sâmbătă, 11 aprilie 2020

Luni, 30 martie 2015, ora 9:09 Sfânta Pătimire a Domnului nostru Isus Cristos și durerile Preasfintei Sale Mame, mesaj dat Anei Maria


ISUS: Copilă, fii atentă la chemarea Mea.
Ana Maria: Da, Domnul meu, Te ascult.
ISUS: Pregătește consacrarea ta și a alor tăi, a prietenelor tale de rugăciune cu copiii lor și ceilalți ce le poate spune importanța de a fi uniți Celor două Inimi, ale Lui Isus și a Mariei. Azi începe pregătirea și curățirea sufletului tău și a alor tăi. Roagă-te copilă, roagă-te și oferă totul. Eu sunt Domnul tău, Isus. Copilă, fii puternică în încercările care îți vor veni, sunt lupte spirituale și dureroase în trupul tău. Unește-te cu Mine, copila Mea, unește-te cu Pătimirea Mea.
Ana Maria: Doamne, vorbește-mi de Sfânta Ta Pătimire.....Domnul meu.....

SFÂNTA PĂTIMIRE A DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS

Când M-au dus în fața lui Pilat, mergeam fără puteri, lovit, Mă aruncaseră într-o groapă plină de noroi și miros rău, plină de ape murdare, Mă loviseră, Mă maltratau, nu-L respectau pe Fiul Lui Dumnezeu. Nu înțelegeau pe Cine duceau, bietele suflete. Furiile lor le descărcau pe Mine. Nu a fost nimeni care să Mă consoleze în acea călătorie de amărăciune și de durere. M-au lovit cu vârful picioarelor, Îmi loveau Fața, Mă scuturau cu acele lanțuri de o parte și de alta ce aproape Îmi tăiau Mâinile. Durerea Mea era mare...durerea cea mai mare era în acele biete suflete care o făceau.
Mă dăruisem Tatălui pentru a face Sfânta Lui Voință....câteva ore înainte asudasem picături de Sânge. Omenirea și Divinitatea reunite, era frica și durerea de iubire și neliniștea. Am simțit teamă ca orice altă persoană, Mă simțeam singur și abandonat, trist pentru că nimeni nu a vegheat cu Mine. Discipolii Mei erau adormiți. Eu neliniștit îi chemam ”Chefa, Petru, Ioan, Iacov”, discipolii Mei fideli dormeau  și nu puteau veghea cu Domnul lor, Isus....Îmi zicea Petru ”Doamne, unde mergi Tu, vom merge cu Tine” dar nu era așa. Nu putea nici măcar să vegheze câteva ore cu Învățătorul lui. Aveam atâta neliniște încât am început să asud picături de Sânge. Spun mulți că aceasta a fost un fenomen și caută răspunsuri despre ceea ce Mi s-a întâmplat, Misterul Divin. Eu vă spun că acela a fost Trupul Meu și Sângele Meu care luptau pentru a face Voința Tatălui Meu.
Sânge adevărat - ieșeau picături de sânge prin tot Trupul Meu Sfânt...
Ana Maria: Da, Domnul meu Isus, cât Te iubesc Domnul meu, și cum aș vrea să Te consolez și să Te însoțesc!
ISUS: Da, copila Mea, tu o faci când meditezi la Sfânta Mea Pătimire, când te rogi cu inima ta, când te gândești la fratele tău, când tu Mă primești în Euharistie.
Eu sunt Domnul Tău, Isus, care s-a dăruit din iubire, am vărsat până la ultima picătură de Sânge din Iubire pentru copiii Mei....și continui să o fac zilnic.
Iubirea și ascultarea Mea M-au dus până la moartea pe Cruce...
Contemplă pe Domnul tău pe Cruce, este meritul cel mai mare. Când tu Mă contemplezi, retrăiești Pătimirea în inima ta și rănile tale sunt vindecate. Privește-Mă, copilă, privește-Mă pe Cruce.....
Ana Maria: Da, Domnul meu Isus.....Îndurare și Milostivire....Îndurare și Milostivire!
ISUS: Nu te mâhni, copilă.
Ana Maria: Doamne, cum să nu mă mâhnesc dacă-mi amintesc Pătimirea Ta Preasfântă?....Doamne! Nu ai comis nici un păcat, Ești Sfânt și Pur și mori atât de trist astfel, Domnul meu.
ISUS: Totul din Iubire, totul din Iubire față de tine și Omenire.
Scrie copilă:
M-au dus la o judecată care nu era judecată, totul a fost pe ascuns, înșelând poporul și plătind sute de dinari, au asistat la miezul nopții pentru a-L judeca pe Domnul tău ca pe un criminal josnic. Adevărul Meu a fost mereu respins, urât și criticat.
Ura învățătorilor legii era greșită. Voiau mereu să iasă cu hainele strălucinde, dar inima lor era plină de noroi, de durere, de ură și resentimente împotriva Mea, Domnul tău. Nu Mă lăsau să vorbesc, numai ceea ce ei voiau să spună. Când M-au interogat, Caiafa M-a jignit, M-a pălmuit și M-a scuipat, era un diavol care îi conducea pe ceilalți.
A fost un act foarte înnăbușitor...era o noapte crudă de lovituri și scuipături, Îmi maltratau barba, Mă loveau, Îmi dădeau târcoale, Mă loveau cu picioarele și își băteau joc de Mine. Copilă, a fost o noapte foarte crudă împotriva Fiului Lui Dumnezeu.
Ana Maria: Doamne, ce durere atât de mare! Îndurare și Milostivire, Domnul meu! Te iubesc, Doamne Isuse.
ISUS: Petru M-a renegat de 3 ori și vedeam în ochii lui tristețea de a Mă fi negat, a fost foarte dur pentru el și pentru Mine.
Mama Mea a fost mereu unită cu Mine, Mă susținea... toate disprețuirile pe care Mi le făceau, Ea le păstra în Inima Ei. Era unită Tatălui și Duhul era cu Ea. Mereu a fost împreună cu Mine, asta făcea să Mă întăresc pentru a continua să fac Voința Tatălui Meu.
A fost o noapte foarte dură, foarte crudă, foarte tristă și ore lungi, repară...amintește-ți mereu acest pasaj și reparați, rugați-vă....a fost foarte trist, o noapte lungă....
Ana Maria: Îndurare și Milostivire Doamne, pentru atâta durere ce Ți-am provocat....Îndurare și Milostivire pentru lumea întreagă.
ISUS: După aceea M-au dus în temniță unde puteam numai să stau în picioare, o piatră ascuțită, o închisoare îngustă, a durat toată noaptea, cu Mâinile înlănțuite, nu-Mi puteam întinde Trupul, nici să Mă mișc.
Ana Maria: Doamne, ce durere atât de mare!
ISUS: Da, copila Mea, Mama Mea din greu a vegheat cu Mine toată noaptea și Inimile Noastre au fost unite. Ea se ruga....și Eu de asemenea Tatălui.... Următoarea zi M-au dus la Pilat, M-au expus mulțimii...unii erau împotrivă și alții, urmăritorii Mei, îi reduceau la tăcere, îi loveau. Era atât de crud să fii martor la asta. M-au expus și au decis între ei să Mă crucifice, Pilat și-a spălat mâinile, dar el avea cea mai mare vină... de frica superiorilor lui și de frica oamenilor, a ordonat să Mă biciuiască. Trupul Meu a fost distrus și batjocorit, Sângele Meu zbura de o parte și de alta, greutatea miilor de păcătoși cădea peste Trupul Meu Sfânt.
Nu aveau compasiune, Mă biciuiau cu mai mare forță și Mama Mea aproape că nu putea sta pe picioare, fiind martoră la acest spectacol josnic și infam. Sângele Meu se revărsa și durerea cea mai mare era pentru acele biete suflete și pentru sufletele pe care Eu Însumi le acceptasem pentru salvarea lor...
Roagă-te, copilă, și repară biciuirea Mea, contemplă-Mă și roagă-te pentru lume. Copilă, oferă acest drum al Căii Crucii și durerea Mea. Carnea Mea a fost sfâșiată și loviturile de bici erau atât de puternice, durerea era foarte crudă, foarte crudă..... Roagă-te și repară pentru durerea Mea, Fața Mea desfigurată și Sângele Meu vărsat prin biciuire....
Ana Maria: Îndurare și Milostivire pentru toate păcatele comise care au căzut peste Trupul Tău Sfânt, Doamne! Îndurare și Milostivire pentru noi toți, păcătoșii!
Plângeam, și Domnul îmi spune: ”Copilă, fii puternică, fii puternică
Da, Domnul meu.
ISUS: Mă aduc să Mă prezinte mulțimii și Mă prezintă distrus și încoronat. După ce M-au biciuit, M-au târât la un colț,. Eu tremuram de durere, frig și frică; Îmi pun o tunică roșie și Îmi strigă ”trăiască Regele Iudeilor; Ave Cezar; trăiască regele iudeilor” și râd. Îmi pun o coroană plină de spini și străpung Capul Meu. Durerea era insuportabilă, spinii mici rămâneau încrustați în Capul Meu, în Tâmplele Mele, Îmi căptușeau tot Capul și își băteau joc de Mine. O dată, de două ori și de trei ori... nu simțeau nici o durere văzându-Mă,  erau fiare împotriva durerii Mele.
Râdeau, Îmi acopereau Fața și Mă loveau. Își băteau joc, ”Ave Cezar” încă o dată, și încă o dată Mă loveau cu o trestie și spinii se cufundau. Ce durere atât de mare! Toate păcatele omenirii erau peste Trupul Meu Sfânt, Templul Duhului Sfânt. Cum Mă maltratau fără îndurare și milostenie, apoi Mă târau înaintea lui Pilat din nou și Mă întrebau:
”Dacă ești Nevinovat, de ce nu Te aperi?”
”Sunt.”
”Ești Rege?”
”Da. Împărăția Mea nu este din lumea aceasta!”
El privea și simțea frică....am rămas desfigurat și lumea țipa cu mai mare putere ”răstignește-L, răstignește-L, răstignește-L!”. Lumea plângea, râdea, își loveau pieptul, erau mulți ce Mă urmau și mii ce se lăsaseră cumpărați de dinari....Mă umileau și Mă înjoseau ca pe un criminal răufăcător, ajungând astfel la miezul zilei, Mă judecau și spuneau să Mă răstignească.
Pilat, a ridicat mâinile și a strigat mulțimii: ”Aici, acesta e Regele vostru”. Mă expun înaintea mulțimii plină de ură. Mă duc pe drum către Cruce....o priveam și o sărutam, am acceptat totul din Iubire, se făcea tot mai grea din cauza păcatelor acelora care nu au voit să Mă asculte și să Mă urmeze.
M-au predat și au decis să Mă răstignească. Îmbrățișam Crucea Mea și o sărutam cu toată iubirea, ea purta tot Adevărul și Misterul Divin, ascultarea față de Tatăl Meu până să mor acolo, pe un lemn mai mare de doi metri înălțime ce cântărea omenirea întreagă.
Fără alinări în post, au distrus Carnea Mea cu sete, tunicile Mele acoperite cu Sânge, praf și sudoare date pentru Mama Mea, care M-a dat pentru a Mă face cunoscut și a vă vorbi de Tatăl Meu, viața Mea publică, dăruirea Mea, sacrificiul, minunile și iubire pentru toți.
Sfânta Mea Mamă plângea văzându-Mă purtând Crucea cu durere, resemnată Voinței Tatălui și unită cu El, întărită de iubirea Duhului  Sfânt, de Focul ce invadează Inima Ei plină de durere. Totul a fost foarte crud, profețiile trebuiau să se îndeplinească.
Prima Mea cădere cu crucea. Însetat....setea Mea era pentru sufletele lâncede și sufletele reci ce se vor condamna, Mă rugam Tatălui Meu psalmi și eram în uniune cu El, cu sfinții și îngerii ce Mă contemplau și Mă însoțeau, erau mii și milioane.
Întâlnirea cu Mama Mea, unirea dintre Fiu și Mamă, cele două Inimi unite într-un Mister foarte mare.....copilă, contemplă, roagă-te, meditează și repară pentru acest mister de durere și de iubire. Cele două Inimi se unesc pentru a forma Una singură.
Iubirea Mamei Mele este foarte mare. Nu e durere mai mare decât să vezi murind pe unicul Tău Fiu și să-L însoțești....până la finalul Calvarului.
Ana Maria: Îndurare și Milostivire pentru durerea provocată celor două Inimi de Iubire, a Lui Isus și a Mariei....Îndurare și Milostivire!
ISUS: Pe drum M-am întâlnit cu Veronica Serafia, care cu marama ei a șters Chipul Meu și a rămas întipărit pe ea. Apa pe care ea urma să Mi-o dea, va potoli setea de multe suflete, care pe pământ sunt însetate de Mine...duc setea până la Moarte. Repară copilă, repară pentru acest pas atât de trist și roagă-te pentru cei ce au sete de Mine. Eu sunt Izvorul Vieții, cine vine la Mine, nu va înseta niciodată.
Ana Maria: Da, iubitul meu Domn, Ești Izvorul Vieții....Îndurare și Milostivire....potolește setea pentru Tine, Doamne Isuse.
ISUS: Continui călătoria Mea...multe persoane plângeau și strigau, își loveau pieptul, Îmi strigau și Mă loveau, continuau să Mă împingă. Am căzut, mai mult de trei ori, pietrele se impregnau în Genunchii și Mâinile Mele, tunica era imprimată în Pielea Mea, Crucea  cântărea....
Cireneul M-a ajutat, la început nu a voit, apoi a putut să-și dea seama de Iubirea Mea, Prezența Mea, că eram cu adevărat Fiul Lui Dumnezeu. Viața lui se va schimba începând din acel moment. A lăsat  să cadă crucea peste Umărul Meu aproape, el nu era în stare și greutatea se făcea mai puternică, când a făcut turul privirii Mele de iubire....l-am chemat și M-a acceptat. Copilă, spune-le multora cât îi chem și nu Mă ascultă, copilă, o fac pe surzii și nechibzuiții. Spune-le că îi iubesc și să se unească cu Mine. Sunt Domnul tău, Isus, care Își dă viața pentru voi și voi ce faceți? O veți  face pentru Mine? Roagă-te și repară pentru acest pas din Calea Crucii a Mele, a vieții Mele, fii puternică copilă, fii puternică.
Ana Maria: Îndurare și Milostivire, Doamne... Îndurare și Milostivire!
ISUS: Continui drumul și Mă întâlnesc cu femeile din Ierusalim care plâng amar. ”Nu plângeți pentru Mine, plângeți pentru copiii voștri”. Dacă pe Mine, care Sunt Fiul Lui Dumnezeu atât de Sfânt, Mă tratează astfel, ce va fi de voi, copilă, care sunteți atât de păcătoși? Roagă-te, copilă, și repară pentru frații voștri, ghidează-i către Mine.
Ghidează femeile ce-și oferă viețile lor Mie și care se roagă pentru copiii lor pe care Mi-i oferă Mie, Domnul lor, rugați-vă, reparați...
Pașii Mei purtau Crucea, postul și oboseala Mea. Deja nu mai simt nici durere, simt frig. Trupul Meu e adormit, port Crucea. Ajung la Golgota, Mă așteaptă o călătorie lungă, urcarea e atât de mare încât am crezut că nu voi fi capabil să ajung.
Ajungând, Mi-au scos tunica și s-au deschis Rănile Mele. Își bat joc și râd, aruncă sorții pe tunica Mea, ce înăbușitor! Mă urc pe Cruce și Îmi întind Mâna Mea dreaptă cu atâta putere ducând-o până la scobitura Crucii. Contemplă și repară pentru această durere....
Ana Maria: Îndurare și Milostivire, Doamne... Îndurare și Milostivire, Doamne, pentru păcatele mele, cele ale familiei mele și ale lumii întregi..... Ce Iubire atât de mare pentru omenire, Doamne Isuse!
 ISUS: Îmi întind și cealaltă Mână a Mea, o trag cu putere, dislocă umărul Meu strâng.....ce durere atât de mare! Continui rugându-Mă și reparând..... Continuă pironirea Picioarelor Mele. Contemplă durerea Mea și Sângele Meu vărsat! Oferă și postește pentru acele dureri atât de puternice, miercuri, vineri și sâmbăta sfântă. Postește pentru păcatele tale, ale familiei tale și ale omenirii. Este foarte urgent. Spune-le lor să facă Ghetsemaniul Meu, este Pătimirea Mea și suferințele Mele apropiate crucificării. Să se unească toți și să repare pentru păcatele lor și ale omenirii.
Eu Mi-am dăruit viața pentru voi, dar voi vă veți dărui viețile voastre pentru Mine?
Sunt Domnul tău, Salvatorul tău, sunt Isus.... 
Prosternați-vă la pământ, copilă, prosternați-vă pentru câteva minute....
Ana Maria: Binecuvântat să fii, Domnul meu, Isus! De mii și mii de ori să fii binecuvântat, Domnul meu, Isus. Pentru că ai murit pe Cruce din Iubire față de noi toți....întărește-mă, Doamne! Ce durere atât de mare e în inima mea și ce tristețe simt, Domnul meu....întărește-mă!
ISUS: Copilă, ce durere atât de mare simt când nimeni nu-și amintește Pătimirea Mea Sfântă! Roagă-te pentru această intenție.
Ana Maria: Îndurare și Milostivire, Doamne....Îndurare și Milostivire....da, Domnul meu, Isus.
ISUS: Continuă întinzându-Mi Trupul Meu, vine durerea cea mai teribilă, copilă. Au pironit piciorul Meu drept și îl rănesc atâta. Apoi stângul și îl pun peste cel drept, este chinul cel mai mare, copilă. Durere dublă copilă, durere dublă. Contemplează-Mă, copilă, și repară pentru această durere și oferă Împărtășanii continuu, fii puternică, copilă, fii puternică.
Ana Maria: Da, Domnul meu, Isus....Îndurare și Milostivire, ce durere atât de mare!
ISUS: Sunt pironit pe Cruce, sunt luat în râs, plin de durere, nu există nici o parte care să nu aibă durere. Sângele Meu curge pe lemnul Crucii și Inima Mea este plină de tristețe, de durere, îngrijorare. Mă simt singur și uitat.
Continui să Mă rog Tatălui Meu.....Mă rog, copilă, cu psalmi și cer iertare pentru omenire, pentru cei care Mi-au făcut asta, pentru cei care s-au condamnat....Mă simt trist, roagă-te și repară această durere pe Cruce. Ridicându-Mă au deschis Rănile Mele din nou....ce durere atât de mare! Meditează și repară copilă.......
M-au crucificat cu doi hoți; unul dintre ei numit Dimas, e cel care-și recunoaște păcatul și își acceptă moartea lui pe cruce pentru furt.....
”Doamne, Tu nu ai făcut nimic și cum Te tratează, crucificându-Te. Eu sunt vinovat....iartă-mă, Doamne! Amintește-Ți și de mine când vei intra în Împărăția Ta.”
” Adevăr îți zic, astăzi vei fi cu Mine în Paradis.”
”Mulțumesc, Doamne!”
Gesturi ce nu recunosc ura și răutatea....
Îmi strigau: ”Dacă Tu ești Fiul Lui Dumnezeu, de ce nu Te cobori de pe acea cruce?”
Își băteau joc, Mă răneau...
Eu ceream iertate Tatălui și el continua strigând și blasfemiind împotriva Mea.
Copilă, acest suflet deja își decisese condamnarea lui. Împietrit în inimă, orbit și înșelat de traiul rău, în întuneric.
Bieții Mei copii care trăiesc în întuneric, ce nu vor să-și recunoască lipsurile lor, păcatele lor și nu vor să-și schimbe viața....locul lor e în întuneric...condamnarea. Bietele Mele suflete! Nu au voit să asculte vocea Domnului lor care cerea pentru ei MILOSTIVIRE.
Mama Mea Mă contempla, apostolul Meu fidel, și Maria Magdalena, discipola Mea fidelă și celelalte Marii. Copilă, suferă cu iubire și unește-te Pătimirii Mele....
Mama Mea plânge în liniște, Mă privește și apostolul Meu, Ioan, de asemenea. El o îmbrățișează și acolo o dăruiesc omenirii ca Mama voastră, Mama Lui Dumnezeu și a Omenirii. Îi spun lui Ioan: ”Iat-o pe Mama ta! Mamă, iată-l pe fiul Tău”.
Aceasta este minunea Iubirii Divine între Fiul Lui Dumnezeu și Omenire. Roagă-te și repară pentru acest mister frumos și pentru acest act de iubire atât de mare al Mamei și al Fiului, al Tatălui și al Fiului, al Fiului și al omenirii.
Roagă-te și repară, oferă lacrimile tale de iubire pentru Mine.
Ana Maria: Da, Domnul meu, mă unesc cu Tine și ofer lacrimile mele de iubire pentru Tine. Te iubesc Isuse, Te iubesc.
ISUS: Da, copila Mea, știu cât Mă iubești....vine momentul morții Mele....Mama Mea Mă contempla. Ce durere atât de mare....Mi-e sete...sete de suflete, de multe suflete ce se vor converti, Mă vor urma și se vor salva, și de multe ce se vor pierde....Roagă-te, roagă-te și nu suferi, nu plânge, fii puternică precum Mama Mea a fost. Roagă-te și fii puternică, copilă.
Ana Maria: Da, Domnul meu, întărește-mă. Mă unesc cu Tine, Domnul meu.
ISUS: Au străpuns Inima Mea cu o lance și a izvorât Apă și Sânge, Misterul Divin, salvarea omenirii, convertirea păcătoșilor și Iubirea Tatălui, a Fiului și uniunea Celor două Inimi, a Lui Isus și Maria. Mor pe Cruce, copilă, mor pe Cruce... ”Tată, de ce M-ai părăsit?”, un strigăt de durere și tristețe, abandon....repară și roagă-te pentru omenire, fii puternică și luptă, copilă, pentru libertatea omului și pentru libertatea ta....Luptă pentru Cel care s-a dăruit din Iubire....
Ana Maria: Doamne, mulțumesc pentru atâta iubire și generozitate, pentru că ai murit pe Cruce pentru noi toți. De mii și mii de ori să fii binecuvântat, Doamne Isuse!
ISUS: Pacea să fie cu voi, copii, pacea să fie cu voi....
Roagă-te și repară. Pământul a tremurat, vânturi de la est la vest, de la nord la sud, pământul complet s-a cutremurat, morții au ieșit din mormintele lor, lumea s-a umplut de panică și spuneau: ”Cu adevărat era Fiul Lui Dumnezeu”. Își loveau pieptul și strigau de durere, spuneau: ”Ce-am făcut, Doamne, ce am făcut? Te-am crucificat, ce apăsare peste noi și peste copiii noștri, păcatele noastre.”
Ana Maria: Îndurare și Milostivire, Doamne, Îndurare și Milostivire, Doamne!
ISUS: Da, copilă, toate acestea sunt foarte crude, dar trebuia să fie așa. Scripturile erau deja pregătite pentru evenimentul nașterii și al morții, de la Cel mai mare Profet care a existat... Sunt Eu, Fiul Lui Dumnezeu Viu...Isus din Nazaret, Fiul Mariei Preasfinte.
Copilă, roagă-te și repară.....Mă coboară de pe Cruce și Mă pun în Brațele Ei. Nu este durere atât de mare, ca cea a unei Mame văzând cum moare pe Fiul Ei pe Cruce....copilă, roagă-te și repară.....Mă duc la mormânt. Iosif din Arimateea cere Trupul Meu și îl conduce la mormânt. Mă înfășoară într-un cearșaf și Mă pun acolo, închid piatra, Mama Mea suferă, la fel și apostolii Mei fideli și discipolii.
Vine Învierea Mea, în zorii zilei a șaptea. Maria Magdalena și însoțitoarele ei, Maria lui Cleopa, Maria Serafia, Veronica...vizitau mormântul Meu pentru a îmbălsăma Trupul Meu cum o cerea legea în acele timpuri.
Au rămas surprinse când au ajuns la mormântul Meu și nu M-au găsit. Nu știau că am înviat și eram în mijlocul lor. Nu M-au recunoscut când am chemat-o pe Maria, numai când am chemat-o pe nume. În acel moment M-a privit și M-a recunoscut, a fugit să Mă îmbrățișeze, nu am lăsat-o pentru că nu era momentul. Trebuia să merg la Tatăl și să Mă întorc altă dată la voi.
Este un mister numai al Lui Dumnezeu....roagă-te, copilă, și repară, repară pentru acest mister de Iubire, contemplă-Mă Înviat, contemplă-Mă Viu, copilă. Triumful Iubirii și al Salvării, al Fiului Lui Dumnezeu. Am înviat, am înviat, trăiască Fiul Lui Dumnezeu Înviat!
Adorați pe Domnul vostru, victoria, Crucea Victoriei, Răscumpărarea Mea!
Sunt Viu, nu mort. Trăiesc în fiecare dintre voi, Trăiesc în inimile voastre, Trăiesc în fiecare moment când voi reînnoiți Pătimirea Mea, moartea și Învierea Mea. Acolo sunt, în voi, rugați-vă, copii, rugați-vă și meditați Sfânta Mea Pătimire. Sunt Viu cu adevărat. Deschideți-vă inimile voastre Mie, nu încetați să Mă primiți, în Sfânta Ostie astăzi....Trupul Meu și Sângele Meu este mâncare și băutură de salvare.
Eu am murit pe Cruce și am înviat a treia zi, după Scripturi, și sunt așezat la dreapta Tatălui, copilă. Mama Mea, îngerii, sfinții și Gloria Divină... Vreau ca voi toți să fiți cu Mine și să ajungeți aici în Cer unde vă aștept pe toți cu brațele deschise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu