joi, 30 aprilie 2020

Mărturia unei surori - Apelul sfintei Fecioare către episcopi, preoți, ep Bergolio și întreaga biserică


CatolicaGalați - Sfânta Fecioară Maria, Regina Cerului
Alvaro de la Trinidad
Dragi frați,
Mă simt consternat de un mesaj pe care tocmai l-am primit din surse foarte de încredere. Mă informează că vine de la sora căreia anterior Preasfânta Fecioară Maria i-a vorbit în fraze și i-a cerut să nu menționeze numele ei pentru ca totul să fie pentru singura Glorie Lui Dumnezeu.
Este posibil ca imaginea să conţină: textDupă cum relatează mărturia acestei surori, ea se afla în dormitor, dorea să se odinhnească după munca ei când, după câteva minute, începe să se simtă rău, cu o durere mare în inimă. Dar această durere era mai degrabă spirituală. Spune că sentimentul era atât de înfricoșător că s-a ridicat din pat. Apoi a început să simtă prin acea durere chemarea Preasfintei Fecioare Maria care îi cere să se îndrepte spre Tabernacol unde Ea se afla împreună cu Fiul Ei din Euharistie.
Fiind în genunchi înaintea Tabernacolului, spune că a avut o viziune unde l-a văzut pe episcopul Jorge Mario Bergoglio cu o privire puțin evlavioasă. Se plimba prin împrejurimile Bazilicii Sfântul Petru, dar mergea singur. Până acolo a fost viziunea acestei surori, apoi Sfânta Mamă s-a îndreptat spre ea cu următoarele cuvinte:
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Copiii Mei, astăzi vin să vă cer cu Inima Mea Îndurerată de Mamă să vă rugați, rugați-vă mult pentru păstorii Bisericii. Rugați-vă pentru miniștrii Fiului Meu, copiii Mei predilecți. Rugați-vă mult pentru ei. Au multă nevoie de rugăciunile voastre. Sunt Mama Bisericii care suferă împreună cu Fiul Meu agonia Golgotei. Inima Mea Neprihănită suferă împreună cu Inima Fiului Meu, străpunsă de sulițele durerii, ale blasfemiilor, ale ultragiilor și ale nelegiuirilor oamenilor ingrați.
Inimile Noastre sunt pironite pe lemnul Crucii. Sângerează, sângerează Inimile Noastre, văzând atâția păstori ai Bisericii, pe miniștrii Fiului Meu, pe iubiții Mei copii, preoții și episcopii voștri, dăruiți patimilor lor, în distracțiile lor. Au uitat de misiunea pe care Domnul le-a încredințat-o. Au uitat de vocația pentru care Domnul i-a pus în fruntea Bisericii Lui. Au trădat misiunea pe care Domnul le-a încredințat-o. Au abandonat Biserica Fiului Meu. Au abandonat oile, sunt pierdute. Se simt rătăcite pentru că păstorii Fiului Meu sunt într-o adormire completă. Se simt uitați de misiunea pe care Fiul Meu le-a încredințat-o; și asta face să sângereze Inima Mea și Cea a Fiului Meu, văzând indiferența păstorilor Lui, miniștrilor Lui. Se simt comozi, se simt comozi în distracțiile lor. S-au dăruit patimilor lor. Au abandonat misiunea pe care Domnul le-a încredințat-o. Au uitat datoria lor de a veghea și a avea grijă de suflete. De a veghea pentru salvarea sufletelor Poporului Sfânt al Lui Dumnezeu. Cât este de rănită Inima Fiului Meu, cât o face să sângereze indiferența oamenilor ingrați. Cât este de sfâșiată Inima Mea de Mamă văzând atâta abandon, atâta gol în Temple, în Biserici care au fost consacrate case, Temple ale Fiului Meu.
Oh, episcopi, episcopi ai Bisericii Domnului Meu!  
Cât sunt de responsabili pentru această durere pe care astăzi o trăiește Biserica Fiului Meu!
Cât vor plânge!
Cât vor plânge amarnic pentru această trădare și acest abandon a Bisericii Fiului Meu!
Cât vor plânge preoții Fiului Meu, copiii Mei, cât vor plânge!
Sfâșiați veșmintele voastre! Sfâșiați veșmintele voastre, cum a făcut-o Caiafa!
Câtă durere, câtă suferință provocați Inimii Lui Dumnezeu și Inimii Mele de Mamă cu atâta ingratitudine, cu atâta abandon, cu atâta trădare a Bisericii Fiului Meu! Voi veți plânge, veți suferi și vă veți jeli.
Veți plânge amar, veți plânge, episcopi ai Domnului, veți plânge pentru această trădare a Bisericii Fiului Meu. Voi toți, episcopi și preoți, care ați fost complicii oamenilor răi ce caută să distrugă Biserica Mea, Biserica Fiului Meu. Vă veți sfâșia veșmintele voastre! Veți jeli pentru ceea ce faceți Bisericii Fiului Meu!
Veți plânge neconsolați, veți plânge amarnic pentru ce faceți cu Biserica Fiului Meu! Atât de abandonată, atât de răstignită încât suferă agonia Golgotei!
Iubiții Mei, rugați-vă, rugați-vă, copiii Mei, copii ai Inimii Mele! Rugați-vă pentru păstorii voștri. Rugați-vă pentru miniștrii voștri. Mulți dintre ei merg pe calea pierzării. Mulți dintre ei s-au transformat în cloacă de mizerii. Mulți dintre ei sunt avizi în distracțiile lor. Au abandonat misiunea pe care Domnul le-a încredințat-o.
Câtă durere, câtă neliniște, câtă suferință provoacă Inimii Mele de Mamă îndurerată ce suferă împreună cu Fiul Ei pe Cruce!
Aveți milă, aveți milă de Inimile Noastre! Nu vă sfâșiați cu spinii indiferenței voastre și a impietății voastre!
Căiți-vă, căiți-vă de infidelitățile voastre! Căiți-vă, căiți-vă de abandonul vostru față de vocația voastră! Din cauza abandonului vostru față de capodopera pe care Fiul Meu a instituit-o în voi. Comiteți păcat mai mare față de cel al lui Iuda, un păcat mai mare decât cel a lui Caiafa.
Cât vor plânge de amarnic episcopii complici ai acestei suferințe pe care o provocați Bisericii Fiului Meu! Cât vor plânge preoții complici acestei răutăți pe care o provocați Bisericii Fiului Meu, cu abandonul vostru, cu indiferența voastră!”
Aici Mama noastră face o pauza și continuă vorbind:
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi noapte„Copilul Meu, copile....Jorge....Jorge Mario, ție îți vorbesc. Jorge ce faci așezat pe Scaunul lui Petru? Cine te-a chemat? Cine te-a pus acolo? Acela nu este locul tău! Ai uzurpat locul care îi corespunde fiului Meu Benedict!
Jorge....căiește-te! Căiește-te de răutatea ta! Căiește-te de păcatul tău! Convertiți-vă!... Convertiți-vă! deja nu mai pot....deja nu mai pot, copile, să susțin Brațul Fiului Meu. Mijlocesc pentru tine. Mijlocesc pentru salvarea sufletului tău. Dar nu mai pot susține Brațul Fiului Meu care cere răzbunare! Care cere răzbunare pentru atâtea ultragii aduse Bisericii Lui. Pentru atâtea erezii pe care le-ai vomitat din gura ta! Pentru atâtea blasfemii pe care le-ai spus împotriva Lui Dumnezeu și împotriva Mamei tale Neprihănite! Ți-ai bătut joc de credință....ți-ai bătut joc de sfinți! Fiule, convertește-te, convertește-te!
Căiește-te de răutatea ta! Căiește-te de păcatul tău! Căiește-te copile! Căiește-te! Căiește-te!
Această Mamă care te iubește, îți cere cu Inima sfâșiată. Nu mai pot să susțin Brațul Fiului Meu! Deja nu mai pot suporta Furia Tatălui Meu! Căiește-te! Jorge, căiește-te!
Deja nu mai e mult timp! Deja nu mai e mult timp!
Dacă nu te convertești, copile, dacă nu te convertești..... oh, copilul Meu...! căderea ta va fi precum cea a luceafărului de dimineață! Jorge....Jorge...căiește-te! Căiește-te!
 Căderea ta va fi precum cea a luceafărului de dimineață! Căiește-te! Această Mamă ți-o cere. Căiește-te din inimă! Pentru nelegiuirile tale....căiește-te!
Pentru răutatea ta, căiește-te! Copile al Meu.
Mă rog pentru toți aceia care te urmează. Mă rog pentru toți aceia care sunt complicii abominațiunii tale, care sunt complicii ereziilor tale, care s-au ridicat împotriva Bisericii Mele, Bisericii Fiului Meu.
Copile, dacă nu te convertești, cu a ta cădere vei lua cu tine pe toți aceia care sunt complicii tăi. Precum luceafărul dimineții...veți fi șterși de pe fața pământului și aruncați în focul veșnic! Căiește-te, copile! Căiește-te! Păcatul tău este mult mai mare decât cel al lui Iuda! Căiește-te! Căiește-te, copile!
Căiți-vă toți care ați fost complicii acestei răutăți! Care ați dat ocazie la atâtea daune Bisericii Fiului Meu, căiți-vă de atâtea abominațiuni și de atâtea ultragii aduse Trupului Fiului Meu, Sângelui Său, Sufletului Său și Divinității Sale prezente în Euharistie! Căiți-vă de nelegiuirile voastre! Căiți-vă de răutatea voastră! Căiți-vă, căiți-vă!....pentru ca Furia Dreaptă a Tatălui Meu să poată fi potolită.
Căiți-vă, copiii Mei! Eu sunt Mama voastră și vă cer cu Inima sfâșiată și îndurerată, străpunsă împreună cu Inima Fiului Meu de pe Cruce. Eu, Mama voastră, Co-răscumpărătoarea, Mama tuturor oamenilor, Mama Bisericii, v-am vorbit implorând Milostivire, Îndurare Inimilor Noastre preaiubite. Căiți-vă!
Nu faceți să sângereze mai mult Inimile Noastre! Nu ofensați mai mult Inima Fiului Meu și Inima Mea de Mamă, căci sunt deja foarte ofensate. Căiți-vă, căiți-vă!
Mama Lui Dumnezeu este cu voi.”
 Sora a cerut ca acest mesaj al Preasfintei Fecioare să fie împărțit tuturor preoților și episcopilor care sunt la îndemâna noastră. Și foarte special, dacă se poate să ajungă și la episcopul Jorge Mario Bergoglio.
Facem cunoscut tuturor fraților noștri că avem o Mamă care este foarte generoasă în Milostivire.  Să aducem la cunoștință urgentul mesaj al Mamei noastre din Cer și  să facem un lanț puternic de rugăciune cu rozariile noastre oferindu-le pentru păstorii noștri.
Această soră  ne spune că, așa cum i-a spus Mama noastră, motivul lamentărilor păstorilor noștri se datorează zilei în care se va manifesta lumii întregi prodigiosul semnal al „marelui avertisment”, de asemenea cunoscut ca ziua marii iluminări a conștiințelor, care este foarte aproape de a se realiza și se va datora intervenției puternice a Preasfintei Mame Maria pentru omenire, pentru ca toți oamenii să ne plecăm privirea noastră în fața salvării lui Dumnezeu. Și s-o căutăm cu inimă sinceră.
Sfântă Marie zămislită fără de păcat, Refugiul preoților și al celorlalte persoane consacrate, roagă-L pe Isus pentru ei!

Tocmai am găsit acest citat biblic, pe care vi-l împărtășesc:

A Mea este răzbunarea şi Eu voi răsplăti Când va începe să le alunece piciorul! Căci ziua nenorocirii lor este aproape Şi ceea ce-i aşteaptă nu va zăbovi.(Dt 32, 35)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu