sâmbătă, 6 aprilie 2024

A SOSIT TIMPUL TRANSFORMĂRII SALE - Carbonia, 29.03.2024

Așa vorbește Domnul:

Întunericul învăluie deja tot pământul, oamenii se bucură de lucruri efemere, nu se gândesc la mântuirea propriilor lor suflete.

Așa vorbește Domnul:

Oameni buni, a sosit ceasul alegerii: fie cu Mine, fie împotriva Mea.

Iubiți copii, trăiți timpul sfârșitului, acestea sunt ultimele ore în care veți vedea Pământul așa cum îl cunoașteți acum, ...a venit ora transformării lui.

Această Umanitate rea trebuie să se oprească și să discearnă, nu mai este timpul pentru divertisment sau pentru oameni, condamnarea voastră va fi dictată de alegerea voastră.

Iubiți copii, să știți că Dumnezeu v-a creat cu iubire și pentru a iubi, nu întoarceți spatele Creatorului vostru pentru că El se va întoarce asupra voastră, ...ca un bumerang.

Îmbrățișați Iubirea voastră de Dumnezeu, oameni buni, convertiți-vă inimile, puneți Lumina în voi, abandonați întunericul.

Pământul se va cutremura ca niciodată, de la Nord la Sud, de la Est la Vest. În inimile oamenilor va pătrunde frigul: ... vor simți ceea ce ochii lor vor vedea, ... omul va intra în conștiința păcatului.

Dumnezeu va da fiecărui om posibilitatea de a se converti.

Timpul se va deschide din nou, alegerile făcute în acel moment, în prezența lui Dumnezeu, vor fi de eliberare sau de pedeapsă.

Iubiți copii, eu, Sfânta Fecioară, vă îndemn, în această ultimă fază, să vă pregătiți. Dumnezeu a decretat Destul al Său, intervenția Sa este aproape.

Veniți înainte, copiii mei, pregătiți-vă inimile, pocăiți-vă de păcate, cereți iertare lui Isus! Chiar astăzi El a suferit încă o răstignire din cauza păcatelor voastre.

Răscumpărați-vă prin întoarcerea la El, ... acum!!!!

Cereți-i iertare cu adevărata căință a inimii.

Îmbrățișați-L pe Isus pe cruce!

Adorați crucea!

Prosternați-vă în fața Celui care Și-a dat viața pentru mântuirea voastră.

Aceasta este dragostea adevărată!

Dumnezeu vă iubește! El așteaptă convertirea voastră pentru a vă da viață în El însuși.

Iubiți-L pe Isus din toată inima voastră.

Paștele este învierea pentru cei care se vor pocăi și se vor întoarce la Dumnezeul lor Creator.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/03/30/e-giunta-lora-della-sua-trasformazione/

Un comentariu: