miercuri, 14 octombrie 2020

O SCRISOARE DE IUBIRE DE LA DUMNEZEU - 10 septembrie 2020

„Este Dorința Mea să o trimiți în jurul lumii și fiecare suflet care este atins de aceste Cuvinte va primi un Dar Divin, de a ști cum să-L iubească pe Fiul Meu Divin Isus” (Doamna noastră - 8 septembrie 2020)

Pentru Iubirea Vieții Mele de la Mirele sufletului tău.

Ce este dragostea?

EU SUNT! EU SUNT al tău. Tu ești creația Mea supremă a Iubirii din Esența Mea Divină. Tu ești Creația Mea Pură. Pentru tine aș face totul. Și am făcut. Uită-te la Mine, draga inimii Mele. Ce n-am făcut pentru tine? Ai avut un început și totuși ai fost mereu în Mine în timp ce Eu pregăteam darurile Mele doar pentru tine.

Universul - Universul Meu - o lume nesfârșită de descoperiri și mistere creată pentru tine, pentru ați arăta Iubirea Mea infinită. În centrul lui se află Marea Explozie de Iubire în care niciun om nu poate pătrunde, un mic semn al Iubirii Mele pentru tine. Noaptea, afișajul înstelat este al tău - al tău - de la Mine pentru tine.

Ce mare artist poate oferi iubirii sale o capodoperă mai mare? EU SUNT CINE SUNT ȘI SUNT AL TĂU. Rănit de indiferența ta. Îi vei cere Iubitului să îți compună un cântec de dragoste pentru tine? Îți cânt în fiecare zi prin păsări care cântă doar pentru tine. Mă auzi, dragă? Iubita Mea?

Uite, dragostea Mea, - un singur trandafir topește inima atunci când este prezentat cu dragoste de cel care iubește - Eu, Iubitul Tău Divin, l-am creat și îți dau fiecare floare făcută cu atât de multă dragoste în cele mai mici detalii, și parfumul, numai pentru tine - doar pentru tine. Când se ofilesc, Iubirea Mea, îți prezint noi flori proaspete în fiecare zi. Le poți vedea?

Uite, iubirea Mea, animalele pe care le-am trimis să-ți slujească, să-ți dea bucurie, să-ți asigure hrana, totul în ordine perfectă - ordinea Iubirii.

Am creat marea Grădină a Edenului - Paradisul pe pământ. Puritate și fericire. Un loc de ordine și Rai pe pământ pentru tine. Lui Adam și Eva le-am adresat doar o simplă rugăminte. Un mic test al iubirii lor. L-am făcut atât de ușor să văd dacă M-au iubit pe Mine mai presus de tot ce le-am dat – mai presus de ei.

Și tu muști mărul cu fiecare negare a Iubirii Mele pentru tine; lipsa de încredere în Preaiubitul tău care  dorește pur și simplu să te predai Lui așa cum și El s-a predat ție.

Aruncați din grădină, Iubirea Mea pentru ei, răniții (Adam și Eva), a rămas. Ce Compasiune în Inima rănită a lui Dumnezeu! Planul Meu Divin pentru a le oferi o cale de întoarcere prin Crucea Mea. Veniți înapoi la Mine. Vă voi arăta cum.

Mi-am trimis profeții cu ani înainte să-L trimit pe Fiul Meu. I-am trimis atunci, și pentru tine acum, suflet rănit, pentru a-ți arăta acum cât de mult te-am iubit chiar și atunci. Citiți Cartea Mea de Iubire, Biblia, chemarea Mea de acum către voi a început cu mult timp în urmă.

Profeții Mei au fost respinși și ridiculizați până când l-am trimis pe Însuși Dumnezeu Omul, pe Celălalt Eu, pe Singurul Meu Fiu. Iubirea însăși, trimisă printr-o Fecioară numită Maria. Ascuns în Ea și cu Ea, timp de 30 de ani, pentru a-ți arăta Raiul Meu pe pământ, Mama Mea, secretul Fericirii lui Dumnezeu este și calea ta.

Am trăit fiecare moment pentru tine. Să te conduc pe urmele Mele. Pentru a-ți arăta cum să fii perfect. Ce iubit pământesc ar face toate acestea? Ce fel de dragoste este aceasta care nu are limite? Te iubesc dincolo de dincolo.

Înainte de a părăsi acest pământ, Mi-am lăsat Trupul și Sângele reînnoit la fiecare Liturghie, Pasiunea Mea continuă a iubirii pe Altarul Sacrificiului Divin. Invitația Mea la Banchetul de Nuntă al Iubirii noastre. Te rog, nu Mă părăsi la altar.

Pe Cruce am deschis încă o dată Raiul pentru tine, Iubirea Mea, iar apoi Tatăl Meu l-a trimis pe Marele Paraclet al Focului Iubirii Sale (Duhul Sfânt) să rămână cu tine mereu. Pe acea Cruce ți-am dat Comoara Comorilor, pe Mama Mea ca și Mamă a ta.

Ai observat Dragostea Mea? Nu este suficient acest lucru pentru a îndestula și a demonstra Iubirea Mea pentru tine?

Inima Mea este frântă de un milion de ori. Mama Mea strigă la tine prin Profeții Mei. Inima Ei este inima Mea, strigătele Ei sunt ale Mele. Nu părăsi Porumbelul Adevărului (Duhul Adevărului) lui Dumnezeu. Abandonează-te în totalitate Ei. Ea te va aduce la Mine.

Rugați-vă Mărgelele de Dragoste (Rozariul) care vă înlănțuiesc de Mine și vă eliberează de tot ceea ce nu sunt Eu. Vă implor. Sunt Cerșetorul Regal la Ușa inimii tale. Îi trimit pe Profeții Mei Moderni să te cheme înapoi. Înapoi din lumea care nu-ți oferă nimic. Înapoi de la rău, de la dragostea de rău. Înapoi de la sine. Înapoi de la Moartea Eternă. Ascultați-i pe Profeții Mei. Nu-i judecați și nu-i prigoniți. Sunt ai Mei și rănile pe care le provocați sunt ale Mele.

Vin, Iubirea Mea. Vin să te surprind când te aștepți mai puțin. Pregătiți-vă pentru Mine și să știi că evenimentele lumii vă pregătesc deja inimile. Îți este inima rece și indiferentă? O voi schimba și o voi încălzi ușor și încet. Ești al meu.

NU te voi lăsa să pleci, dacă Mă vrei. Ți-am dat totul. Dă-Mi totul - grijile tale, familia ta. Trebuie să fiu UNICA ta Iubire Adevărată - prima și ultima. Nu vei avea nicio altă iubire înaintea Mea. Îmi voi iubi poporul Meu prin tine cu IUBIREA MEA.

Dă-mi totul Mie și Eu îți dau în continuare totul ție. Ce poate face mai mult Iubitul tău Divin pentru tine?

https://littlepebble.org/2020/09/19/a-love-letter-from-god-10-september-2020/

Un comentariu: