marți, 7 aprilie 2020

MESAJ DE LA ISUS DIN NAZARET, SOLEMNITATEA DUMINICII FLORIILOR DUMINICĂ, 5 APRILIE 2020, 1:10 p.m.


Este posibil ca imaginea să conţină: 7 persoaneAna Maria: în această duminică a Floriilor, Te lăudăm, Te binecuvântăm și Te glorificăm, Te salutăm cu ramurile binecuvântate și Te proclamăm ca Rege și Domn al vieților noastre.

ISUS: Copilă a Inimii Mele, vă iubesc și vă binecuvântez, pacea să fie în inima voastră. Nu-ți fie teamă, Eu sunt cu tine, nimic nu ți se va întâmpla; toți cei care vă păstrați sub protecția Mea, acolo sunteți păstrați.
Ana Maria: Mulțumesc, iubitul meu Domn Isus.
ISUS: Copilă, azi, duminica floriilor, mulți sunt triști, nu au putut merge la celebrare, mulți nu M-au putut primi, mulți Mă iubesc, alții nu.
Copilă, Inima Mea suferă când văd zilnic atâtea suflete neascultătoare, suflete rebele, suflete ce nu vor să-și recunoască păcatele lor, nu vor să-și întoarcă viețile lor spre Mine.
Sunt în mijlocul haosului, a morții, a bolii și încă nesăbuiți. Copilașii Mei, întoarceți-vă la Mine, timpul s-a terminat, nu vă gândiți ce vă așteaptă în altă viață, schimbați-vă din inimă, nu din buze; copiii Mei sunt triști, suferă, plâng, vă văd pe toți, pe toți vă ascult.
Nu vă temeți, copilașilor, veniți la Mine, puneți-vă încrederea voastră în Mine, timpul vine repede și lucrurile vor trece; unicul lucru ce nu va trece sunt Cuvintele Mele ce dau viață veșnică.
Trupul Meu a fost călcat în picioare, a fost profanat, mulți dintre copiii Mei au făcut-o pentru a-și asculta superiorii lor, mulți Mă iubesc, suferă, alții urmează regulile. Rugați-vă, copilașilor, rugați-vă, sunt mulți care plâng în liniște, mulți suferă și cer Milostivire.
Copilă, spune-le copiilor Mei cât sufăr pentru ei și cât îi iubesc. Azi în tabernacol sunt singur, foarte puțini copilași ai Mei au celebrat ritualul Sfintei Liturghii. Mulți au plâns, dar alții nu gândesc câtă durere Mi-a provocat această generație. Copilă, trompetele sunt pe cale să sune, războiul deja a început tăcut și mulți au murit și vor muri.
Eu sunt Domnul vostru, prietenul, fratele și Tatăl. Susțineți-vă în Mine, nu lăsați garda, lupul este pe punctul de a devora oile turmei Mele. Nu vă speriați, fiți războinicii Mei, luptați cu sârguință și nu vă lăsați prinși în confuzie.
Vulpea deja este și lupul o ascultă. Rămâneți uniți cu Mine, rugați-vă cu inima! Cereți-I Mamei Mele să vă poarte de grijă sub Mantia Ei, Co-răscumpărătoarea, Mama Lui Dumnezeu, a Salvatorului. Sunt Eu, Isus din Nazaret, veniți copilașilor, veniți, vă consolez. Rămâneți în pacea Mea, primiți-Mă spiritual, prosternați-vă Mie și spuneți:
”Tată, suntem aici, copiii Tăi, turma Ta fidelă, pentru a Te sluji și a fi lângă Tine. Apără-ne de rău și nu permite să pierim. Binecuvântează viețile și sufletele noastre și a persoanelor noastre dragi. Eliberează-ne de flăcările infernului și protejează-ne de toate în acest moment de încercare.”
Spuneți-o zilnic, copii ai Inimii Mele.
Timpul se termină, copilă, și ceea ce va veni, va veni curând; avertismentul și răul, curând vor veni, curând, fiți pregătiți.
Vă iubesc și vă binecuvântez pe toți copiii Mei, familia voastră și lumea întreagă.
Mesaj dat Anei Maria a Lui Isus.     

sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=531337477768692&set=a.113176176251493&type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu