marți, 23 aprilie 2024

PĂSTORUL CEL BUN ÎȘI IUBEȘTE OILE, LE CHEAMĂ LA EL, LE CONDUCE LA STAULUL SĂU– Carbonia, 18.04.2024

 Păstorul cel bun își iubește oile, le cheamă la El, le conduce la staulul Său.

Fiți ascultători la chemarea Lui, ca să aveți adăpost în El. Isus este Bunul Păstor, ca atare, El vrea ca oile Sale să-L urmeze.

Poporul Meu, popor iubit, treziți-vă! Căutați-Mă! Am atât de multe să vă dau în iubire și bucurie, intră în staulul Meu cel sfânt, o, omule, nu mai pierdeți timpul, în scurt timp s-ar putea să nu mai recunoașteți ce se întâmplă în jurul vostru.

Munții se prăbușesc, râurile se revarsă, cutremurele se succed, vulcanii erup, dar oamenii nu vor să înțeleagă, închid ochii la tot ceea ce se întâmplă în lume, siguri că totul va trece: ... bieți copii, acum veți bea paharul amar al păcatelor voastre, veți fi puși la grea încercare: îndreptați-vă acum, înainte ca întunericul să vă cuprindă complet sufletele.

Fitilul este pe cale să se aprindă, diavolul este acum la colț și vrea să distrugă Pământul și omenirea înainte de a fi înlănțuit în Iad de către Domnul Dumnezeu. Răzbunarea lui nu va reuși pentru că Dumnezeu Își va trimite Fiul Său pentru a spune "Destul!".

Isus este pe cale să se arate lumii cu Armata Sa cerească, Sfântul Mihail este la conducere: când Dumnezeu va da ordin, nimic nu va mai putea fi oprit, ...este "Destul!"  al lui Dumnezeu! ... Este dreptatea Lui!

Când auziți sunete necunoscute venind din cer, luați aminte și așteptați, căci, dreptatea lui Dumnezeu ese aproape, mânia Tatălui va fi îngrozitoare, nu fiți neghiobi, luați seama, nu vă pierdeți.

La porunca Tatălui Vieții, Armata cerească va intra în luptă pentru a pune capăt Răului.

Preasfânta Fecioară se pregătește deja împreună cu copiii ei, cei instruiți de Ea, mica rămășiță fidelă lui Isus, să intervină pentru a zdrobi capul șarpelui antic. Ea îi binecuvântează pe copiii lui Dumnezeu și îi îndeamnă să aibă credință în Cel ce este Iubire. Veți muri față de păcat, copii ai Iubirii, veți învia noi la o viață nouă, veți fi bucuroși și veți fi plini de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu vă va lua la El.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/20/il-buon-pastore-ama-le-sue-pecore-le-richiama-a-se-le-guida-al-suo-ovile/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere