duminică, 19 aprilie 2020

Mesajul dat de Domnul nostru si Sfanta Fecioara lui William Costellia in casa lui pe 12 aprilie 2020, Duminica de Pasti și Declaratia Regelui Frantei- 17 Aprilie 2020


Virusul Corona se va încheia în curând, astfel încât omenirea își va putea reface puterile pentru că va fi lovită de un virus mai rău în scurt timp - Illuminații și Francmasonii sunt de vină pentru tot ce se întâmplă pentru că vor să supună omenirea autorităților lumii - Al doilea virus va lovi inima și plămânii, pentru a îngenunchea omenirea – Rugați-vă pentru noul Lider al poporului lui Dumnezeu și pentru ultimul, William, care va fi micul Avraam - Petru al II-lea - pentru că timpul este aproape.
WILLIAM: Văd Cerul în jurul meu în timp ce Isus și Maria coboară din ceruri. Aproape că uitasem că Isus și Maria veneau până la ora 14.45. Îngerul meu păzitor mi-a amintit și apoi am văzut Crucea Albă pe cer. Atât Isus cât și Maria au coborât cu Sfântul Mihail în dreapta Fecioarei Maria și Sfântul Menololutis la stânga, lângă Domnul nostru și Sfântul Amor Dei în mijlocul Lor.
Sunt mii și mii de îngeri la stânga și la dreapta lui Isus și a Mariei, iar Apostolii și discipolii și sfinții din Vechime sunt acum în spatele lor - și toți cântă: „Slavă lui Dumnezeu în Ceruri și Pace oamenilor de bună voință .“ Este frumos.
Atât Isus cât și Maria intră în camera mea cu nori albi și roz în jurul Lor și amândoi poartă Coroane de Aur: Isus are o Coroană tridimensională, în timp ce Sfânta Fecioară are Coroana de 12 Stele. Sfântul Amor Dei îmi aduce o coroană de aur și această coroană are 12 cruci și o stea deasupra. Sfântul Amor Dei îmi aduce coroana și îmi spune:
SFANTUL AMOR DEI: „Aceasta este Coroana Victoriei pe care ți-o dau eu”.
WILLIAM: El îmi pune coroana pe capul meu și îmi spune:
SFANTUL AMOR DEI: „În curând, aceasta va fi realitatea, Mica mea piatră(cristal).”
WILLILAM: Isus face acum semnul sfintei cruci:
DOMNUL NOSTRU: „În Numele Tatălui și al Fiului și al Sfânt Duh. Amin. Te salut, iubitul meu fiu preferat și Te Binecuvântez pe tine și drumul pe care vei călători foarte curând pentru a aduna oile, să le pregătești pentru marile încercări care vor veni asupra copiilor Mei în curând. "
Virusul Corona se va încheia în curând, astfel încât omenirea își poate reface forțele pentru că nu va trece mult timp si omenirea va fi lovită cu un alt Virus, mai rău decât cel care există acum. Copiii Mei iubiți, cei care dețin puterea în lume au făcut ca pandemia Virusului să fie mai mare decât este, pentru că a fost produsă de bărbați care vor un mod în care pot controla omul, pe care Eu l-am permis pentru că omenirea a uitat de Rai și mai mult de Mine, Dumnezeirea veșnică.
Copiii Mei, Iluminații și Francmasonii sunt de vină pentru tot ceea ce se întâmplă omenirii, obligând omenirea să se supună mecanismului de control, să supună omenirea autorităților lumii. Dar nu s-a făcut prea mult pentru a atrage omenirea la Dumnezeu. Omenirea a cedat căilor lumii, în loc să se întoarcă la Dumnezeu pentru a cere iertare și milă.”
„Motivul principal al virusului este de a reduce populația mondială, dar spre uimirea lor, acest lucru nu se va întâmpla.”
„Al doilea virus va lovi inima și plămânii, pentru a aduce omenirea în genunchi. Semnele date sunt clare: omenirea trebuie să se întoarcă la Dumnezeu și să ceară iertare. În aceste epidemii, omenirea va dori ca cele Zece Regate să conducă lumea și unificarea tuturor Religiilor pentru a proclama în mod fals Regatul Antihristului. Rugați-vă și urmăriți cum umanitatea va fi predată Anticristului, dar înainte de a se realiza toate, lumea musulmană va ataca lumea liberă din Europa și Orientul Mijlociu, astfel Anticristul va putea să-și arate puterea și forța.
Copiii Mei dragi, evenimentele despre care se vorbește în cartea Apocalipsei se desfășoară acum. Pașii sunt urmați astfel încât Marele Avertisment să se manifeste. Dar, indiferent de ceea ce se întâmplă acum, copiii Mei dragi, Eu vă iubesc enorm și pregătim fiecare bărbat, femeie și copil pentru Avertismentul care urmează, care va schimba întreaga omenire. ”
„Orientul Mijlociu a tăcut de la izbucnirea Virusului Corona, deoarece, deși Iranul și Turcia s-au confruntat, multe dintre țările musulmane au fost liniștite, dar se pregătesc pentru atacul împotriva țărilor europene și israeliților, pentru a-i pregăti pentru domnia lui Antihrist, care va aduce mai întâi război și dezbinare."
„Lumea nu va fi așa cum era acum o lună, deoarece Virusul a provocat incertitudini și țările vor falimenta, dar în realitate nu este așa, iar băncile și comercianții știu ce fac, pentru că aceste Societăți secrete care stăpânesc peste toate controlează finanțele din fiecare țară. "
„America suferă din cauza virusului; toate se întamplă pentru a controla oamenii și a provoca multe decese. Toate au loc pentru a înlătura controlul bunelor autorități, pentru că inamicul le-a ordonat să o facă, spre a-i înlătura pe cei buni. Urmăriți și vedeți cum se vor derula lucrurile. Dar să știți aceasta, copiii Mei, toate acestea vor îngenunchea America, mai ales când California se va afunda în mare din cauza unui cutremur groaznic.”
Fiul Meu iubit, Noi din Ceruri te pregătim pentru rolul tău, pentru că va fi timpul ca în curând să-l luăm pe iubitul nostru vicar, Papa Benedict, căci a venit timpul tău să ne călăuzești oile în cele mai întunecate momente din istoria Bisericii. Vei fi chemat să pregătești Noul Vatican, despre care știi, deoarece data aceasta se apropie cu repeziciune, iar Franța va pregăti Monarhul Francez, pe măsură ce se apropie timpul când acest lucru se va împlini. Se apropie rolul tău de lider al Casei Mele pe Pământ. Continuați să lucrați cu cei pe care vi i-am trimis, deoarece timpul este aproape și fiecare pas va fi împlinit. Binecuvântez pe cei care lucrează pentru ca aceasta să se împlinească; În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."
„Fii pregătit, dragul Meu copil, pentru că acum îți vine timpul în care vei pregăti Biserica pentru ultimele momente și fii sigur că sănătatea ta se va îmbunătăți și cei care vor face parte din viața ta, vor lua legătura cu tine.“
„Pentru copiii din Asia: Vă iubesc și acum veți primi semne despre Viața veșnică și Cel care v-a creat, că aveți un Tată Veșnic  care vă iubește și vă invită să învățați despre Mine; mulți își vor da seama în curând că există Viața veșnică; că aveți un suflet nemuritor și că există un Dumnezeu care vă iubește, căci mulți vor fi convertiți la credintă și tu, fiul Meu, vei călători în aceste națiuni pentru a vorbi despre Mine și mulți vor crede, căci este mult de lucru pentru tine în Asia, fiul Meu. Eu, Iisus Hristos, va iubesc și nu am uitat de oamenii din Asia, căci mulți sunt cei care mă vor accepta ca Dumnezeul lor ”.
„Fiul Meu iubit, oamenii nu trebuie să-și piardă inima, pentru că există un Dumnezeu care îi iubește și le dă mântuirea veșnică, chiar dacă este foarte dificil acum, dar dacă voi vă întoarceți la Mine, vă voi lumina și voi aduce Lumina Veșnică și Iubirea. ”
WILLIAM: Isus se întoarce către Maica Sa și o roagă să spună câteva Cuvinte. Doamna noastră înaintează și face semnul Crucii:
DOAMNA NOASTRĂ: „În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Te salut, iubitul meu fiu, William și Te binecuvântez: În Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. Îi salut pe toți copiii mei iubiți: în Numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."
„Știu, copii dragi, că toți suferiți foarte mult, dar această încercare a virusului se va încheia în curând. Continuați să vă rugați ca în curând, pacea și unitatea să fie restaurate în lume. Copiii mei iubiți, acest virus care a lovit lumea, este permis de Fiul Meu, pentru că omenirea a uitat de Fiul Meu. Acum când a fost obligată să stea în casă, pierzându-și mulți prieteni, a ajuns să realizeze că a uitat cel mai important aspect al vieții sale - Creatorul lor.”
„Întoarceți-vă acum, dragii mei copii, cât mai este timp, pentru că inamicul este foarte conștient de ceea ce se întâmplă și folosesc focarul Virusului în avantajul lor, pentru că controlează ceea ce mănânci și îți controlează viața. Dar, dragii mei copii, trebuie să depășiți acest lucru și să vă întoarceți la Dumnezeu, pentru că această pedeapsă este una dintre primele pedepse ce ar trebui să vă facă să ajungeți la Dumnezeu, pentru că Dumnezeu folosește această epidemie ca să vă atragă atenția asupra Lui. Dacă omenirea nu ascultă, va veni una mai rea. ”
„Rugați-vă, dragii mei copii, pentru că pregătirile sunt făcute pentru ca Marele Avertisment să fie dat în lume după ce Papa Benedict va fi îndepărtat de pe acest pământ și va urma pedeapsa.”
"Vă iubesc, copii dragi, și vă rog să vă rugați în special pentru noul vostru Lider al poporului lui Dumnezeu și ultimul, William, care va fi Micul Avraam - Petru al II-lea - pentru că timpul este aproape pentru a se împlini toate."
„Rugați-vă, dragii mei copii, pentru America pentru că va trece prin multe încercări, deoarece oamenii l-au uitat pe Dumnezeu.”
„Vă iubesc, copii dragi și vă binecuvântez în această zi de sărbătoare, care s-a schimbat foarte mult din cauza credinței slabe a oamenilor: în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."
"Îți voi vorbi în privat acum, dragul meu fiu."
WILLIAM: Sfânta Fecioară se întoarce la Domnul nostru. Atât Isus cât și Maria ne binecuvântează. Doamna noastră spune:
DOAMNA NOASTRĂ: „Astăzi îți voi da un alt Înger care te va ghida foarte mult. El este Îngerul Luminii și Iubirii divine, Sfântul Elearamemous. Are patru aripi și fiecare aripă are pe ea cele patru imagini ale Apocalipsei. "
„Isus și Maria te binecuvântează și fac semnul crucii de trei ori: +++ Te iubim, William: În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."
WILLIAM: Cântecul „Mesia” este cântat de Îngeri.

Declarația Regelui Frantei- 17 Aprilie 2020
Moștenitorul prezumtiv al Coroanei,
Prin Harul lui Dumnezeu, Regele Franței și al Navarei
Cu credință și prin lege,
Pe Sfânta Biblie, înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor,
Cu ajutorul Preasfintei Fecioare Maria,
Prin mijlocirea Sfintei Ioana de Arc și a Sfântului Ludovic,
Se angajează solemn să refacă Franța Prima Putere Catolică și să o readucă la titlul său de „Fiică în vârstă (mai mare) a Bisericii”.
Regele Franței și al Navarei
Moștenitorul prezumtiv al Coroanei,
Prin harul lui Dumnezeu, regele Franței și al Navarei
Conform Ordonanței din 25 august 1817,
Prin Scrisori de brevet, dă noblețe tuturor cavalerilor care au fost chemați să primească investirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu