duminică, 7 iunie 2020

PADRE PIO SE VA MANIFESTA ȊN CURÂND PENTRU A VĂ ANUNȚA AVERTISMENTUL! Carbonia, 25.05.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Refugiați-vă în Inima Imaculată a Mariei pentru a fi în siguranță. Ea este Chivotul Legământului, este refugiul sigur.
Iubiți copii, Eu, Tatăl vostru Ceresc, în adevăr vă spun: sunt în ajunul intervenției mele Divine asupra acestei umanități perverse, ... sunt pregătit să declar că e suficient, e destul.
Adevărul a fost anulat! Fiul Meu Isus a fost răstignit din nou, Inima Mea este ruptă de durere din cauza atâtor răutăți din partea omului. Satana a reușit să distrugă Biserica pământească, Mi-a cumpărat oamenii consacrați, a reușit să pună Anticristul pe tronul lui Petru! Milă, milă de voi, oameni cruzi.
Ascultaţi-Mi vocea, oameni, nu mai este timp de râs, a venit ora Justiției Mele. În marea Mea durere, intervin pentru a pune capăt nebuniei oamenilor, vin să remediez răul care domnește pe întregul Pământ din cauza nebunilor.
Timpul harului s-a terminat! Acum vine o mare suferință pentru cei care L-au respins pe Fiul Omului.
Îmi voi arunca mânia pe Pământ și voi risipi răul. Voi reduce la tăcere vocea Diavolului și voi dicta Legea Mea celor care nu au acceptat-o.
Voi striga STOP pentru această umanitate sacrificată satanei și cu el o voi arunca în Iad.
Voi reînvia Pământul, iar pacea și fericirea vor veni pentru copiii lui Dumnezeu, cei care nu au întors niciodată spatele Dumnezeului lor Creator.
Isus a fost sfâşiat din nou, aţi luat Biserica de la El, L-aţi înlocuit cu satana, dar nu veţi avea nicio victorie, deoarece Cel care și-a dat viața pentru mântuirea lumii se întoarce acum să se manifeste în gloria Sa. Tatăl este învingător în Fiul Său Isus, ... prin dăruirea Sa în supunere totală voinţei Sale, va avea răscumpărarea tuturor copiilor Săi.
Tună, se aude ora Dreptăţii Divine! Pregătiți-vă, oameni, pentru că Dumnezeu își trimite încă o dată Fiul pentru a-și elibera poporul și, ... Victorie! Dreptatea divină va fi proclamată! Fiul Omului va apărea pe norii cerului și se va manifesta, toată lumea Îl va vedea, dar nu toată lumea Îl va întâmpina: ... cine se prosternează la vederea Sa, cerând cu umilință iertare, își va salva viața, dar cine va insista să refuze, va cădea în moartea întunecată.

PADRE PIO SE VA ARĂTA ÎN LUME PENTRU A VĂ ANUNȚA AVERTISMENTUL. ... ESTE VOIA LUI DUMNEZEU!

Astăzi la aniversarea nașterii sale, el binecuvântează pe toți oamenii lui Dumnezeu și îndeamnă la convertire urgentă.
Poporul lui Dumnezeu, fiți atenți, Cerul poruncește convertirea voastră urgentă, timpul pe care îl aveți la dispoziție s-a terminat.
FURTUNA VA CĂDEA PE NEAŞTEPTATE ASUPRA ROMEI ȘI VA DISTRUGE TOT CE ESTE PUTRED.

Tunaţi o ceruri! Tunaţi mânia lui Dumnezeu!
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu