miercuri, 3 aprilie 2024

OMUL S-A LĂSAT LUAT DE MÂNA LUI SATANA - Carbonia, 20bis.03.2024

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, spune: "Ascultă Israel, este Dumnezeul tău care îți vorbește, pleacă urechea la glasul Său, din iubire infinită, El vine din nou la tine, îți cere convertirea inimii.

O, fiii Mei, teroarea războiului avansează, deodată întregul pământ va fi în flăcări, fiți atenți la această chemare a Mea, este urgentă! Întoarceți-vă repede la Mine, pentru că numai în Mine veți avea mântuirea.

Convertiți-vă, fiii Mei, convertiți-vă! Profeților Mei le poruncesc să plece fără întârziere, iar vouă toți, chemați la misiunea divină, vă cer responsabilitate, onestitate, ascultare, pregătiți calea pentru Domnul care se întoarce.

Refugiile vor fi acum vizitate de Sfânta Fecioară, Ea va pune în ele semnul victoriei în Cristos Isus, Fiul său. Oferiți-vă Domnului, să nu existe înșelăciune în voi, nu-i certați pe cei care au dat totul pentru El, Dumnezeu este. Răsplata Lui pentru ai Săi va fi mare. Luptați ca niște soldați adevărați alături de Preasfânta Maria, Ea este Corăscumpărătoarea, capul ei este încununat cu douăsprezece stele, Ea este călăuza perfectă.

Răul domnește în fiecare colț al pământului, Satana se ospătează în inimile oamenilor, ei au devenit orbi și surzi, se îndepărtează de vocea lui Dumnezeu Creatorul, sunt un popor care trăiește acum în pervertire. Omul s-a lăsat luat de mâna lui satana, îl urmează, îi aclamă măreția. Bieții oameni!

Acum se va dezlănțui iadul pe Pământ, oamenii nu vor mai ști încotro să se îndrepte, peste tot va fi distrugere și durere imensă. Aerul este deja infectat cu noi viruși, omul rău poluează aerul, otrăvește apa și culturile. Din ce va trăi omul?

Destul! Dumnezeu s-a săturat de nechibzuința omului, de trădările față de El. Destul! Nu întoarceți spatele Dumnezeului vostru, ca să nu fiți părăsiți de El. Nu permiteți ca răul făcut Lui să se răsfrângă asupra voastră și asupra fiilor voștri. Nu-L jigniți pe Domnul.

Destul! Trebuie să anticipez intervenția Mea sau această Planetă va fi distrusă, va pieri împreună cu însăși Umanitatea pe care o conține.

Sfânta Fecioară plânge, îi vede pe semenii ei fugind la șuieratul șarpelui străvechi care îi cheamă înapoi la el. Și-au pierdut facultatea de a gândi, zeul lor infernal îi ține în ghearele sale.

Căiți-vă, o, oameni, căiți-vă! Îndreptați acum greșelile voastre. Timpul este împlinit, întoarceți-vă în grabă la Dumnezeul vostru Creator, dreptatea Lui urmează, în timp ce lumea se destramă, Dumnezeu Își pregătește intervenția, al Său "Destul" este aproape!". Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/03/25/luomo-si-e-fatto-prendere-la-mano-da-satana/

Un comentariu:

  1. Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere