luni, 8 aprilie 2024

CUTREMURE DE PĂMÂNT ÎN CURS DE DESFĂȘURARE! MULTE TERENURI VOR DISPĂREA – Carbonia, 01.04.2024

Eu sunt Lumina lumii!!! Treziți-vă, fiii Mei, soarele strălucește astăzi cu o lumină imensă, este o nouă zi, ziua Învierii Mele.

Stați în Iubirea Mea, fiii Mei, fiți vigilenți, aparențele înșeală de cele mai multe ori, discerneți, porniți spre sfințenie!

Biserica pământească este pierdută, preoții Mei s-au vândut prințului întunericului, viziunea lor este în lucrurile lumii, trăiesc în pofte, ascultă o voce care nu este a Mea!

Paștele este o nouă intrare, ... este un timp de har! Dumnezeu, în Milostivirea Sa infinită, vine să judece Omenirea: veți fi grav înșelați, făcuți prizonieri ai minciunii, arși pe rug fără să vă dați seama.

Cutremure de pământ în desfășurare! Erupții neprevăzute! Scoarța terestră se deschide! Mările se pregătesc să invadeze coastele, vor înghiți orașe întregi, multe terenuri vor dispărea și vor apărea altele noi!

Pregătiți-vă pentru bulversarea naturii.

Copiii Mei, pregătiți sufletele voastre, faceți-le pure Ochilor Mei. Mărturisiți-vă păcatele, îngenuncheați în fața Crucifixului: ... cereți Milostivirea Lui,... cereți iertare cu inima căită.

Căiți-vă, o, oameni buni, căiți-vă sincer, pentru ca Harul Meu să fie în voi.

Intrați noi în Viață, nu disprețuiți rugămințile Mele de convertire, Iubirea Mea este mare, acceptați Mântuirea în voi. Întoarceți-vă la Mine, la Dumnezeul vostru Iubire.

A sosit ceasul Răpirii, mulți vor fi luați și alții vor fi lăsați.

Eu vă binecuvântez.

Isus.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/01/movimenti-tellurici-in-corso-molte-terre-spariranno/

Un comentariu: