miercuri, 28 octombrie 2020

Această iarnă va fi de mare durere – Carbonia, 25.10.2020

Iubită fiică a Inimii Mele sfinte, Domnul tău, Isus Cristos, vin să-ți spun că timpul durerilor pentru această umanitate a început, cu ziua de azi se împlinesc timpurile când soarele devine motivul unei mari dureri. Clima se va schimba dintr-odată într-o manieră tristă.
Fiii Mei, cei care v-ați îndepărtat de Mine, cu adevărat știți că lumea se va sfârși aici, în timp ce Eu sunt viața veșnică.....doar în Mine este pace și bucurie.
În această iarnă va fi mare durere, Inima Mea încă sângerează din cauza indiferenței față de Mine și față de tot ceea ce Eu vă trimit.
Milostivirea Mea e mare, dar și Dreptatea Mea va fi mare, voi privi cu mare durere la cei pe care îi voi lăsa pe această planetă ca să treacă prin durerosul travaliu, dar aceasta este ceea ce ați preferat.
Renașterea e în Mine, doar cei care M-au iubit, adorat, slujit și urmat vor avea de la Mine bucuria veșnică în frumusețea Totului Meu. Sunt Dumnezeul iubirii și vreau iubirea voastră.
În timp ce întunericul va acoperi pământul, această umanitate va fi privată de ajutorul Meu, nu-i voi putea salva pe cei care încă cu dispreț Mă vor renega. Veți cădea în abis și veți fi chinuiți de mii de dureri, nu veți mai putea vedea lumina pentru că ați ales întunericul.
În curând, împotrivirea voastră va deveni condamnarea voastră; în mândria voastră Mi-ați întors spatele și M-ați renegat, așadar veți merge unde ați ales voi să vă duceți de bunăvoie.
Când tunetul se va dezlănțui pe cer, veți ști că totul s-a terminat, că sfârșitul vostru a venit.
CASTELUL VOSTRU CONSTRUIT PE NISIP SE VA NĂRUI ÎN TIMP CE VA STA ÎN PICIOARE TOT CE A FOST CONSTRUIT PE STÂNCĂ.

Aștepați ora pe care Dumnezeu v-a anunțat-o prin intrumentele Sale în toată lumea pe care voi le-ați luat în derâdere și le-ați refuzat. 

https://www.facebook.com/photo?fbid=4524782437563857&set=a.242597375782406

Un comentariu: