joi, 9 mai 2024

VEȚI AVEA UN TIMP DE ÎNTUNERIC, COPIII MEI - Carbonia, 27.04.2024

  Preasfânta Maria:

În lume este atâta mizerie, atâta răutate, copiii Mei, atâta răutate. Cerul suferă astăzi lovitura. Isus este încă răstignit, plânsul Lui este nesfârșit. Omul nu renunță la păcat, se amestecă tot mai mult cu Satana.

Vocea lui Dumnezeu Tatăl este în Univers, dar omul nu ascultă, se face că nu aude, continuă neînduplecat în răul său.

Bătălia este pe cale să se întețească, copiii Mei. Ați intrat în ora, în punctul culminant al bătăliei. Totul se va dezlănțui brusc și strigătul de dreptate al Tatălui va fi mare. Omul va trebui să-și plece genunchii în fața Lui și să-L recunoască drept singurul și adevăratul Dumnezeu.

Iubiții mei copii, vă mulțumesc pentru credincioșia voastră, vă mulțumesc că ați ajuns până aici. Astăzi, Isus vă zâmbește din înălțimea Cerului Său și vă îmbrățișează pe toți. Îmbrăcați-vă hainele albe, copiii Mei, căci în curând vă veți întâlni cu El.

Soarele este pe punctul de a-și manifesta furia arzătoare asupra pământului. Veți avea o perioadă de întuneric, copiii Mei, un întuneric adus de o pană de curent. Veți avea posibilitatea de a vă întoarce la lumânări.

Rugați-vă, copiii Mei, în acest timp, rugați-vă, nu numai pentru că nu veți mai avea lumina soarelui, ci rugați-vă și pentru salvarea multor suflete.

Totul va trece în această lume, dar viața veșnică vă așteaptă în fericirea eternă a Iubirii.

Veniți, vă îmbrățișez, vă strâng la pieptul Meu și Îmi unesc mâinile cu ale voastre. Vă duc cu Mine la Sfântul Altar al Domnului nostru Iisus Hristos, unde El vă așteaptă să vă așeze în Casa Sa, cu El pentru totdeauna.

Haideți să ne rugăm acest Sfânt Rozariu, să ne rugăm cu inima, să ne rugăm cu simțire. A sosit timpul și voi știți aceasta. Totul este pe cale să se dezlănțuie în furia naturii și Dumnezeu Tatăl permite acest lucru din cauza păcatului oamenilor.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/04/28/avrete-un-tempo-di-buio-figli-miei/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Facă se voia ta Amin Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește - ne

    RăspundețiȘtergere