duminică, 26 mai 2024

CORTINA CADE PESTE ACEST VEAC STRĂVECHI, TIMPUL NOU VINE ÎN FRUMUSEȚEA DUMNEZEULUI CEL VIU – Carbonia, 15.05.2024

Casa lui David se confruntă cu această Omenire necredincioasă și perversă, Mâna lui Dumnezeu coboară deja în dreptatea Sa!

Poporul Meu, popor ales, astăzi îți cer:

Eu sunt Mântuitorul vostru, Dumnezeul vostru iubitor, vă cer mângâiere și fidelitate față de Mine, nu vă abateți de la poruncile Mele, nu vă întoarceți inima în altă parte, Eu sunt Cel care le pot face pe toate.

Fiți iubitori unii cu alții, nu împiedicați Lucrarea Mea, nu trădați! Jertfele voastre să fie adevărate, nu jigniți iubirea voastră de Dumnezeu, pentru ca nu cumva să vă ajungă Dreptatea Sa.

Cortina cade pe această epocă străveche, timpul nou vine în frumusețea lui Dumnezeu cel viu.

Iubiți copii, o, voi toți cei care lucrați pentru realizarea Planului Meu de mântuire, în adevăr vă spun: fiți oamenii păcii și iubirii, convertiți-i pe frații voștri, conduceți-i la Mine; Eu doresc să vă deschid Grădina Mea cerească, plină de toate bunătățile Mele, pentru a trăi în plinătatea Atotputerniciei Mele. Vă aștept în fața Porții pentru a o deschide la sosirea voastră. Doresc să vă dau să vă bucurați de adevărata viață în Mine. Eu sunt toată Iubirea, Eu sunt Iubirea pură, în Mine este Viața eternă în bucuria imensă a Iubirii Mele infinite.

Copii ai Ierusalimului, iată-mă, vă iau de mână și vă hrănesc cu Duhul Meu Sfânt. Viețile voastre sunt pe cale să se schimbe, sunteți pe cale să fiți transfigurați în Mine. Lăsați-vă  sufletele să se bucure, ele se vor bucura în curând de libertatea lor, lăsați trupurile voastre să se bucure de transformarea lor în ființe noi și perfecte în Dumnezeu.

Harul lui Dumnezeu este pentru aleșii Săi, pentru cei care L-au recunoscut și L-au urmat fără ezitare.

Vocea Creatorului tună asupra acestei Umanități pierdute în iluziile Diavolului. Dumnezeu Își cheamă copiii Săi iubiți înapoi la Sine, dorește cu ardoare mântuirea lor, tânjește să-i aibă din nou ai Săi.

Îmbrățișați sfânta Evanghelie, o, oameni buni, credeți în profețiile de la Fatima.

Monstrul cu șapte capete și zece coarne vă încolțește, aveți grijă să nu cădeți în plasa lui mortală.

Rugați-vă și postiți, o, oameni buni, abandonați lucrurile acestei lumi, întoarceți-vă inimile spre Cer, de unde vine mântuirea voastră.

Nori negri, groși de fum, vor învălui în curând Pământul.

Sateliți sunt în cădere spre Pământ.

Puternice explozii solare sunt în curs de desfășurare.

Grindina, ploaia, vântul, tornadele vor îngenunchea această Omenire.

Cutremure în curs de desfășurare.

Mările puternic agitate sunt pe cale să lovească pământul. Nu stați în apropierea coastelor.

Boli necunoscute lovesc deja omenirea: vor fi multe decese.

Adversarul își pune în acțiune cel mai mare rău: ... energia nucleară!

Eu cer poporului Meu iubit o adevărată convertire. Întoarceți-vă la Tatăl vostru care este în Ceruri, o, oameni, nu mai este timp de pierdut, mișcarea dușmanului infernal este pe cale să se dezlănțuie asupra acestei Umanități inconștiente de răul care o va lovi brusc.

Adăpostiți-vă, o, oameni! Consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei! Încredințați-vă ei! Încredeți-vă ajutorului ei matern!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/05/15/cala-il-sipario-su-questa-era-antica-il-tempo-nuovo-viene-nella-bellezza-del-dio-vivente/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Facă se voia ta Amin

    RăspundețiȘtergere