sâmbătă, 6 iunie 2020

VOCEA CERULUI SE STINGE ASTĂZI PENTRU BISERICĂ! Carbonia 23-05-2020

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Florile din grădina Mea, iubiții Mei copii, ce frumos să vă văd pe toți uniți în rugăciune aici, în acest loc sacru.
În curând Mă veţi vedea, MĂ VEȚI CUNOAȘTE CUM SUNT, Îmi veţi vedea Fața și veţi fi plini de Duhul Sfânt. Adevărul este în voi.
Copii, fiți mereu uniți, rugați-vă sfântul rozariu și imploraţi mila Mea.
Astăzi ofer oamenilor Mei dragi Inima Mea Sacră, ... Îi binecuvântez pe oamenii Mei, ei vor trece în curând pragul Noii Ere, a noii Mele Împărății! Le voi deschide ușile iubirii Mele și voi guverna pentru totdeauna.
Imaginea situației actuale este clară, omul este în mâinile satanei și continuă să declare război Creatorului său. ... Aștept cu dragoste infinită căința lui, convertirea lui, totul este acum aproape.

SFÂNTA SCRIPTURĂ VĂ ANUNȚĂ, ÎN PARTEA APOCALIPSEI LUI IOAN, ACEASTĂ ORĂ. Atenţie, voi, care nu doriţi să vă întoarceţi la Mine, pentru ca întunericul adânc al morții să nu intre în voi:
Voi anticipa întoarcerea Mea datorită vouă, copiilor Mei aleși, celor care sunt la altarul Meu zi și noapte, care cereţi ajutorul Meu sfânt și mila Mea.
Eu sunt Cel care Sunt, Eu sunt Regele vostru, Dumnezeul vostru Creator, Eu sunt Mântuitorul vostru.
Pământul este într-o stare de respingere, pântecele lui este plin de foc. Acum vulcanii se vor dezlănțui, iar focul care va ieși din interiorul său va însuma o mare distrugere.
Orele sunt numărate, momentele sunt acestea, veți vedea ce a fost anunțat în toate timpurile de profeții Mei.

BISERICA ESTE MOARTĂ, ISUS NU MAI ESTE PE ALTAR,

CINE CONSACRĂ EUCHARISTIA NU ESTE ȊN MINE,

EU NU VIN SA MĂ UNESC CU CINE NU ESTE ÎN MINE ...

VOCEA CERULUI SE STINGE ASTĂZI PENTRU BISERICĂ!

TOTUL ESTE STABILIT, ACORDUL A FOST SEMNAT, DEMONUL A PUS STĂPÂNIRE PE PREOŢII MEI, ŞI CEI PUŢINI CARE MI-AU RĂMAS FIDELI, SUNT SCOŞI DIN BISERICĂ, EXCOMUNICAŢI, ... DE CINE?

     "FĂRĂ EXCOMUNICĂRI PENTRU SERVITORII MEI FIDELI"
                            ... DOAR EU SUNT!

Rețineți că guvernul este în mâna lui Lucifer și urmează indicațiile sale. Întoarceţi-vă la Mine, copiii Mei, pentru că numai în Mine găsiţi mântuire.
Iubiți copii consacrați Inimii Mele Sfinte, în adevăr vă spun: acest loc (Colle del Buon Pastore-Dealul Bunului Păstor) prețios pentru Dumnezeu, este continuu profanat, dar cu adevărat să știţi că triumful va fi mare în Mine, ... la momentul oportun, voi striga GATA.
Mergeţi în Adevăr, vestiți Adevărul, nu renunțați.
Maria va intra în curând în casele pe care Eu le-am pregătit, adăposturile pentru copiii Mei, niciun om care nu este în Mine nu va putea intra în ele, voi decide cui să se deschidă ușile adăposturilor Mele.
Când se vor apropia, nu veţi fi voi cei care să deschidă ușa, ci voi fi Eu, Judecătorul cel Drept, ... voi deschide Cerul doar celor care vor invoca iertarea Mea.
Dragii Mei, veți cunoaște curând Planul Meu Divin. Sunt cu voi, sunt Domnul vostru, Mântuitorul vostru, singurul vostru Bine și vă declar moștenitorii Noii Ere.

Vă binecuvântez și vă aștept din nou la Mine. Amin
SFÂNTA TREIME.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu