luni, 15 aprilie 2024

ACEASTĂ PLANETĂ ESTE PE PUNCTUL DE A FI IMPLICATĂ ÎNTR-UN MARE DEZASTRU, DAR DUMNEZEU TATĂL ÎȘI TRIMITE HARUL PRIN FIUL SĂU - Carbonia, 11.04.2024

 Preasfânta Maria vine la voi pentru a vă anunța sosirea unei comete: va fi sfârșitul unui timp vechi și începutul unui timp nou, al unei ere de pace.

Scrie, fiica mea, ceea ce am să-ți spun este important.

Ne aflăm la sfârșitul unui timp vechi, noul își deschide porțile pentru copiii lui Dumnezeu!

Pregătiți-vă pentru cunoașterea unei noi ere. Zâmbiți, voi care ați spus da Dumnezeului vostru Creator! Bucurați-vă, copiii Mei, de viața în bucurie și iubire infinită.

Tatăl își dictează Legea Sa! El declară sfârșitul unui timp vechi și începutul unui timp nou. Legea lui Dumnezeu este una și una va fi pentru totdeauna.

Îngerii din Ceruri zboară pe Pământ, coboară pentru a-i ajuta pe copiii lui Dumnezeu, aduc ajutorul lor celor mai slabi.

Pământul este pe cale să se deschidă, va exista o falie care va aduce durere multor oameni.

Cerul este pe cale să devină roșu aprins!

Templul din Ierusalim își va pierde farmecul!

Porțile cerului se deschid la trecerea Fiului Omului, a venit ceasul dreptății! În curând, în inimile voastre veți simți fiori de iubire și de bucurie, ... ființa voastră va recunoaște sosirea Mântuitorului.

Acum îți spun ție, fiica mea binecuvântată, să ai pace în inima ta și scrie ceea ce eu, Maria Preasfântă, Mama lui Isus, am să-ți spun.

Ascultați adevărul!

Această Planetă este pe cale să fie implicată într-un mare dezastru, dar Dumnezeu Tatăl trimite Harul prin Fiul Său: Isus intervine pentru salvarea multora cu Armata Sa cerească. El îl va îndepărta pe Satana și va transforma Pământul în noul Paradis. Edenul va străluci din nou pe Pământ și oamenii sfinți se vor bucura de minunile Creatorului.

Sionul se va prezenta lumii ca Dumnezeu Atotputernic, va învia morții și va da viață nouă poporului Său credincios.

Eu, Sfânta Fecioară, voi fi prezentă alături de el și cu Armata Mea pământească, cea pregătită de Mine în acești ani, Îmi voi pune Piciorul pe capul șarpelui antic și voi marca sfârșitul păcatului. Tatăl este cu Mine, El Însuși M-a trimis pentru această misiune.

Cântați, întreaga Creație, victoria lui Isus Cristos asupra Răului!

Salutați-L pe Hristos Mântuitorul cu cântări de slavă, popoare toate!

În curând Copiii lui Dumnezeu vor cunoaște Adevărul! Când li se vor deschide ochii la Lucrurile lui Dumnezeu, ei vor avea înțelepciune în Dumnezeu.

Iată Crucea din ceruri!!! Iată-L pe Cel ce se întoarce!!! Iată, Harul coboară pentru a aduce mântuirea Copiilor Săi.

La manifestarea Sa glorioasă, întregul Univers se va bucura de frumusețea infinită a Dumnezeului său iubitor, Creatorul.

Copiii mei, pregătiți-vă inimile pentru a primi Mântuirea.

Este Paștele Domnului! Aleluia! Aleluia! Aleluia!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/11/questo-pianeta-e-per-essere-coinvolto-in-un-grande-disastro-ma-dio-padre-manda-la-sua-grazia-attraverso-il-figlio/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere