miercuri, 21 octombrie 2020

TOATE POPOARELE PĂMÂNTULUI VOR TRECE PE ACEASTĂ COLINĂ! Carbonia, 15-08-2020 (Sărbătoarea Adormirii Sf. Fecioare Maria)

Sfânta Fecioară Maria spune:

Dumnezeu își iubește copiii! Iată-mă la voi ca Mamă a tuturor popoarelor, vin să vă delectez cu dragostea mea, vin cu Isus pe brațe, vin să vă aduc Raiul pe Pământ.

Iubiți copii, voi cei care Mă ascultați și Mă urmați cu dragoste adevărată, iată că Eu, Roaba Domnului, vă aduc desfătările Domnului.

Ca Mamă a lui Isus și Mamă a voastră, îmi doresc cu ardoare să vă duc în Rai, doresc să vă deschid porţile Chivotului! EU SUNT ARCA ALIANȚEI... NOUA EVĂ, cea care vă va regenera în Sine și vă va dărui lui Isus reînnoiţi în iubire infinită.

Cu Sfânta Evanghelie în mâini și cu Sfântul Rozariu, rugați-vă și continuați lucrarea lui Dumnezeu!

Această colină, acest pământ binecuvântat va fi traversat de multe pelerinaje. Dumnezeu a stabilit acest lucru: toate popoarele de pe Pământ vor trece pe această Colină!

Peștera așteaptă copiii lui Dumnezeu să se deschidă lor.

Dumnezeu așteaptă cu iubire nerăbdătoare să-şi întâmpine toți copiii Săi!

Așteaptă să le deschidă lor porțile noului Paradis.

Ținutul Sardiniei este un tărâm binecuvântat de Dumnezeu, aici Proiectul lui Dumnezeu va fi realizat... va începe o nouă istorie, o viață nesfârșită, fără piedici și fără durere.

Îmbrățișaţi cu dragostea Tatălui, veţi fi frumoşi în El și în propria divinitate veţi intra pentru a vă bucura de binele Lui infinit și a trăi în Totul Lui.

IMENSUL, astăzi anunţă următoarea Sa intervenţie spre această Omenire necredincioasă dedicată lucrurilor lumii, departe de Dumnezeul ei Creator.

O omenire fără scrupule, împotmolită în minciuna diavolului. Această omenire necredincioasă va trebui să sufere mult pentru că și-a respins Dumnezeul, ... a lucrat împotriva lui Dumnezeu oferindu-i lui Satana avantaj în planul său diabolic.

Iubiți copii, încă vin la voi ca Maria, Mama Iubirii Divine, dar în curând Mă veți cunoaște și Mă veți vedea ca Femeia îmbrăcată în Soare,... Cea care vă va deschide brațele să vă aducă la viața nouă în Sine.

Binecuvântez această Colină și vă binecuvântez pe voi, cei care călcați pe acest pământ, voi care în credincioșie și iubire îl urmați pe Cel care v-a ales pentru planul Său de mântuire! Nu vă fie teamă de nimic, voi sunteți soldații lui Isus, ați răspuns afirmativ în credință și iubire și veți avea harul Frumuseții în Sine.

Săraci sunt cei care s-au întors împotriva acestei Opere, care au negat voința lui Dumnezeu pentru a-și exprima propria voinţă.

Zice Domnul Isus:

V-am iubit atât de mult! V-am iubit atât de mult! V-am iubit atât de mult! Astăzi aștept Da-ul vostru sincer, aștept cu nerăbdare pocăinţa voastră!

Iuda, ceea ce trebuie să faci fă repede, Dumnezeu se grăbește să stabilească că e Destul!

Dreptatea lui Dumnezeu este deja în desfăşurare, nu îngăduiţi, o oameni, să fiţi copleșiți de dărâmături.

Templul s-a prăbușit, regele este la finalul său pentru că Dumnezeu spune că este suficient.

Nu mai există nicio punte între Cer și Pământ, omul l-a negat pe Dumnezeu în robul său credincios, cel căruia Dumnezeu i-a dat cheile Bisericii Sale.

TOTUL ESTE ȊMPLINIT, ACEASTĂ TOAMNĂ VA FI FOARTE FIERBINTE. ... PREGĂTIŢI-VĂ!

Bătălia se va aprinde acum, se va aprinde fitilul și focul va izbucni ca niciodată.

Rămâneți fermi în credința în Cristos Isus, lucrați doar pentru El și urmați-L așa cum El vă poruncește prin profeții Lui.

Fiţi gata, cu toiagul în mână, șoldurile încinse, încălţările în picioare... DUMNEZEU TRIMITE ÎNGERUL SĂU DISTRUGĂTOR AL CELOR RĂI.

Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4182051188503652

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu