luni, 8 iunie 2020

SOLDAŢI AI MARIEI, A VENIT ORA SĂ VĂ UNIŢI CU MINE TOȚI. A SOSIT TIMPUL MARII ȊNCERCĂRI DINTRE ŞARPELE DIN VECHIME ŞI FECIOARA ȊNVEŞMÂNTATĂ ȊN SOARE - Carbonia 26.05.2020


 A venit timpul pentru marea încercare dintre Șarpele din vechime și Fecioara îmbrăcată în Soare.
Vin ca Maica Domnului de la Fatima, pregătiți-vă inimile să mă primiţi.
Maica Domnului Isus și Mama voastră vine să-și elibereze copiii din lanțurile Satanei.
Cerul trebuie să se întunece, trebuie să arate cuvântul "FATIMA" ... un semn că Domnul Cerului și al Pământului este la următoarea Sa intervenție divină.
Ȋndreptaţi-vă spre sfințenie, oameni, convertiţi-vă! Convertiţi-vă! Căutați pe Cel care este Domnul Domnilor, Unul, Singurul și Adevăratul Dumnezeu! Credeți în El și îmbrățișați-i doctrina, astfel încât să vă poată recunoaște ca fiind ai Săi și să vă ofere ajutor.
Lumea este învăluită în întuneric, nimic nu se mai salvează, diavolul și-a pus ghearele asupra tuturor, omul a devenit sclavul său fără să-și dea seama, ... atât de mare este viclenia sa, ... binecunoscută dintotdeauna!
Maria Co-Mântuitoarea se află la intrare, își va conduce armata credincioasă, cea pe care ea însăși a marcat-o pe frunte cu semnul crucii ca aparținând Fiului ei, Isus.

SOLDAŢI AI MARIEI, A VENIT ORA SĂ VĂ UNIŢI CU MINE TOŢI. A SOSIT TIMPUL MARII ȊNCERCĂRI DINTRE ŞARPELE DIN VECHIME ŞI FECIOARA ȊNVEŞMÂNTATĂ ȊN SOARE.

Pregătiţi-vă cu Rozariul în mână și flacăra credinței aprinsă. Iată, Eu cobor din Cer pentru a pregăti calea întoarcerii lui Isus cu voi, oameni credincioși.
Ca şi cavaleri ai Duhului Sfânt, împodobiți cu miile de culori ale curcubeului, veți intra în luptă, mândri că aţi fost aleși ca războinici alături de Maria.
Este sfârșitul unui timp străvechi, Cel Ȋnviat este pe cale să se întoarcă, porțile cerurilor se deschid deja pentru trecerea Lui. El se va manifesta în lume cu Coroana Regelui regilor pe cap și cu Sceptrul Regal în mână și mare va fi puterea Sa!
VICTORIA SA ESTE SCRISĂ ÎN VECII VECILOR.
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu