sâmbătă, 20 iunie 2020

ROTAŢIA PĂMÂNTULUI SE VA INVERSA, Carbonia, 05.06.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie. Isus din Nazaret vine să-și încredinţeze dragostea poporului Său iubit.
Iată ce trebuie să vă transmit, iubiții Mei: Eu sunt Acela care vă iubește atât de mult și care în curând se va manifesta lumii în viziunea Fiului Omului!
Iată, norii cerului se îngroașă, întunericul va invada întregul Pământ. Se va întâmpla un mare cutremur, inimile oamenilor vor suferi și, în marea lor infidelitate față de Dumnezeul Creator, își vor manifesta mânia și Îl vor blasfemia.
În inima omului a crescut răul, privirea lui este dincolo de spusele Mele. Nemulțumit, el caută lucruri care se vor pierde în curând, deoarece Dumnezeu va anula totul pentru a remedia răul.
LUMEA O SĂ SUFERE O MARE CATASTROFĂ, CICLUL SĂU S-A SCHIMBAT, ROTAȚIA SA SE VA INVERSA. NICIUN SAVANT NU VA ÎNȚELEGE DE CE.
Cerul își revendică copiii și Creația. Dumnezeu vrea să-l pună pe om înaintea mizeriei sale umane, vrea să-l facă să-şi înțeleagă limitele, lipsindu-l de ajutorul Său.
Omul ales să profite de inteligența sa și, în mândria sa, convins că are daruri supranaturale, a luat locul Dumnezeului său Creator: ... oameni săraci, ați devenit cadavre vii, ființa voastră imperfectă va cădea acum în mizeria infinită; ... nu veți putea înțelege motivul acestei inversări care vă va învălui, veți intra în disperare și în cele din urmă vă veți recunoaște limitele.
Numai Dumnezeu are puterea de a rezolva totul, dar în această condiție vă dă libertatea alegerilor voastre stupide, astfel încât să puteți crește prin propriile greșeli care vă vor duce doar la cea mai mare catastrofă, la moartea veșnică, „dacă” nu vă veţi pocăi la timp!
Ați cultivat bunuri pământești fără să aveți grijă de sufletul vostru, v-ați făcut pradă ușoară pentru inamic, dar acum, în dificultate, veți înțelege că tot ceea ce v-ați construit se prăbușește. Dumnezeu nu intervine în ajutorul vostru pentru că L-aţi refuzat, veţi rămâne singuri cu mândria voastră și veţi cădea pentru totdeauna în capcana lui Satana, cel pe care l-aţi urmat în locul Lui.
Lucrurile acestei lumi sunt trecătoare, dar sufletul se întoarce la Dumnezeu pentru eternitate, dacă omul l-a protejat de pericolul morții veșnice, cultivând credința în Dumnezeu și respectând poruncile Lui.
Aerul va fi în curând ireparabil. Fulgerul va cădea din cer și va provoca pagube mari. Pământul este pe cale să arunce focul din mijlocul lui.
Fiţi atenţi, oameni, nu veţi mai putea trăi o viață normală, iar aceasta este din cauza voastră. Pentru lăcomia voastră de putere, aţi distrus Pământul cu propriile voastre mâini.
Atunci totul va cădea brusc, veţi fi îngropaţi de cenușă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu