joi, 4 iunie 2020

PREGĂTIŢI-VĂ SĂ O PRIMIŢI PE MARIA! Carbonia 22.05.2020

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Fiica Mea, vin să-ţi spun cuvintele Mele pentru omenire


Iubiți copii, Eu, Tatăl vostru care este în ceruri, vin să vă dictez ultimele dorințe.
Ȋntoarceți-vă degrabă la Mine, mântuirea este numai în Mine. Convertiți-vă, o, oameni, convertiți-vă! Tunetul este acum ridicat, zgomotul său va zgudui sufletele, nu veţi mai avea timp să cereţi iertare; puneți-vă acum în sfințenie ca să nu vă găsiți brusc copleșiți de marea furtună.

Ca Dumnezeu și ca Tată, am datoria să vă chem la pocăință: un tată bun își cheamă mereu copiii înainte de a-i pedepsi.

IATĂ, A VENIT ORA ÎN CARE TREBUIE SĂ MĂ ASCULTAŢI, O OAMENI, NU ȊNTÂRZIAȚI, NU MAI ESTE TIMP!

Salvați-vă, copiii Mei, întorcându-vă la Mine, Cel care v-a creat, vă iubește atât de mult și tânjește să vă aibă pe toți ai Săi, să vă pună în Totalitatea Sa în dragoste și fericire.

Ghidaţi de Duhul Sfânt veți putea înțelege și vedea, depinde de voi să alegeți mântuirea.

Eliberați-vă de lanțurile satanei, abandonați-vă Mie, puneți-vă încrederea în Mine. Iată că Îmi deschid Noua Împărăție pe Pământ și va fi o Împărăție a preoților sfinți, de înaltă calitate în Mine, pentru că Eu, Dumnezeul lor Creator, voi locui în inimile lor .

Rugați-vă Duhului Sfânt, rugați-vă ca El să vă dea iluminarea conștiinței, rugați-vă copiii Mei, rugați-vă. Nu permiteți ca Satana să vă tragă în Iad, reacționaţi acum, aveţi încredere în ajutorul Meu, chemaţi-Mă pentru că Eu nu voi întârzia să vin în salvarea voastră.

INIMA IMACULATĂ A MĂRIEI ESTE ACUM ÎN TRIUMFUL EI, TOATĂ ISTORIA VA ACLAMA MĂREŢIA EI. În Frumusețea ei de Femeie îmbrăcată de Soare, va orbi lumea și toţi vor vedea în ea minunea lui Dumnezeu! Pregătiți-vă să o întâmpinați pe Maria, Ea va intra acum în marea luptă împotriva Șarpelui din vechime cu Armata ei pământească.
Toți copiii ei, toți cei care au dat ascultare Dumnezeului Creator, vor fi luați în mâinile ei, le va insufla pe Duhul Sfânt, astfel încât să aibă putere în Dumnezeu pentru a învinge vrăjmașul, pentru a fi victorioşi în Cristos Isus.

Bătălia este deschisă, țipetele furioase ale lui Satan vor fi resimțite în tot Universul, lupta lui împotriva lui Dumnezeu e pierdută! Răutatea lui va fi monstruoasă, dar Dumnezeu intervine pentru a-l opri și a-l pune în lanțurile Sale, cu Mâinile Sale Binecuvântate.

Istoria se repetă, timpul marchează neascultarea omului față de Creatorul său: cine este de partea lui Dumnezeu va fi mântuit, în timp ce, cel care încă Ȋl neagă va merge la plâns și scrâşnirea dinților.
Bucurați-vă, copii ai Sionului, pentru că pentru voi veți intra într-o viață nouă, în Cel care a creat totul.

Bieții Mei copii, și nu mai sunteţi ai Mei prin alegerea voastră liberă! Am oprit timpul, aici se încheie istoria veche, Zilele Noii Ere se arată poporului credincios Dumnezeului său. Fericiți cei care au răspuns în ascultare voinței lui Dumnezeu din Iubire.

Cerul și Pământul sunt pe cale să se unească!
Bucuraţi-vă, copii ai Sionului, deoarece pentru voi veți avea viața nouă în Cel care a creat totul. Amin!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu