luni, 1 iunie 2020

TREZEŞTE-TE, OMULE! Carbonia, 21 mai 2020

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Originea tuturor lucrurilor este în Cel care a creat totul: cerul și pământul, mările, râurile, munții, izvoarele, regnul animal și vegetal, tot ceea ce El a creat pentru că este bun.

Apoi, într-o zi blestemată, un înger s-a întors către Domnul său și a pus răul acolo unde totul era bine. Deodată, bărbatul s-a trezit gol și a simțit transpirația și durerea suferinței pe pielea lui; viața lui s-a transformat de la o bucurie infinită la o imensă durere, totul a devenit suferinţă.

OH, OMULE! ... de ce nu te convertești și nu te întorci la Mine?

Îngenunchează în faţa Mea și imploră de la Mine iertarea pentru ca totul să fie redeschis frumuseții Împărăției Mele!

OH, OMULE! ... continui să provoci Puterea Mea?

Dezbracă-te de mândria ta, pentrucă nu vei câștiga niciodată împotriva Mea.

Eu Sunt, omule, și tu, cine ești? ... Praf ai fost și praf te vei întoarce!

TREZEŞTE-TE, OMULE, NU CONTINUA PE CALEA PIERZĂRII, REÎNNOIEŞTE-ŢI DRUMUL, ABANDONEAZĂ CORUPŢIA, RENUNȚĂ LA SATANA, ACOPERĂ-TE CU LUMINĂ ȘI ASPIRĂ LA VIAȚA ETERNĂ.

Astăzi, Creatorul tău Dumnezeu încă își întoarce privirea asupra ta ca să te poți recupera,... îți oferă ocazia să te întorci la viață.

Crede, fiul Meu, în ceea ce Eu îți spun, nu vei pierde nimic dacă astăzi te vei întoarce convertit la Mine, ...dacă Îmi vei spune da-ul tău sincer, aplecându-te la voinţa Mea. Eu sunt Iubire, omule, pentru dragoste v-am creat și iubire vreau de la voi, vreau fericirea voastră eternă nu suferința voastră.

În ceea ce privește spusele Mele, să știți că trebuie să îndreptaţi lucrurile acum, deoarece porțile cerurilor se deschid de-acum pentru coborârea Fiului Omului. Această Umanitate va fi surprinsă: ... oricine Mi-a fost credincios va avea răsplata Mea în Cetatea eternă a Iubirii, în timp ce restul va fi lovit de brațul Meu și pedepsit; un mare necaz va veni pentru toți cei care nu Mă vor recunoaște şi Mă vor refuza în continuare.

Suntem aproape de Rusalii, rămâneţi curaţi, o oameni, dezbrăcați-vă de păcatele voastre pentru că este timpul pentru lucruri noi în Cristos Domnul,... este timpul ca fiecare ramură uscată să reînvie. Vine un nou timp, noua Primăvară pentru copiii lui Dumnezeu și marea pedeapsă pentru trădători.

Dumnezeu intervine în acest timp, ora s-a stins ca şi pacea și iubirea pe acest Pământ.
Iată, Îngerul păcii urmează să apară pentru a vă anunța. Nu fiți îndrăzneți, ascultați-i vocea pentru că el va vorbi pentru Mine. Nu pierdeți această ocazie, purificați-vă pentru ca Dumnezeu să vă găsească pe toţi pregătiţi.

Deocamdată vă spun că timpul s-a terminat, că luminile nordice (aurora boreală) apar pe Pământ! Căcurcubeul o va învălui pe Maria cu razele lui colorate și o va însoți pentru a vă oferi ajutor, ...ocazia de a vă salva.

Totul este gata, obstacolul sunteţi voi toți care încă nu vă apropiaţi de Mine, voi, care încă tânjiţi după lucrurile lumii pentru că sunteţi fascinați de diavol. Dar a sosit ultima oră, cea a alegerii. Aveţi puterea să vă ridicaţi de la el renunțând la seducțiile sale, viața veșnică vă așteaptă în fericire și iubire, trebuie să vă doriţi să beneficiaţi de ea.

Haideţi copii, încă nu e totul pierdut! Haideţi, aștept convertirea voastră, chemaţi-Mă în ajutorul vostru și o să vin la voi, nu vă temeţi să-i spuneţi nu satanei, el a pierdut deja bătălia împotriva Mea, știe că sunt pe cale să intervin și că pentru el nu va exista șansă de victorie.

Fiţi de partea Dumnezeului vostru Creator pentru a găsi mântuirea.

Deschideți-vă inimile Celui care v-a creat, închinaţi-vă la chemarea Lui de dragoste și mântuire, după această chemare va fi mare suferință.

Converteşte-te, omule! Convertiți-vă acum, pentru că ACEASTA ESTE ORA în care Dumnezeul vostru vă așteaptă.

Totul este împlinit. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu