sâmbătă, 4 aprilie 2020

APEL LA PREOȚI!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi interior
Dragi confrați,
Vă scriu pentru a ajunge la voi, un frate, posibil cel mai mic și mai neînsemnat, ca să vă aduc un mesaj din partea Cerului.
Nu e mult timp de pierdut ca să ieșiți afară din biserica falsă. Vă este dat timp foarte puțin și prețios care va dura până în 12 aprilie, solemna Înviere a Domnului.
Umanitatea a intrat în ultimele timpuri.
Păcatul idolatriei săvârșit de Bergoglio cu plasarea idolilor păgâni și satanici, a dat oficial drumul pedepselor Cerului, deja de prea multe ori prezise, fie la Fatima, fie în alte apariții.
Scriptura ne vorbește în mai multe locuri despre confruntarea finală dintre bine și rău, cu apariția anticristului și împărăția pierzării.
Nu doar laicii, ci și chiar și ateii îți dau seama de ceea ce păstorii pretind a nu vedea și a nu înțelege.
Vin să vă implor pe aceia care, dintre voi, în acești ani, și nu sunteți puțini, într-un mod sau altul, ați urmărit povestea mea. Am fost trimis de Dumnezeu pentru o misiune importantă.
Credeți-mă pentru constanța dovezilor pe care vi le-am arătat: am ajuns la finalul timpurilor.
Câți dintre voi au dubii în ceea ce privește validitatea alegerilor din 2013? Câți îl priviți pe papa Benedict ca adevăratul Papă? Câți sunteți conștienți de biserica apostazată?
Sfânta Fecioară vă adresează un ultim apel: IEȘIȚI AFARĂ!
Ieșiți afară, dragi preoți!
Faceți un video sau un alt gest public pentru a face cunoscut că nu sunteți în comuniune cu falsul papă, înainte-mergătorul anticristului, și celebrați de acum public (pentru că deja o făceați în privat) în comuniune cu papa Benedict al XVI-lea.
Mama Cerului vă spune: Nu vedeți câtă lume moare? Nu vedeți începutul Marelui Avertisment promis? Ce vă mai reține încă?
Veți pierde tot dacă veți tergiversa și vă veți pierde și pe voi înșivă dacă chiar și acum, când suflarea Apocalipsei pustiește lumea, rămâneți acolo din cauza fricii de a pierde ceva. Sau poate nu vedeți semnele timpului? Biserici închise, slujbe private în case, Sacramente interzise, piața Sf Petru pustie, într-un cuvânt BISERICA CATOLICĂ DEVENITĂ UN DEȘERT.
Cum spune Isus în Luca 21,22: Căci zilele acelea vor fi zile de răzbunare, ca să se împlinească tot ce este scris. 
Vreți oare să rămâneți orbi în fața semnelor timpului?
Aduceți-vă aminte de Cuvintele Domnului: ” Şi le-a spus o pildă: „Vedeţi smochinul şi toţi copacii. Când înfrunzesc şi-i vedeţi, voi singuri cunoaşteţi că de acum vara este aproape. Tot aşa, când veţi vedea întâmplându-se aceste lucruri, să ştiţi că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.(Lc 21,29-31)

Dragi frați, vă invit să intrați deschis și oficial în Armata Sacerdotală Mariană în comuniune deschisă cu Papa Benedict al XVI-lea!
Vă veți salva pe voi, și suflete încredințate vouă.
Nu mai este timp.
Acest timp de criză va înceta pentru puțin, dar va fi numai o pauză.
Va servi pentru a compacta/aduna majoritatea micii Rămășițe a Bisericii Catolice în jurul Papei Benedict care se îndreaptă tot mai mult spre Dumnezeu. După câte s-ar părea, după acest virus pandemic, vor continua alte pedepse înspăimântătoare. Ceea ce trăim e începutul Marelui Avertisment, dar ceea ce urmează după câteva luni de pauză, va fi intrarea în timpul urgiilor.
Voi știți că am fost considerat nebun și că lucrurile profețite de mine în acești 3 ani, până acum s-au îndeplinit sub ochii voștri.
IEȘIȚI AFARĂ!
A ajuns momentul, nu întârziați! E ultima șansă a Cerului. Până pe 12 aprilie.
După aceea, veți fi marcați și voi cu semnul bestiei.
Sfânta Fecioară vă așteaptă...
Și nicidecum nu veți putea spune Domnului că nu ați fost avertizați, chiar dacă instrumentul prin care El lucrează sunt eu, cel mai nepotrivit și incomod. Dar aceasta este logica Lui Dumnezeu.
Mă rog pentru voi, iertați-mă, dați-mi binecuvântarea voastră, și mai mult decât orice, credeți-mă!
Și în sfârșit, IEȘIȚI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu