sâmbătă, 18 aprilie 2020

Mesajul Lui Isus din Nazaret 14 aprilie 2020


Ana Maria: Vizitând Tabernacolul, prin exteriorul Bisericii, observând Tabernacolul prin grilaj, îngenunchez în fața Lui Isus Euharistic și Domnul îmi spune:
ISUS: Copila Mea, lumea Mă face să sufăr, copiii Mei Mă fac să sufăr, sufletele Mele preferate, preoții Mei, rugați-vă! Reparați pentru lume, totul este aproape. Venirea Mea este aproape, multe morți de nevinovați. Se apropie un asteroid care va lovi Pământul, rugați-vă copii, multe morți, dezolare, tristețe, durere și neliniște.
Perseverați până la final, cei care sunt cu Mine, nu trebuie să se teamă, pentru că Eu sunt cu voi și vă voi proteja, Mama Mea este cu voi, vă păstrează și vă protejează sub Mantia Ei, sub Inima Ei, Ea mijlocește pentru voi toți. Lumea suferă, lumea sângerează, lumea este învăluită în întuneric, bieții Mei copii.
Ana Maria: Doamne, îndurare și milostivire, pentru noi, ai compasiune, Doamne, de noi toți, de familiile noastre, de toți cei care se încredințează rugăciunilor mele, de lumea întreagă.
ISUS: Copilă, rugați-vă, rugați-vă și reparați, nu aveți teamă. Vă iubesc, vă binecuvântez copii ai Inimii Mele, copii ai turmei Mele fidele. Continuați uniți cu Mine, rugați-vă pentru Biserică, va sângera, sfântul Meu părinte curând va veni în Prezența Mea, rugați-vă, rugați-vă și reparați.
Ana Maria: Mulțumesc Domnul meu, Isus! Te laud și Te binecuvântez, Te ador și Te glorific.
ISUS: Mergi, copilă, rămâi unită cu Mine, oferă totul cu iubire și din iubire și spune-le copiilor Mei că îi iubesc, că îi iubesc, să continue uniți în rugăciune. Inima Mea bate de iubire pentru toți, pentru fiecare dintre voi, sunt aici, în Tabernacol, prizonier din Iubire pentru fiecare dintre voi, copiii Mei. Din casele voastre Mă puteți însoți, rugați-vă și reparați cu iubire și oferiți totul din Iubire Mie cum Eu o fac pentru voi.
Mesaj dat Anei Maria a Lui Isus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu