joi, 29 octombrie 2020

SUNTEM MEREU TOT MAI APROAPE DE A NE ÎNTÂLNI, COPIII MEI. Carbonia, 02.09.2020

Creați-vă o inimă curată, puneți adevărul în voi, mergeți evanghelizând venirea Mea, credeți cu tărie în Mine, Eu Sunt Cel ce Sunt, Sunt Cel ce totul a creat și voi distruge totul din ceea ce nu Îmi aparține.

Viața în această lume a devenit de netrăit, copiii Mei s-au întors împotriva Mea :... se va face dreptate! Astăzi Mă simt jignit de copiii Mei!

Eu i-am pus în situația de a fi preoți!

Eu care i-am uns să-mi fie ucenici,... astăzi primesc răsplata trădării.

TOTUL ESTE PREGĂTIT, SUNTEM APROAPE DE AVERTISMENT!

Copiii mei, Biserica s-a prăbușit, Dumnezeu nu mai este în Biserica Lui, oamenii Lui sunt pierduți în mâinile satanei.

Totul a ajuns să se prăbușească, chiar totul! De aceea, Eu cer poporului Meu fidel, celor puțini rămași credincioși Mie, să se roage neîncetat Sfântului Rozariu, să predice Cuvântul lui Dumnezeu și să-și deschidă inima în fața lui Dumnezeu,... să se pună în condiția de a fi instrumentele lui Dumnezeu pe Pământ.

Astăzi trăiți în aceste condiții instabile, în aceste condiții dificile, copiii Mei, în aceste condiții de chin cauzate de trădarea multora, a multor persoane care s-au amăgit că ei sunt dumnezeu pe Pământ, dar în curând veți vedea răsturnarea situației.

EU VOI ÎNĂLȚA COPIII MEI ȘI LE VOI PERMITE SĂ FIE ÎN MINE,

VOI CONDUCE O NOUĂ CIVILIZAȚIE ÎN MINE, ÎN SFINȚENIE ȘI IUBIRE.

VOI RĂSTURNA ACEASTĂ SITUAȚIE,

VOI DISTRUGE CEEA CE ESTE RĂU ȘI VOI RIDICA BINELE LA MAXIM ÎN MINE, COPIII MEI.

Pământul este pe cale să se unească cu Raiul, suntem tot mai aproape de întâlnire, copiii Mei, fiți atenți și vigilenți la situațiile pe care le trăiți în lume.

Omul nu știe tot ce se va întâmpla pe acest Pământ, nu vrea să asculte Cuvântul Meu pentru că îl urmează pe satana, de-acum este prada lui Lucifer, i s-a alăturat  lui și nu își dă seama,... este aproape otrăvit de cuvintele a lui Lucifer, de seducțiile sale.

Omul merge fără să aibă habar pentru că nu vrea să asculte Cuvântul Meu, nu vrea să asculte de profeții Mei, nu vrea să asculte de Sfânta Fecioară care zilnic se manifestă în diverse părți ale lumii anunțând venirea Mea,... CERE SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI LA DUMNEZEU,... CERE CONVERTIREA URGENTĂ, deoarece totul este aproape la ușă.

Se va întâmpla brusc, dintr-o dată veți fi copleșiți de o mare distrugere: durerea va fi asupra celor care s-au îndepărtat de Mine,... asupra celor care nu au vrut să asculte apelurile Mele pentru mântuire,... peste cei care nu au vrut să se întoarcă la Mine în ciuda stăruițelor Mele. Să vă întoarceți la Mine ''ACUM, o, oameni, nu MÂINE"... pentru că poate fi prea târziu: puteți fi puși într-o stare de durere infinită, puteți experimenta situații infernale pentru că sunteți victima satanei continuu și va trebui să luptați singuri ca să vă întoarceți la Dumnezeu, va trebui să vă ridicați cu aceleași forțe, va trebui să strigați numele Meu sfânt în ajutorul vostru.

ASTĂZI VĂ SPUN ACESTE LUCRURI PENTRU CĂ ÎN CURÂND NU VEȚI MAI AUZI VOCEA MEA ÎN ACEST FEL, ÎN CURÂND VOI FI ÎN MIJLOCUL VOSTRU PE PĂMÂNT și va fi o nouă situație, și va fi doar pentru copiii lui Dumnezeu, ei vor asculta vocea Mea și Mă vor urma pentru că voi trăi cu ei pentru totdeauna.

AȘA CĂ ÎNTOARCEȚI-VĂ OCHII LA LUCRURILE CERULUI ȘI UITAȚI LUCRURILE ACESTUI PĂMÂNT!

Voi distruge tot ce este rău, voi rade toate la pământ, nu voi lăsa piatră peste piatră, nimic nu va rămâne în picioare decât ceea ce voi porunci Îngerilor Mei să păstreze,... și vor fi refugiile pe care le-am pregătit pentru copiii Mei. Voi deschide ușa tuturor celor care vor bate pocăiți de păcatele lor și Mă roagă să fie primiți! Le voi deschide ușa, ușa acelei case care duce spre Grădina Mea, spre Pământul Meu, spre frumusețea Totului Meu! Vor trece prin acele refugii pentru a intra în refugiul definitiv care e în Mine.

Sunt cu voi, copiii Mei, sunt cu voi în acest loc pe care Eu îl iubesc atât de mult, în acest ținut binecuvântat de Cer, acest pământ care va deschide ușile coborârii Fiului Omului, coborârii Sale pe Pământ! Acest pământ binecuvântat va fi locuit de Cer.

Acum, niciunul dintre cei care Mă trădează în acest moment nu încearcă să deschidă ochii asupra situației, de-acum sunt prinși în prostiile celui care conduce istoria pe acest pământ și... nu vor uita acest moment, pentru că, atunci când vor fi catapultați în iad, vor transpira cu adevărat pentru trădarea pe care au comis-o față de Dumnezeul lor.

PUNEȚI-VĂ ARIPILE, COPIII MEI, ÎN CURÂND VEȚI FI CU MINE!

Copiii Mei, puneți-vă aripi la rugăciune, la viața voastră, la milostenie față de aproapele vostru, dar, mai presus de toate, deschideți-vă inima pentru caritate față de Mine, Eu Sunt Cel ce Sunt.

Vă iubesc și vă binecuvântez din toată Inima.

Sfințenia trebuie dorită, fiecare om trebuie să se străduiască să ajungă la sfințenie, nu e ceva ce se găsește pe stradă.

În propriul său drum, omul trebuie să dorească să devină un sfânt pentru a ajunge la sfințenie, Dumnezeu vrea acest lucru. Răscumpărați-vă, copiii Mei, ca să ajungeți la Mine, Sfântul!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4270564036319033&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu