marți, 7 mai 2024

CATASTROFELE SE ÎNMULȚESC PESTE TOT, DAR OMUL NU VREA SĂ VADĂ – Carbonia, 26.04.2024

Iisus:

Iubiți copii, ați intrat în faza finală a acestei istorii, în scurt timp viața voastră se va schimba: ... Eu voi fi cu voi.

Timpul venirii Mele este aproape, fiți vigilenți, îmbrăcați haina albă, pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Dumnezeul vostru Iubire. Isus, în marea Sa milostivire, va ridica inimi noi în fidelitate și iubire adevărată față de El.

Copiii Mei, iubirea Mea este mare, întoarceți-vă la Mine, recunoașteți-Mă ca Dumnezeul vostru și iubiți-Mă pentru ca Eu să vă salvez.

Luminile lumii sunt pe cale să se stingă, întunericul va invada sufletele voastre, nu vă pierdeți, oameni buni, pocăiți-vă, întoarceți-vă la Lumină, căutați-L pe Tatăl vostru care este în Ceruri, invocați ajutorul Său.

Războiul continuă, nebunia oamenilor este mare! Săraca omenire!

Iată-mă din nou la tine, omule, încă îți vorbesc, te rog să te îndepărtezi de lucrurile deșarte. Deschide-ți inima, omule, întoarce-te la Cel care te iubește infinit și vrea binele tău. Vulcanii trosnesc, Pământul se cutremură pretutindeni.

Catastrofele se înmulțesc pretutindeni, dar omul nu vrea să vadă, el încă își plănuiește viitorul pe acest pământ, continuă în goana sa după putere, merge fără să știe ce va urma în curând, ... că va pierde totul.

Sfânta Fecioară, în numeroasele ei apariții, îi imploră pe oameni să se convertească.

În biserica falsă se stabilesc reguli noi, se acționează în minciuni: ... înțelegeți, oameni buni, înțelegeți! Nu vă abateți de la Adevăr, copiii Mei, țineți în mâini Sfânta Evanghelie. Instruiți-vă din Cuvântul lui Dumnezeu pentru a nu cădea în înșelăciune. Citiți Biblia, instruiți-vă! Erorile comise de om de-a lungul istoriei se repetă! Cauza este păcatul, mândria! Pocăiți-vă!

Dumnezeu îi cheamă pe copiii Săi la o adevărată convertire, la respectarea poruncilor Sale, El își pregătește intervenția: Își va readuce Biserica Sa în Sine și aceasta va fi sfântă!

Nu vă îndepărtați de Adevăr, copiii Mei, păstrați Sfânta Evanghelie în mâinile voastre, instruiți-vă în Cuvântul lui Dumnezeu pentru a nu cădea în înșelăciune.

Plânsul și scrâșnirea dinților vor veni pentru cei care se amestecă cu Minciuna.

Timpul este întunecat, omul este orb și arogant.

Aveți grijă, oameni, aveți grijă! Pocăiți-vă înainte de a fi prea târziu. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/27/le-sciagure-aumentano-in-ogni-luogo-ma-luomo-non-vuole-vedere/ 

Un comentariu:

  1. Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere