sâmbătă, 20 aprilie 2024

FIE CA A DOUĂLEA RUSALII SĂ SE COBOARE PESTE TOT PĂMÂNTUL! FIE CA POPORUL LUI DUMNEZEU SĂ FIE UNS CU DUHUL SFÂNT!!! - Carbonia, 14.04.2024

Preasfânta Maria este cu tine, slujitoare a Domnului!

Vie împărăția Ta, Doamne Isuse! Amin

ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU, JAHWE', anunță sfârșitul unui timp vechi și intrarea poporului Său iubit în Era Nouă.

Ați ajuns la capătul cursei, fiii Mei, pecetea Mea este imprimată în inimile voastre, sunteți încântarea Inimii Mele Sfinte, sunteți crini de puritate, oameni loiali Dumnezeului vostru Creator.

Fiii Mei vor fi împodobiți cu Mine!

Cei necredincioși vor avea de traversat o perioadă de mari necazuri, de grele încercări de depășit: ...pentru purificarea lor vor trebui să sufere.

Doresc cu ardoare mântuirea voastră, fiii Mei, dar voi nu Mă acceptați, vă lepădați de Mine pentru a urma luminile false ale acestei lumi, vă amăgiți că ați ales calea cea bună pentru voi, ...vă pierdeți!!!! Când veți deschide ochii va fi prea târziu, va trebui să transpirați sânge pentru a vă întoarce la Mine: ...Eu îi voi primi pe toți cei care se căiesc de păcatele lor cu o adevărată remușcare a inimii.

Iubită fiică, scrie poporului Meu iubit: iubiți fii, acestea sunt ore decisive pentru convertirea voastră, pentru întoarcerea voastră la Mine, Creatorul vostru, nu fiți neghiobi, nu vă împotriviți Vieții pentru a nu fi îmbrățișați de Moarte.

Iubită fiică, fii mereu pregătită pentru chemarea Mea la scris, în acest timp am multe lucruri să îți dictez.

Pregătește Casa Mea și nu-ți pierde niciodată încrederea în Mine, EU SUNT, o femeie! Totul vei îndrepta cu ajutorul Meu, nu te teme de nimic, răufăcătorii vor pleca și Planul Meu se va împlini. Eu îi voi risipi pe trădători, îi voi orbi pe dușmani.

A venit ceasul marii pustiiri, biserica pământească va intra total în întuneric, preoții Mei se vor pierde pentru că M-au renegat pe Mine, Dumnezeu Iubire: pentru o zi de glorie pe pământ, ei vor pierde viața veșnică în Mine.

Lumânările binecuvântate se vor aprinde singure când Maria își va pronunța Fiat-ul ei:

...Iată-mă, o, Domnul Meu! Iată-mă! Iat-o pe Slujitoarea Domnului!

În numele Tău strig sfârșitul șarpelui strămoșesc și aduc mulțumire!

Preasfânta Treime este în Mine, victorie! Aleluia! Aleluia! Aleluia!

Fie ca a douălea Rusalii să se coboare peste tot Pământul... fie ca poporul lui Dumnezeu să fie uns cu Duhul Sfânt!!! Amin.

Jahwe

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/15/discenda-su-tutta-la-terra-la-seconda-pentecoste-il-popolo-di-dio-sia-unto-di-spirito-santo/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Facă se voia ta Amin

    RăspundețiȘtergere