luni, 29 aprilie 2024

PATRIARHUL ISRAELULUI DICTEAZĂ REGULILE PĂCII - Carbonia, 23.04.2024

Dumnezeu Tatăl:

Iubiți copii, vă trimit iubirea Mea, vă îmbrățișez la Sânul Meu și vă ofer darul Cerului. Veniți aclamând să vă bucurați de Mine și în Mine.

Iubitele Mele făpturi, a sosit ziua în care harul unei vieți noi în iubire și bucurie să se întâmple în voi.

Pământul este pe cale să fie purificat, această Omenire va cunoaște puterea Dumnezeului său Creator.

Iubiți copii, ieșiți din întunericul care vă stăpânește inimile și îndreptați-vă acolo unde totul strălucește de lumină. Arca este gata să-i adăpostească pe cei care vor accepta Adevărul, pe cei care se vor abandona în brațele Iubirii.

Iubiți-vă Creatorul, o, oameni, nu fiți nechibzuiți, viața voastră este în Cel care v-a creat și vă iubește atât de mult, aveți iubire pentru El și iubiți-vă pe voi înșivă, acordați-vă harul de a fi copiii Celui Preaînalt.

Nori negri se adună pe cer, pedeapsa este aproape. Pentru cei care nu vor fi găsiți îmbrățișați de Creatorul lor va fi plâns și scrâșnirea dinților.

Dumnezeu, în milostivirea Sa infinită, va chema copiii Săi pe nume și îi va pune acolo unde nu va intra niciun rău.

Puneți Binele în voi, o, oameni, doriți să trăiți și nu să muriți.

Sateliți în cădere spre Pământ! Tot ceea ce omul a trimis în spațiu va cădea înapoi pe Pământ.

Creatura a pierdut calea care duce la mântuire, a rătăcit în pustiul întunecat, s-a îndepărtat de Legile lui Dumnezeu! A băut din paharul morții! A pierdut lumina rațiunii! S-a ridicat la înălțimea lui Dumnezeu!... Bieții oameni!!!

Copiii Mei și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, cu adevărat vă spun că a venit vremea să vă convertiți. Îmbrățișați din nou Sfânta Evanghelie! Păstrați Poruncile lui Dumnezeu! Nu-i permiteți lui satana să vă tragă cu el în iad.

Patriarhul Israelului dictează regulile păcii.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/24/il-patriarca-disraele-detta-le-regole-della-pace/

Un comentariu: