milostivirea lui Dumnezeu ca timpul să se scurteze și așteptarea să se termine aici.
Rugați-vă pentru toți cei care sunt departe de Mine și nu știu nimic despre Mine. Rugați-vă pentru cei care renunță la Mine preferând un zeu al morții.
Anunțați-Mă lumii, copiii Mei, anunțați ora vizitei Mele în lume! Aceasta este ora mult așteptată de Tatăl, este ora când Dumnezeu își va aduna toți copiii pentru a-i umple cu El însuși, pentru a-i îmbrățișa la Sânul Lui.
Maria este în ultima ei misiune pământească, mantia ei învăluie deja tot Pământul.
Soarele este gata să se întunece, în cer furtuna va face mare pentru luptă. Pregătiți-vă, copiii Mei, nodul s-a dezlegat, Dumnezeul Iubirii Veșnice va striga Dreptatea Sa și totul se va întoarce după planul Său.
ARCA ESTE DESCHISĂ TUTUROR COPIILOR LUI DUMNEZEU, PREGĂTIȚI-VĂ SĂ INTRAȚI ÎN EA, CONSACRAȚI-VĂ LA INIMA IMACULATĂ A MARIEI ȘI ȊNCHINAȚI-VĂ FIULUI RECUNOSCÂNDU-L CA UNICUL ȘI ADEVĂRATUL DUMNEZEU!
Cerul se pregătește deja de furtună, ceasul tună în justiţia lui Dumnezeu!
Atenţie, voi toți cei care ați considerat Mesajele Cerești false și v-ați bătut joc de profeții Mei, pentru că va fi mare necazul pentru voi.
Știința nu va putea oferi o explicație corectă a ceea ce va arăta Cerul, pentru că Dumnezeu nu îi va mai lumina pe oamenii care L-au trădat abandonându-se luminii luciferine.
Pocăiți-vă, o, oameni, îndreptați-vă repede, Dumnezeu așteaptă convertirea voastră, permiteți-i să vă salveze.
CU DRAGOSTE INFINITĂ SĂ AJUNGĂ LA CREDINCIOŞII FIDELI LUI DUMNEZEU,
ÎMBRĂȚIȘAREA ȘI BINECUVÂNTAREA LUI. AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu