joi, 13 august 2020

VIAȚA VOASTRĂ ESTE PE CALE SĂ SE SCHIMBE! Carbonia, 11-07-2020


Iubirea infinită a Tatălui este deasupra copiilor Săi.
Să meritați această mare dragoste, oameni, pentru că dragoste mai mare nu există.
Dumnezeu este Tată, Mamă, Frate și Prieten sincer, în El este tot ce ai nevoie, în calitate de Dumnezeu. El își veghează copiii și îi călăuzește spre înălțimile Lui. Aşadar, puneți-vă în starea de a fi ghidați de Tatăl vostru din Ceruri, rugați-vă Sfintei Treimi.
Copii, cereți iertare pentru păcatele pe care le-ați comis, vegheaţi asupra vieții voastre, fie lucrările voastre vrednice de privirea Tatălui.
Cinstiți Tatăl și Mama, slujiți lui Dumnezeu cu toată ființa voastră, fiți cinstiți între frați și smeriți, Dumnezeu vă va răsplăti pentru că va vedea în voi Imaginea Sa.
Ai fost creaţi pentru a fi Imaginea și Asemănarea lui Dumnezeu, nu vă îndepărtaţi de El, nu-L jigniţi.
SUNTEŢI PE CALE SĂ FIŢI UN SINGUR TRUP ÎN CEL CARE V-A CREAT, TOŢI AI LUI SE VOR ÎNTOARCE ȊN EL ATUNCI CÂND PE NUME ÎI VA CHEMA LA EL.
Vi L-am dat pe Fiul meu, iubiţi-L și ascultaţi-L, El vă va călăuzi spre lucrurile lui Dumnezeu și vă va binecuvânta mereu în Numele Lui sfânt.
Puneţi-vă la dispoziția lui Dumnezeu, fie ca faptele voastre să fie mereu în direcția Celui ce v-a ales pentru Lucrarea Sa. Această Lucrare este mare în Dumnezeu.
Acest loc ales de Dumnezeu va fi poarta de intrare a noului Eden, veţi fi dintr-o dată mutaţi într-o lume minunată, în acea lume în care Dumnezeu v-a așezat prima dată.
Îl veţi recunoaște pe Dumnezeul vostru și veţi umbla cu El, în măreția Lui veţi merge și veţi deţine iubirea Lui veșnică.
Ascultați Cuvântul Meu, fiți copii ai Luminii, fiți sinceri față de Dumnezeu, DUMNEZEU AȘTEAPTĂ DE LA VOI DA-UL VOSTRU AŞA CUM EL V-A DAT VOUĂ TOTUL.
Astăzi El așteaptă răsplata de la copiii Săi, de la toți cei care s-au pus la dispoziţia Lui,... acei copii care au spus da Tatălui... cei care cu multă dragoste s-au dăruit Lui pe viață, și pentru mântuirea propriilor frați.
Iubiţii Mei, în curând veţi fi răsplătiţi într-o lume nouă, acea lume despre care Eu vă vorbesc.
Acea lume despre care vorbesc deja Sfintele Scripturi este pe cale să se împlinească în acest timp.
Tatăl, în aceste ultime momente de viață pe care le trăiţi pe acest Pământ, așteaptă momentul potrivit să intervină, așteaptă ca dușmanul să facă greșeala :... CÂND DUȘMANUL VA CREDE CĂ DE-ACUM A LUAT PUTEREA LUI DUMNEZEU, IATĂ CĂ AICI PE PĂMÂNT DINTR-O DATĂ SE VA DESCHIDE O ALTĂ SITUAȚIE. DUMNEZEU VA INTERVENI ȘI VA LUA INAPOI TOT CE ÎI APARȚINE ȘI VA PUNE CREATURA SA ÎN PĂŞUNATUL VERDE ȘI O VA SATURA PENTRU TOTDEAUNA LA IZVORUL APEI VII CARE ESTE EL!
Haideți copiii Mei, această situație este pe cale să se schimbe... viața voastră este pe cale să se schimbe! Situațiile se vor inversa brusc, cel ce azi este puternic, mâine va cădea și nu se va mai ridica niciodată, în timp ce aceia care sunt în smerenie și sărăcie,... cei care în ciuda tuturor durerilor traversate în viața lor pământească nu au abandonat niciodată credința în Dumnezeu, iată că acești copii vor fi ridicați și puşi într-o poziție de prestigiu în Casa Domnului, și vor fi liderii unei generații mărețe și vor acționa în dragostea și caritatea Dumnezeului lor Creator pentru că vor fi Imaginea și Asemănarea Lui.
Săracii, cei care s-au îndepărtat de Dumnezeu Iubire cu ştiinţă, chiar dacă cunosc Cuvântul Lui, vor avea parte doar de chinuri veșnice, nu se vor mai întoarce niciodată la Dumnezeu, vor muri în dureri groaznice și vor cădea în flăcările iadului.
PROGRESAŢI ÎN IUBIRE, OFERIŢI-VĂ PENTRU A IUBI ȘI A SERVI IUBIREA.
Sfânta Fecioară este aici în mijlocul vostru, tăcerea ei este mare în timp ce își mângâie copiii și îi binecuvântează în Numele sfânt al Fiului ei Isus. Ea îi pregătește pentru următoarea ei intrare în această misiune, ungându-i cu uleiul meu sfânt, lucrează cu mâinile ei binecuvântate pentru a-i transforma așa cum dorește Dumnezeu: oameni sfinți și minunați în dragoste în Dumnezeu.
Haideți copiii mei, Maria vă primeşte sub Mantia ei, vă pune în Inima ei și vă strânge la Sânul ei, vă mângâie, vă leagănă pe brațele ei cu un cântec infinit de iubire, un cântec de iubire veșnică pe care îl veți cunoaște în curând în viața nouă, o melodie care sărbătorește doar dragostea față de Dumnezeu, însoțit de muzica corului Ȋngerilor cerești, de Heruvini și Serafini, care în viața veșnică se vor bucura de voi și alături de voi, de Dumnezeu!
Familia lui Dumnezeu se adună în Cer, Cerul se va uni cu Pământul, vor fi la unison, iar copiii lui Dumnezeu vor locui în ceruri noi și pământ nou, iar Dumnezeu va fi mereu cu ei.
Maria vă binecuvântează acum în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă salută cu un sărut pe frunte, vă binecuvântează casele, familiile și încă vă așteaptă pe acest Deal, '' NU PENTRU MULT TIMP '' pentru că în curând vor fi schimbări.
Rămâneţi fermi în credință în Cristos Isus. Dumnezeu are situația sub control.
Fiţi bucuroşi, Cerul este pe cale să coboare pe Pământ. Amin!
(Notă de la redacţie către cititor: Anunțaţi-i pe cei dragi și cunoștințele voastre de aceste cuvinte continue de consolare. Sunt ajutor, mângâiere, încurajare inimilor care așteaptă. Aceste cuvinte ale Cerului coboară asupra sufletelor ca balsam și topesc îndoielile, incertitudinile, temerile din moment ce simțim căldura Inimii lui Dumnezeu care vorbește inimilor noastre).
https://www.facebook.com/photo?fbid=4021143204594452&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu